Продуцент Публикувано Октомври 17 Публикувано Октомври 17 Тестовете на AI бяха с друга цел, но не можах да се въздържа и поисках да напише текст за песен в стила на Уайтснек. Звучи ми плашещо добре и то без никакви редакции 🙂 „Пътят към утре“ Куплет 1: В мрака на нощта усещам твоя дъх, Страхът е далеч, само ти си с мен. Светлините блещукат, настъпи нашият час, Заедно ще пишем приказки в този мълчалив свят. Припев: Вдигам ръце, готов съм за утре, Сърцето ми иска да скоча, На крилете на мечтите, към вечността летя, С теб до мен, огънят не угасва. Куплет 2: Преди да изгреe слънцето над нас, Смехът ти е мелодия, която искам да чуя. Светът пропада, но ние сме силни, С теб в обятията, нищо не е невъзможно. Припев: Мост: Всяка сълза, всяка болка, Те ни правят още по-силни. Във всеки момент съм с теб, Да направим по-светъл този свят. Припев: Финал: Тази нощ е само наша, Нека тя изпепели душите ни. Не бой се, мой ангел, Заедно ще стигнем до утре! 1 Цитирай
Koobenot Отговорено Октомври 17 Отговорено Октомври 17 Добре е, аз го ползвам като превежда нещо да ми даде синоними или да ми генерира TL;DR на база текст ... с всяка следваща итерация ще задобрява. Цитирай
yamaha Отговорено Октомври 17 Отговорено Октомври 17 12 minutes ago, Koobenot said: ....с всяка следваща итерация ще задобрява. Нещата не вървят на хубаво (за нас)...като гледам как се справя и с музиката, раздвижването на снимки и генерирането на видеоклипове. Дори и на тоя етап могат да ме излъжат, че нещо го е написал някой човек или че генерираният образ, който изглежда като истински човек, прави неговите мимики и се движи точно както трябва да се движи, е наистина някоя реална личност. А какво ще бъде само след няколко години ме е страх да си го помисля и ако се самоцитирам от една друга тема - "много бързо се учи тая гад". 1 Цитирай
Koobenot Отговорено Октомври 17 Отговорено Октомври 17 Ще се адаптираме, засега плочки в банята все още не може да лепи ... 2 Цитирай
yamaha Отговорено Октомври 17 Отговорено Октомври 17 Сигурен ли си? ...кофти обаче, че не сме фаянсаджии, а само разни "прости музикантчета", както се изразяват някои... Цитирай
Koobenot Отговорено Октомври 17 Отговорено Октомври 17 Абе ще се научим, както научихме DAW-овете, един фаянс ли ще ни събори ... 1 Цитирай
TONY Отговорено Октомври 18 Отговорено Октомври 18 Текста е точно толкова плосък и тъп , колкото са повечето средностатистически текстове на беге поп парчетата по бегей радио. Цитирай
yamaha Отговорено Октомври 18 Отговорено Октомври 18 2 hours ago, TONY said: Текста е точно толкова плосък и тъп , колкото са повечето средностатистически текстове.... Е, значи е идеален и добре ще се впише сред останалите тъпотии...добре ни е изучило пустото AI. 1 2 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 18 Отговорено Октомври 18 Еми нали в стил Уайтснейк... Бейбе, бейбе и си наполовина готов! 3 Цитирай
bmo Отговорено Октомври 19 Отговорено Октомври 19 Поне една рима за разнообразие не можа ли... Това все едно Анчев го е писал. Цитирай
Koobenot Отговорено Октомври 19 Отговорено Октомври 19 ^ Най-забавното е, че ако му въведеш този промпт: 23 minutes ago, bmo said: Поне една рима за разнообразие не можа ли... Това все едно Анчев го е писал. Ще ти го разнообрази ... 2 Цитирай
Продуцент Отговорено Октомври 21 Автор Отговорено Октомври 21 Вероятно знаете, но има AI специализиран в писане на поезия, докато текста, който публикувах, е от AI с общо предназначение. За професионалните музиканти и изпълнители може и да е дразнещ, но почти всички, на които показах текста на песента, го харесаха, демек - публиката. Въпреки това днес остро порицах AI и му казах да редактира песента. Ето какво ми написа: Куплет 2: Това все едно Анчев го е писал, И с нашите думи, нов стил e сътворил. Но въпреки бурите, ние сме неустрашими, С любовта в сърцата, заедно сме непоклатими. 1 3 Цитирай
Koobenot Отговорено Октомври 21 Отговорено Октомври 21 58 minutes ago, Продуцент said: За професионалните музиканти и изпълнители може и да е дразнещ, но почти всички, на които показах текста на песента, го харесаха, демек - публиката. Сега остава и да запишеш парчето и да изкараш поне 1 милион кувейтски динари, щом се радва на такъв сериозен обществен интерес ... а, да, и като забогатееш, да не ни забравиш ... 1 Цитирай
yamaha Отговорено Октомври 21 Отговорено Октомври 21 20 minutes ago, Koobenot said: Сега остава и да запишеш парчето и да изкараш поне 1 милион кувейтски динари,... и като забогатееш, да не ни забравиш. С текста за Анчев е по-вероятно да изкара 1 милион венецуелски боливара...което се равнява на има-няма 7 лева по днешния курс, които все пак ще стигнат да почерпи по една бира. 1 1 Цитирай
Продуцент Отговорено Октомври 25 Автор Отговорено Октомври 25 Преди няколко дни имах разговор с AI на четири очи, обясних му, че музикантите му се подиграват и че искам да напише музика и да направи видеоклип към текста, който беше генерирал преди това 🙂 Вижте заданието, както и видео клипа към него: https://youtu.be/f_QJSkOLGMQ Цитирай
Recommended Posts