разбойник Отговорено Януари 17, 2014 Автор Отговорено Януари 17, 2014 yordaniy, ако можеш ще е идеално. Ще съберем доста модели за сравнение. Цитирай
rudibass Отговорено Януари 19, 2014 Отговорено Януари 19, 2014 (Редактирано) Днес басистката среща , поне според мен, се проведе на едно изключително високо ниво.. Сравниха се инструменти и гиър от световна величина , за което мога да съм благодарен на всички присъстващи..Видяхме се с хора, с които не се бяхме мяркали от години. Особени благодарности искам да изкажа на уважаемите колеги Илийката (ASSOASS) и Явор (Разбойник) за предоставените от тях инструменти , апаратура и помещение...Страхотно беше да се видим . Евала също и на Сашката от AMPSONAIR. Много съм радостен и горд ,че въпреки тъпотиите тука у Бг, басистите не се предаваме и всеки си е намерил начин да се оборудва с готин инструмент , усилвател и най - вече е способен да ги ползва прекрасно.. Надявам се не звуча като идиот , но чух страхотни неща от страхотни изпълнители.. Нещата хич не са толкоз зле, както казват злите езици ... дори напротив - чувствам се въодушевен.. С огромно уважение Гого.. Който има снимки може да постне , да видят другите колеги от форума. Редактирано Януари 19, 2014 от rudibass 7 Цитирай
Yves Отговорено Януари 20, 2014 Отговорено Януари 20, 2014 (Редактирано) Голямо "благодарско" и от мен за организаторите, макар и за малко видях неща дето не се виждат всеки ден, и като гиър, и като умения Мерси и на yordaniy за пробите Дано пак да се случи срещата, хубава седмица на всички Редактирано Януари 20, 2014 от Yves 4 Цитирай
Mephistofel Отговорено Януари 20, 2014 Отговорено Януари 20, 2014 Чудесно беше, определено! Трябваше да се спасявам рано, надявам се вие да сте си продължили прекрасно изкарване. П.П. Снимки малко по-късно, само да уточним нещо с другаря circles. 1 Цитирай
evernas Отговорено Януари 20, 2014 Отговорено Януари 20, 2014 Сигурен съм,че е било яко.Ако има видео пуснете нещо и ние,които не бяхме там да се порадваме.Дано и занапред има такива хави.Много се радвам за вас, момчета. Цитирай
dzwer Отговорено Януари 20, 2014 Отговорено Януари 20, 2014 Ето два клипа с Жоро и моя бас, на различни кубета и усилватели: 6 Цитирай
assoass Отговорено Януари 20, 2014 Отговорено Януари 20, 2014 Изключително приятна среща! Който не дойде може единствено да съжалява, може през април да направим една сбирка отново Очаквайте скоро едно филмче-ревю на невероятни инструменти, които рядко могат да се видят в БГ. Amps On Air - чакаме! 2 Цитирай
circles Отговорено Януари 20, 2014 Отговорено Януари 20, 2014 Ето снимков материал от вчера. Получи се приятна и ползотворна среща. Надявам се скоро да съм готов с ревютата които заснехме, благодаря на Илийката, Гого и всички останали за съпорта. Тонстудио 2 е доста приятно място! 10 Цитирай
разбойник Отговорено Януари 20, 2014 Автор Отговорено Януари 20, 2014 Беше приятно и полезно. Благодарности от мен - към домакина за организацията, към circles за видеоотразяването и към всички останали за това, че си направиха труда да донесат и споделят инструментите, апаратурите и доброто си настроение с останалите. 3 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 20, 2014 Отговорено Януари 20, 2014 Поне един "нормален" бас с 4 струни нямаше ли? 1 Цитирай
yordaniy Отговорено Януари 20, 2014 Отговорено Януари 20, 2014 (Редактирано) ^ Имаше един съвсем нормален Маркъс Милър джаз... Присъединявам се към всички, които изказаха толкова положителни отзиви за сбирката! Благодарности към Илия за "хостинга" и организацията и към всички участници за настроението и споделеното ноу-хау, инструменти и техника! Редактирано Януари 20, 2014 от yordaniy 1 Цитирай
разбойник Отговорено Януари 20, 2014 Автор Отговорено Януари 20, 2014 Имаше: четириструнен Уоруик, японски Precision, да не пропускаме и Кремоната на dzwer 1 Цитирай
Mephistofel Отговорено Януари 20, 2014 Отговорено Януари 20, 2014 Дори 2 4-струнни Уоруика. 1 Цитирай
armario Отговорено Януари 20, 2014 Отговорено Януари 20, 2014 Явно супер сте си изкарали, пичове. Много ми се идваше, но работата ме зовеше до късно / Жоре ме разбира най-добре за какво говоря /. Цитирай
evernas Отговорено Януари 20, 2014 Отговорено Януари 20, 2014 Супер сте.Ако има следващ път в което не се съмнявам,ме бройте задължително.Гледам и бат Коце се е мярнал там,значи бандата е била в пълен комплект...и за бира! Цитирай
Recommended Posts