Noobie Публикувано вчера в 15:01 Публикувано вчера в 15:01 Здравейте на всички! От години искам да си взема китара, но все не се решавам. И така до този момент, в който си казах, че вече съм сигурна в това си решение. Набелязах си няколко модела. Един се откроява най-много, та исках да питам хора, които са навътре в материята /сиреч форума/ относно марката. Електрическа китара SX SE1-SK-MPP Изглежда ми като доста добра китарка за парите си, прегледах няколко ревюта в тубата и ми харесва звука. Това е от мен. Ще се радвам на мнения Цитирай
musicman Отговорено преди 15 часа Отговорено преди 15 часа Здрасти, линкът ти не работи. Но! Щом те кефи как изглежда и как звучи - взимай. Идеята е само като си помислиш за тази китара да ти се досвири Цитирай
Noobie Отговорено преди 10 часа Автор Отговорено преди 10 часа (Редактирано) Извинявам се, то не е като линк, а само името съм пейстнала.. :Д https://gemamusic.net/product/elektricheska-kitara-sx-se1-sk-mpp Само като я видях и си казах "тази е моята", но просто исках да разбера дали е окей като звук. Прочетох доста и казват, че SX били читавки китари. Клипът отдолу е с това как звучи и честно да си ажа ми допада Редактирано преди 10 часа от Noobie Цитирай
svet.k Отговорено преди 7 часа Отговорено преди 7 часа (Редактирано) Купувай смело. Ако всичко върви нормално ще смениш още няколко идните години Усилвателите също. Успех и приятни занимания! Редактирано преди 7 часа от svet.k Цитирай
Koobenot Отговорено преди 5 часа Отговорено преди 5 часа Два въпроса от мен - какъв стил музика искаш да свириш и предвидила ли си бюджет за усилвател? Откъде ще я слушаш тази китара? Цитирай
Recommended Posts