ultramega Отговорено Юни 9, 2008 Автор Отговорено Юни 9, 2008 Да тази от твоята снимка няма нищо общо. А и така една до друга моята изглежда много червена, всъщност не е такава. Цвета е точно като на тая снимка на Слаш signature. А реалния цвят на тази Слаш нямам идея къв трябва да е. Цитирай
synchu Отговорено Юни 9, 2008 Отговорено Юни 9, 2008 (Редактирано) Има поне 6 варианта на Slash signature-a Вкл. и постнатия по-горе, който в момента кисне на гибсънкъстъм.ком, вкл. и този който Хилбили е постнал Редактирано Юни 9, 2008 от synchu Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 9, 2008 Отговорено Юни 9, 2008 Какъвто и да е точно нюанса, важното е, че КЪРТИ! Много добра работа! А ей така за спорта ще кажа, че Слаш има 25 китари Гиби ЕлПи. Нек'ви спешъл сигурно, ама...всичките са 1:1 на снимка... Цитирай
Hillbilly Отговорено Юни 9, 2008 Отговорено Юни 9, 2008 ^Кърти,спор няма,даже е доста по-добре от новата партида Винтидж,на които флейма на топа някак се размазва в едно кафяво..заеби. Цитирай
ceco milanov Отговорено Юни 15, 2008 Отговорено Юни 15, 2008 А честито. Супер е станала китарата Със здраве да си свириш на нея. Цитирай
ultramega Отговорено Юни 15, 2008 Автор Отговорено Юни 15, 2008 ^Благодаря ти много. Иначе понеже ми обърнаха внимание и потърсих из нета , копие на каква китара всъщност опитвам да правя. Намерих много неща до които се доближава. Най много ми заприлича на тази: От чисто естетична гледна точка някой неща сега не ми харесват И сега реших че искам да имам такива на нея : Така че накой ако продава да си каже или пък мога да му ги заменя за такива , ако му пасват повече на неговата китара: Търся си и това: Също така благодарности на EAMehanics че ми подари такова, обаче е бяло и ми се иска да имам черно, защото повече ще пасва на цветовете. Проблема с по високия ринг на бридж адаптера си остана за съжаление, не намерих такъв. Също някой ако може да ме светне как да си купя тези дреболии от някой сайт, така че да минат само с едни транспортни разходи, а не за всяко по отделно или пък дали знае откъде в Бг(ако има изобщо такова място) да си купя... Цитирай
Overdrive Отговорено Юни 16, 2008 Отговорено Юни 16, 2008 тук (в Пловдив) в един магазин има само един бял такъв и му искат 50лв щото бил оригинален Цитирай
Black Bird Отговорено Юни 16, 2008 Отговорено Юни 16, 2008 Купувам си части от Ибей. Има си продавачи с шипинг до Европа. Има почти всичко! Цитирай
Hillbilly Отговорено Юни 16, 2008 Отговорено Юни 16, 2008 ^^^Капъша бе,човек,и тел ти дадох..Джеммюзик е фирмата,има всякви чаркалаци,ако няма в наличност до месец ги вкарва. Цитирай
rocker_vn Отговорено Юли 3, 2011 Отговорено Юли 3, 2011 тая китарка преди 2-3 седмици я пипнах и се продаваше за 300 кинта. сега прочетах темата наведнъж и накрая я видях чак и я познах. така е като последните 2-3 години не съм редовен във форума. Цитирай
ultramega Отговорено Юли 3, 2011 Автор Отговорено Юли 3, 2011 Хе хе видях я на някакви снимки някъде... Странно как се е озовала пак във Варна. Бях я пратил някъде, но не помня къде. Сега съм на съвсем друга вълна ---> Telecaster Цитирай
rocker_vn Отговорено Юли 3, 2011 Отговорено Юли 3, 2011 Митака - бившия барабанист на "арсеник"/сегашния вокал на "фючър меморис" я продава, бил я купил от някой...така де, много добре изглежда, добре си се справил май ставаш за лютиер Цитирай
ultramega Отговорено Юли 3, 2011 Автор Отговорено Юли 3, 2011 Заслугите не са изцяло мои... дълга история описана из страниците на тази тема, която не искам да разгръщам , че като се сетя какви глупости съм писал ми призлява . Цитирай
Recommended Posts