Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Аз съм от РФ HA HA HA (хахаха просто кидинг ) , знам че е офтопик но не можах да се сдържа много ми стана смешно за тези агенти на раизинг форс дето сновът из форума и гледат кои какви китари има :rocker:;) ако естествено това не е поредния мит...

Отговорено

Фендър Страт и Ибабец ГРГ 270 Б. Ама си играх Ибанеца и му натегнах металната пръчка вътре в грифа и почнаха да ми бръждят струните на първите три позиции ;) Сега е в процес разтегане :rocker:

Отговорено

Това музикантите са голяма работа/от психологическа гледна точка/Четейки форума някой психолог може да намери материал за десетки дисертации особенно на тема мания за инструменти и passion for tone 1.Washburn D10SCE -електроакустична

2.Washburn WI 64 Vintage black

Отговорено
Аз съм от РФ HA HA HA (хахаха просто кидинг ) , знам че е офтопик но не можах да се сдържа много ми стана смешно за тези агенти на раизинг форс дето сновът из форума и гледат кои какви китари има :):cheers2: ако естествено това не е поредния мит...

Не е, не е ;) . Използвай търсачката и чети.

Отговорено

Legend(strat) Vintage Quality and Performance.Не е шперплатка.Леко модната с малко Дънкани и малко фендерски работи(потове, суич).Скоро нови прагове и тремоло, надявам се.

Отговорено

Лично аз стържа на няколко дъски :

1. Един вече малко винтидж B.C.Rich Warlock platinum

2. Fender fat strat

3. Jackson kelly pro

4. Fender класическа (даже незнам дали модела има име)

А относно теорията на конспирацията, мисля че вече става даже весело. Ако следят форума - ГОЛЯМ ПРАЗ. Случката с Евтим естествено ме възмути, преди всичко защото Евтим и винаги е изказвал ОБЕКТИВНО мнение. Нима Ефо не изказваше изключително позитивни мнения за китарите Винтидж?

Старите хора казват, че "каквото почукало, такова се обадило" и не трябва да го забравяме. От xxxx има доволни, има и недоволни, нека не им правим и излишна реклама все пак - до колкото знам това във сайта се плаща, нали така? Аз мога да бъда само доволен - винаги всичко е било перфектно с тях.

Отговорено (Редактирано)

Guitars25-11-07008edit.jpg

от ляво на дясно легнали: ;)

Schecter Hellraiser C-7, Vintage V100 CB, B.C. Rich KKW Special, Vintage Metal Axxe Razer, Line 6 Variax 500, Epiphone Gothic Explorer, ESP Explorer

Редактирано от edgecrusher
Отговорено

Еее на това се вика колекция!

Абе пич, може ли да ми разкажеш за ESP explorer-a на едно лично съобщение, бях виждал само измисления модел, а не истински експлорър. Разкажи кво дърво, кви пикъпи и коя година е?

Отговорено

Винаги има световна конспирация :thx:

Ето ги и моите дръвца:

Основни:

Yamaha RGX420S (6 струнна, 24 прагчета, флойд роуз, Seymour Duncan JB + Jazz адаптери)

Yamaha RBX375 (5 струнен бас, 24 прагчета, Yamaha humbucker адаптери с активна електроника)

От дъжд на вятър:

Puldin (6 струнна, 21 прагчета, Yamaha адаптери)

Squier Affinity Strat (6 струнна, 21 прагчета, само с един humbucker - Dimarzio FRED)

Кремона (6 струнна класическа китара)

Отговорено
Еее на това се вика колекция!

Абе пич, може ли да ми разкажеш за ESP explorer-a на едно лично съобщение, бях виждал само измисления модел, а не истински експлорър. Разкажи кво дърво, кви пикъпи и коя година е?

не знам твърде много за тази,защото не се произвежда вече и е старичка. Купих я настаро и беше в ужасно състояние. Наложи се да сваля оригиналната боя и да загладя всички ръбове, защото беше толкова очукана - не е истина!

Това, което успях да изровя като информация е че е произведена в Япония (или Корея) през 1997 за японския клон на ESP. Т.е. не е LTD.

Китарата е bolt-on конструкция , а адаптерите за стокови, т.е. не пише нищо на тях, но обаждат учудващо добре.