emo_tion1 Отговорено Януари 7, 2011 Отговорено Януари 7, 2011 Извинявайте за отклонението от темата, но не се сдържах.. Историята показва, че най-великите мъже са били гейове и са предпочитали сексуални удоволствия с мъже, напр.: Нерон, Александър Македонски, Спартак, Атила, всички гърци, римляни, гладиатори и т.н. Има литература по въпроса. Това не ги омаловажава като мъже, даже напротив, по онова време се е считало за ненормално един истински мъж да няма мъж любовник. Повечето хора на изкуството също са гейове ( гениалниат Дали, напр. от художниците), пък за актьори и музиканти да не говориме.. много са, много.. Що се отнася до Емил Димитров - аз съм на принципа: За хора, които не са вече сред живите, или добро - или нищо! Това всичко каквоо означава ? Да не намекваш нещо за себе си . Извинявам ако съм те рабрал погрешно Цитирай
valitchy Отговорено Януари 7, 2011 Отговорено Януари 7, 2011 ^ Къде ме заби и ти сега? Няма как да съм гей, защото съм жена Нищо не намеквам за себе си, приемам хората такива, каквито са, пък били те и гейове Да си отвориме нова тема за това, толерантни ли сме към различните, че в "крадени песни" малко не се връзва? Цитирай
Hillbilly Отговорено Януари 7, 2011 Отговорено Януари 7, 2011 Няма как да съм гей, защото съм женаИма,как,като видиш някои създания жената-мъж с наболите мустаци - лесбосите също са гей. Ма като ти гледам секси аватара не си в тази категория явно. Цитирай
valitchy Отговорено Януари 7, 2011 Отговорено Януари 7, 2011 (Редактирано) ^ ок , де.. не съм лесбо, обичам мъже-те! (за предпочитане изцяло епилирани и с много татуировки, ако може и на китара да свирят - екстра..) пп.: за да не прозвучи като 'търси се' - щастливо омъжена съм, влюбена в собствения си съпруг и бг-майка на 4 деца, дори не съм мургавел, сори за Редактирано Януари 7, 2011 от VALITCHY Цитирай
Свилен Бас Отговорено Януари 7, 2011 Отговорено Януари 7, 2011 (Редактирано) Ба-а-а, помня като се запознавах с една кака навремето и тя ми разправя "Свилене, аз съм гей", а аз "А-а-а - педерастка"... - Не бе, гей; - Е, да де - педерастка... Така 2-3 мин и накрая: - А бе, лесбийка съм, бе! - Е, да де - педерастка Ама се разбрахме - много хубави неща направихме заедно Ник'ва толерантност към педалите артисти... Редактирано Януари 7, 2011 от Свилен Бас Цитирай
fracture Отговорено Януари 7, 2011 Отговорено Януари 7, 2011 Ник'ва толерантност към педалите артисти... е ся как да го разбирам, че ако са артисти - никва толерантност, а ако не са артисти, да не би да се толерират п.с. Басси в какво се превърна тая тема Цитирай
CyberGene Отговорено Януари 7, 2011 Отговорено Януари 7, 2011 Не сте свикнали на бат'ви Роко на сарказма и провокациите Придържайте се по темата, ако обичате. Цитирай
Свилен Бас Отговорено Януари 26, 2011 Отговорено Януари 26, 2011 В началото на темата бях споменал за следния случай, но тогава не успях да открия онлайн примери, а после спрях да я чета, понеже темата вече не беше за "крадени български песни... Racer X - Sacrifice ...сега да не ме обявите за хейтър - и на мен ми е неприятно... Цитирай
jkolarov Отговорено Януари 26, 2011 Отговорено Януари 26, 2011 (Редактирано) Това изключително много ми прилича на шапката на "Сладко отмъщение" "написана" от група КГБ: Колко ли пари са взели за тая работа... Редактирано Януари 26, 2011 от jkolarov Цитирай
bo_yan Отговорено Февруари 8, 2011 Отговорено Февруари 8, 2011 Toni Tomova - Lubov nazaem - Otkritie (2009) http://www.youtube.com/watch?v=RXUkbVOzXJQ&feature=related Инкогнито- Don't You Worry 'Bout A Thing http://www.youtube.com/watch?v=VcDHq_P8cCU Чуйте началото- едно към едно е. В различни тоналности са само. Продукция на безхаберниците от БНТ. Цитирай
Cutthroat Отговорено Февруари 8, 2011 Отговорено Февруари 8, 2011 ^ Възмутен съм от това заимстване от Инкогнито. И са превърнали хубавата песен в нещо кошмарно. Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Февруари 9, 2011 Отговорено Февруари 9, 2011 Музика Стефан Димитров...Аранжимент Красимир Илиев и Стефан Димитров Интересно на този фестивал комисията дето подбира песните-участници от коя планета пада?? Цитирай
bo_yan Отговорено Февруари 9, 2011 Отговорено Февруари 9, 2011 (Редактирано) @Viara Не знам как да отговоря на тоз` ти риторичен въпрос Бай Димитров си пие напитките, в компанията на госпожа Карадочева, припяват фалшименто на пияни глави, че после ни пробутват творбите си по противни медии като нова , ермалъктиви, драгочаяаналедно... Добре си си ти, не си в Булгаристейн... ПС- пратих им мейл на Инкогнито, кака Т. ще остане доволна... Редактирано Февруари 9, 2011 от bmmusic Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Февруари 9, 2011 Отговорено Февруари 9, 2011 (Редактирано) То...от една страна автор на песента е С.Уондър... Та освен ако Блуи има примерно право над композицията на интродукцията... Но може дълго да се спори, че именно тази интродукция прави песента разпознаваема като "Don't you worry bout a thing" by Incognito... Били сме свидетели на нагло крадене от Миро и Ст. Вълдобрев, ама досега не съм забелязала с толкова фрапиращ копи/пейст да станеш участник във фестивал (предполагам е била в конкурсната програма тази песен?!). Редактирано Февруари 9, 2011 от Viara Ivanova Цитирай
bo_yan Отговорено Февруари 9, 2011 Отговорено Февруари 9, 2011 Не знаех, че е на Стиви W. Ама т`ва- наглост ли е , к`во е ..... И Стефчо Димитров...аранжор- Крадливите бездарници ще си платят масрафа. Цитирай
Recommended Posts