Mrazek Отговорено Юни 9, 2014 Отговорено Юни 9, 2014 Едно достойно мероприятие в подрепа на София - културната столица
Hillbilly Отговорено Юни 9, 2014 Отговорено Юни 9, 2014 Всъщност е много повратлив тарикат този и си намира участия покрай разни партийки..
DJack Отговорено Юни 9, 2014 Отговорено Юни 9, 2014 Ако мога и аз да сложа един щрих в темата БГРок: Преди повече от 12-на години, заедно на участие с въпросната група на открито, идва Иван и мъкне един вехт ПМ-01 /за тези, които не знаят - руски миксер от 1970-72г. голям като 40" телевизор/. "Айде да се чекнеме", мой въпрос "работят ли потенциометрите?", отговор "ми за това го нося, ще пробваме"...........е, 75% не работеха, доообре че от години работя с музикантски 12-16-канален миксер.
Telerig Отговорено Юни 17, 2014 Отговорено Юни 17, 2014 Специален поздрав за всички с ето това мега култово изпълнение...текста също е величествен: http://www.youtube.com/watch?v=72jX0V_oYow 2
Baby Thomas Отговорено Юни 17, 2014 Отговорено Юни 17, 2014 Това колкото пъти да го гледаш все е малко! "Нашите рекламодатели... да не прозвучи като реклама, естествено, но..." 3
разбойник Отговорено Юни 17, 2014 Отговорено Юни 17, 2014 Всестранно развита личност. Свири, пее, организира, а явно владее и т.нар. "балкантуристки диалект" до съвършенство. 2
spd7693 Отговорено Юни 17, 2014 Отговорено Юни 17, 2014 "Ми ние имаме, принципно цялата група обичаме красивата музика, било то хард, било то рокенрол, сол, блус, без значение какво е, всичко свириме, к'вот ни хареса." Май май все едни и същи пърдчета свирите, ама както и да е. Егати, "певеца" дето е тоя. А на английски го е учил Слави Трифонов според мен. Направо изчетох цялата тьема и ми се доходи по голяма нужда. Абонирам се, понеже искам да разбера всякакви трикове да се предпазя от този индивид. Дано не бъда бананнат за inappropriate language.
Telerig Отговорено Юни 18, 2014 Отговорено Юни 18, 2014 ^^^^ И да не прозвучи като реклама естествено ама фирма чинар има два магазина на раковска и незнамси къде и мебелите им са барокови - аплодисменти за фирма чинааар .... 2
pulse Отговорено Юни 18, 2014 Отговорено Юни 18, 2014 Смеете се вие, но човека си е намерил начин да си изкарва жълтици и му е все тая какво мнение имат за него хората... ако в България се правеше и търсеше качествена музика, явления като "този" нямаше да съществуват.
kolio_k Отговорено Юни 18, 2014 Отговорено Юни 18, 2014 И кое прави качествената музика "качествена"? Защото това е доста индивидуално понятие! Доста често виждам как на качествени (според мен) концерти има по 5 души! 4
bmo Отговорено Юни 18, 2014 Отговорено Юни 18, 2014 Предстоящият наш албум се казва "Тhe best баласт"!
viksps Отговорено Юни 19, 2014 Отговорено Юни 19, 2014 .... абе тоя що не вземем да го направим министър-председател ... перфектен ми се струва ...
Recommended Posts