kitaratapesho Отговорено Февруари 4, 2008 Отговорено Февруари 4, 2008 (Редактирано) ^^ Ееее, голям праз! В най-лошият случай нашите "приятели" от страната на Изгряващата Сила ще си допопълнят инфото в досиетата на юзерите от форума. Не е нещо ново - те така или иначе това си го правят от години Редактирано Февруари 4, 2008 от kitaratapesho 1 Цитирай
Йети Отговорено Февруари 4, 2008 Отговорено Февруари 4, 2008 Хах - пича, който е пуснал темата за сега има 2 мнения, регистриран е онзиден, и не дава никаква информация за себе си, обаче вие държите да му се похвалите за всичките си китари. Музикантска работа . Сигурно и той е от xxxx, а? Цитирай
preIbanez Отговорено Февруари 4, 2008 Отговорено Февруари 4, 2008 ...всякакви седемструнни Ибанеци... пс:за момента притежавам онези от подписа ми Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 4, 2008 Отговорено Февруари 4, 2008 Сигурно и той е от xxxx, а? Както най-вероятно и ти . Цитирай
jackson_dinky Отговорено Февруари 4, 2008 Отговорено Февруари 4, 2008 подкрепям изцяло казаното от колегата петър!!!! Epiphone les paul boneyard Цитирай
bratmito Отговорено Февруари 4, 2008 Отговорено Февруари 4, 2008 Сигурно и той е от xxxx, а? Както най-вероятно и ти . Тука надушвам конспирация. Vintage V100BB Цитирай
kolio_k Отговорено Февруари 4, 2008 Отговорено Февруари 4, 2008 Хах - пича, който е пуснал темата за сега има 2 мнения, регистриран е онзиден, и не дава никаква информация за себе си, обаче вие държите да му се похвалите за всичките си китари. Музикантска работа . Сигурно и той е от xxxx, а? Кажи пак за Скуаиърите,че отдавна не съм слушал глупости. Цитирай
Hillbilly Отговорено Февруари 4, 2008 Отговорено Февруари 4, 2008 kolio_k ако си изброиш китарите темата ще отиде към 4 стр. Цитирай
KingdomX Отговорено Февруари 4, 2008 Отговорено Февруари 4, 2008 ^ По темата - Ibanez S470DX и DEAN custom EVO Цитирай
edgecrusher Отговорено Февруари 4, 2008 Отговорено Февруари 4, 2008 (Редактирано) Ти О'стай Кольо, ама да не се намесват visiondann & doc, че тогава става страшно! Редактирано Февруари 4, 2008 от edgecrusher Цитирай
Overdrive Отговорено Февруари 5, 2008 Отговорено Февруари 5, 2008 тогава ще се изпишат 2-3 страници май... по темата - аз ползвам скуаиър стратокастер (май че беше special), много бърникан и много моднат - всъщност само дъските и ключовете са оригиналните другото - от където квото ми е попадало, конфигурацията си е SSS и след 2-3 дена ще имам и много тунингована Кремона страт копие - още малко остава да я сглобя аа и няква орфейка акустична с адаптер от електрическа имам подпряна в ъгъла и един незавършен проект за JaSS baZZ, но има струни и адаптер залепен с тиксо, така че си дрънкам понякога (още е фретлес ) Цитирай
bir4o Отговорено Февруари 5, 2008 Отговорено Февруари 5, 2008 скуаиър шоумастър пълдин соло с адаптор дънкан SH12 акустична зорница Цитирай
predvoditel Отговорено Февруари 5, 2008 Отговорено Февруари 5, 2008 ESP LTD EX-50 голям резак,черен... Цитирай
hrisko Отговорено Февруари 5, 2008 Автор Отговорено Февруари 5, 2008 Хах - пича, който е пуснал темата за сега има 2 мнения, регистриран е онзиден, и не дава никаква информация за себе си, обаче вие държите да му се похвалите за всичките си китари. Музикантска работа пич това ми 2ра регистрация 1та ми се прецака Цитирай
kolio_k Отговорено Февруари 5, 2008 Отговорено Февруари 5, 2008 kolio_k ако си изброиш китарите темата ще отиде към 4 стр. В момента имам само 6,другите заминаха.Сравнение с Visiondann & Doc съм пълен аматьор Цитирай
Recommended Posts