ukeil Отговорено Ноември 11, 2007 Share Отговорено Ноември 11, 2007 върши ми перфектна работа от тия дето до сега съм пробвал Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
badValue Отговорено Август 22, 2008 Share Отговорено Август 22, 2008 Малко рекламни перца... a честитка ... :thumbs_up: стават ли за свирене щото мойте които си направих бяха верно "рекламни" и не ставаха много за свирене, освен ако не си много на зор и няма друго с какво .... т.е. сравними бяха с "фоноКарта" .... тези как би ги сравнил с "Тортекс" да кажем ??? П.П. мойте... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
prayer4eto Отговорено Август 22, 2008 Share Отговорено Август 22, 2008 ^ Нещо против фонокартите ? Правил съм си перца, които по нищо не отстъпват на марковите, че и по-удобни за свирене са ми Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
badValue Отговорено Август 22, 2008 Share Отговорено Август 22, 2008 ^ Нещо против фонокартите ? Правил съм си перца, които по нищо не отстъпват на марковите, че и по-удобни за свирене са ми нищо протиФ ама 'айде няма нужда да ги сравняваме .. особенно с JD-chubby или jazzIII .. особенно при 1мм++ изказването ми звучи като "що да си земам Фендер като и Кремоната има струни, подобна форма .. а и може и звук да издава" ... кои ли ни кара да "спамиме" ?!?!?!?!? :thumbs_up: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Август 22, 2008 Share Отговорено Август 22, 2008 ...тези как би ги сравнил с "Тортекс" да кажем ??? Еми тия моите са си 99% Jim Dunlop Tortex 1.0, само че надписа си е мой, а не този на Дънлоп. Един и същ е материала, има пренебрежимо-нищожна разлика в "острието" и то към по-добро. Тей че абсолютно използваеми са си и дори кефят доста!!! Само цената е двойна спрямо Таратортекса, ама... Кастъм дивотия, ко да прайш... Всичко против фонокартите, ама за това дръг път. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Metanoia Отговорено Август 22, 2008 Share Отговорено Август 22, 2008 от една приятелка знам - най-добрия вариант е SIM-карта да ползваш като перо. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
preIbanez Отговорено Август 23, 2008 Share Отговорено Август 23, 2008 ... ...винги съм смятал че е най добре перото да се ползва като перо...а фонокартата като фонокарта...все пак струва само левче...обаче Андрешковщината с култ по тези геогравски ширини... ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RockoBG Отговорено Август 23, 2008 Share Отговорено Август 23, 2008 Андрешковщината с култ по тези геогравски ширини не твърде точно изказване Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bghunter Отговорено Август 23, 2008 Share Отговорено Август 23, 2008 dunlop tortex 1.5 лилавите Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Spoocter Отговорено Август 23, 2008 Share Отговорено Август 23, 2008 клечка за зъби ... по удобно ми е Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Август 23, 2008 Share Отговорено Август 23, 2008 Бе то да немаше още 2-3 такива теми... С камък от шмиргел свиря.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lekov Отговорено Август 23, 2008 Share Отговорено Август 23, 2008 темата е глупава ... много даже ... ВСЕКИ СВИРИ С КАКВОТО МУ Е УДОБНО ... аз като цяло квото и да ми дадеш ще свиря с него, свирел съм с бъркалки, с хапчета, с изсъхнали обелки от портокал ... ВСИЧКО СТАВА, въпроса е че някои неща изкарват по чист звук, някои неща са по удобни и най вече зависи и от стила на свирене ... за свирене тип "три акорда, леко дрезгав глас" може да се използва всичко, за по професионално вече се налагат други неща ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lizardman Отговорено Август 24, 2008 Share Отговорено Август 24, 2008 ^ И до какво заключение стигна след употребата на всевъзможни обекти, вещества, сплави, химични съединения и химични елементи? Куйе е най-убаво? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lekov Отговорено Август 24, 2008 Share Отговорено Август 24, 2008 фендер перцето Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
inqubus Отговорено Август 24, 2008 Share Отговорено Август 24, 2008 Fender .88mm 12 перца за 10 кинта от местния Технополис Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts