amorphisa Публикувано Април 3, 2008 Share Публикувано Април 3, 2008 Здравейте, поиграхме си с моят колега и приятел Цецо и направихме това чудо. Схемата на усилвателя е на Маршал и е правена 70-те години, лампа, звучи доста ретро. Ние поработихме по външния вид и ето какво сътворихме за два дни. Ето линк : http://usera.imagecave.com/affection_kzk/MyAmp/ Дайте и мнение! Поздрави Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Април 3, 2008 Share Отговорено Април 3, 2008 Евала, машала, аферим Зверове. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Април 3, 2008 Share Отговорено Април 3, 2008 Мнение - като пуснеш семпли. На външен вид сте го докарали. Няма нужда да пишеш за това в целия форум. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Daniel_V Отговорено Април 3, 2008 Share Отговорено Април 3, 2008 Не искам ниой да се обижда, ама тая решетка за кола, някакси не се връзва с Винтидж амповете... Иначее...супер! Браво! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Април 3, 2008 Share Отговорено Април 3, 2008 Браво! Много ми харесва белия цвят на кожата. Лично на мен не ми допадат тези големи бели болтове, но това е моя преценка. Освен това сложете пласмасова капачка на светодиода. Има едни готини черни по магазините. Диода влиза в нея, и това цялото се бодва на панела. Малко не ми допада и дизайна на предния панел, но пак това е мое виждане за нещата. Иначе похвално, че сте се заели и сте го направили. Определено изглежда по-добре от колкото е било преди мака, че не съм го виждал преди модването. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
amorphisa Отговорено Април 3, 2008 Автор Share Отговорено Април 3, 2008 (Редактирано) Мнение - като пуснеш семпли.На външен вид сте го докарали. Няма нужда да пишеш за това в целия форум. Здрвей, семпли има тук: www.affection-band.com .. в music секцията - песента "Кратък Миг" е записвана с него, китара Hagstrom Super Swede , без допълнителни ефекти - директно с една жица в драйв канала. Извинявам се иначе за другите теми. Поздрави Редактирано Април 3, 2008 от amorphisa Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
amorphisa Отговорено Април 3, 2008 Автор Share Отговорено Април 3, 2008 Браво! Много ми харесва белия цвят на кожата. Лично на мен не ми допадат тези големи бели болтове, но това е моя преценка. Освен това сложете пласмасова капачка на светодиода. Има едни готини черни по магазините. Диода влиза в нея, и това цялото се бодва на панела. Малко не ми допада и дизайна на предния панел, но пак това е мое виждане за нещата. Иначе похвално, че сте се заели и сте го направили. Определено изглежда по-добре от колкото е било преди мака, че не съм го виждал преди модването. Мерси за мнението ! По - добре че не си го виждал преди Ще гледам да изнамеря капачка за светодиода, нормално е че някой неща няма да допаднат на всички , но решихме да действаме авангардно и това се получи. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Април 3, 2008 Share Отговорено Април 3, 2008 ^ подкрепям с 2 ръце, крак и поялник авангардното мислене !!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
syko Отговорено Април 3, 2008 Share Отговорено Април 3, 2008 Плочката с надписите и потенциометрите със самозалепващо фолио ли е правена? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bratmito Отговорено Април 4, 2008 Share Отговорено Април 4, 2008 Добре звучи и изглежда!Браво! Туй соц.маршал ли е било или някакъв друг усилвател? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
amorphisa Отговорено Април 4, 2008 Автор Share Отговорено Април 4, 2008 Добре звучи и изглежда!Браво!Туй соц.маршал ли е било или някакъв друг усилвател? Ами взета е една схема на Маршал и е направено по него до колкото знам! Все пак тогава все още не съм бил на бял свят и незнам как са седели нещата, всеки си е правил нещо, така че да речем че е соц.маршал. На мен ми го завещаха само!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
amorphisa Отговорено Април 4, 2008 Автор Share Отговорено Април 4, 2008 Плочката с надписите и потенциометрите със самозалепващо фолио ли е правена? Да, от самозалепващо фолио, само че на топлопечат че да не се размазва после. Отпечатано е и залепено на нещо като пластмаса и тя на свой ред е монтирана на шасито. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Април 7, 2008 Share Отговорено Април 7, 2008 Голямо БРАВО за ентусиазма и усилията. Приеми следващите редове като съвсем градивна и приятелска критика: Мисля, че можехте да подберете по-удачно червено-черното фолио на фона на бялата кожа. Към споменатите вече болтове ще добавя и ужасните врътки. Струва ми се, че сте вложили повече пари, време и сърце, отколкото е компромисът с тези врътки и болтове. Успех занапред! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ditronix Отговорено Април 8, 2008 Share Отговорено Април 8, 2008 Добре сте си поиграли!6+!Да сте живи и здрави още дълго и още много да си играете! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts