djbnz Отговорено Август 15, 2009 Отговорено Август 15, 2009 ^Готина група и готино филмче (rock) Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 22, 2009 Отговорено Август 22, 2009 Мдааа, това наистина отсвири ОТСЕКЪДЕ доскорошния ми фаворит Red Bear! Новото е от полускъпоценен камък. По-ясен тон, много добър контрол, страхотен фийлинг! Спецификациите му са следните: Дебелина: 1мм. Форма: джаз. Камък: бразилски ахат. Дълголетие: 2-3 човешки живота. Цена: 24$. Цитирай
sw1tched Отговорено Август 22, 2009 Отговорено Август 22, 2009 В друг форум собственика на едно студио в Германия твърдеше, че кара всички китаристи да свирят с подобно, заради по-добрия звук. Едва ли разликата е огромна, но щом я има... Няма ли хора занимаващи се с подобна изработка, от които да можем да си поръчаме перце? Или ще излезне доста повече от 24$? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 22, 2009 Отговорено Август 22, 2009 Не знам, но не виждам особено смисъл. Ще спестиш 10 лева, ама я стане, я не. Там имаш богат избор на форми, дебелини и материали, а работния процес е изчистен и си сигурен, че ще имаш нещо яко. И ако наистина не се хабят изобщо и държат до живот... какво са 30 лева? Сметнете за колко време изхабявате 20-30 перца... Цитирай
Striker_II Отговорено Август 22, 2009 Отговорено Август 22, 2009 ^ прав си.... на мен лично ми допада като идея, но много ще ме е яд ако го изгубя... Цитирай
Jorko_Beliata Отговорено Август 22, 2009 Отговорено Август 22, 2009 ^ Кажи ми, че това удоволствие е достъпно в БГ... Цитирай
Liquid Отговорено Август 23, 2009 Отговорено Август 23, 2009 Сметнете за колко време изхабявате 20-30 перца... В губенето е проблема, не в захабяването Цитирай
Vasil Pavlov Отговорено Август 23, 2009 Отговорено Август 23, 2009 А откъде го поръча, Baby Thomas? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 23, 2009 Отговорено Август 23, 2009 Да, точно оттам, наистина си го пише на кутийката. И други ме питаха. Съвсем скоро може би пак ще поръчвам, че искам да пробвам и още 2 варианта, та сегашното може да го продам на цена без щипинга дори! Ще се реши до 2-3 дни... Цитирай
Hendrix94 Отговорено Август 24, 2009 Отговорено Август 24, 2009 The Pick of destiny хах тоя филм е много готин по темата - аз в момента ползвам едно Ernie Ball nylon heavy Цитирай
DILETANT Отговорено Август 24, 2009 Отговорено Август 24, 2009 Не знам, но не виждам особено смисъл. Ще спестиш 10 лева, ама я стане, я не. Там имаш богат избор на форми, дебелини и материали, а работния процес е изчистен и си сигурен, че ще имаш нещо яко. И ако наистина не се хабят изобщо и държат до живот... какво са 30 лева? Сметнете за колко време изхабявате 20-30 перца... Тези каменни перца не се ли пързалят много, питам понеже много ми се потят ръцете? Цитирай
Камен Недев Отговорено Август 24, 2009 Отговорено Август 24, 2009 Да, точно оттам, наистина си го пише на кутийката. И други ме питаха. Съвсем скоро може би пак ще поръчвам, че искам да пробвам и още 2 варианта, та сегашното може да го продам на цена без щипинга дори! Ще се реши до 2-3 дни... Доставката колко пари е? Тамън се чудех с какви перца да свиря вече, че ми се поизхабиха всичките пък имах едни дето не съм ги ползвал ама съм ги загубил някъде.. Цитирай
Recommended Posts