Voidhanger Отговорено Февруари 16, 2022 Автор Отговорено Февруари 16, 2022 Не са особено скъпи и оригиналните. Но, да, Хагитата са наистина направени, съвсем малко имат за пипане. Е, който много иска може да смени жак и врътки,но аз не го намирам за нужно. Даже стоковите адаптери са си екстра. Цитирай
chris_barnes Отговорено Февруари 17, 2022 Отговорено Февруари 17, 2022 @Voidhanger Имам корейски епифон SG400 custom от 2002г, с доста ъпгрейди Ако не си намерил нищо което да ти грабне окото, може да се спазарим нещо Цитирай
Voidhanger Отговорено Февруари 17, 2022 Автор Отговорено Февруари 17, 2022 Преди 1 час, chris_barnes написа: @Voidhanger Имам корейски епифон SG400 custom от 2002г, с доста ъпгрейди Ако не си намерил нищо което да ти грабне окото, може да се спазарим нещо Яко. Хвърлим съм око на един Винтидж със Seymour Duncan Black Winter в бриджа, но няколко месеца от Германия за 300 евра. Лошото е,че ще взимам и един Orange Crush 60 комбо, та не знам... Цитирай
Ламби Отговорено Февруари 17, 2022 Отговорено Февруари 17, 2022 Поръчай си едни адаптри уинтър ли там наквото е,спожи си ги на хагито.Убеждаваш се,че са напразно похарчени пари и продъ лжаваш напред с едни адаптри в чекмеджето.Така поне няма да имаш две евтини китари.Сякаш има някакво значение каква китара,че и с какви адаптри ще включиш в компа. Цитирай
Voidhanger Отговорено Февруари 17, 2022 Автор Отговорено Февруари 17, 2022 Съгласен съм с теб тук. Важното е лаф да става Цитирай
a_panov Отговорено Април 18, 2022 Отговорено Април 18, 2022 Имам един гардероб китари, 11-12 ли, 14 ли, не знам, но са над 10. И по малко съм почнал да ги модвам. Ако се спра на някоя, правя и леки ъпгрейди и най-важното и слагам струни и я интонирам за струните и строя. Сега една ме чака за 12-56 или 13-56 и дроп D за неща на Obituary, имам една разглобена на две и тя чака за струни и 12 -13-ски и дроп ама за Sodom-ии. Имам две LP, едно SG, един Ibanez S470, и още няколко които не мога да си ги спомня сега. Имам 2 кубета които не ги харесвам едното е 6.5 говорител, другото е 10-ка. Имам и 10-ка в кабинет. Имам и Marshall Plexi. Имам и Line 6 Spider IV 120 с два 10 инча с педала ама изостана Малта, само педала е 80 пари. И да ви кажа моя опит! Нищо от това дето имам не ми трябва!!! Даже и колата само с две врати и нея ще изхвърля някой ден... Послеслов: Тая на снимката от половин година е с четири струни, иначе е с Planet Waves колан! И я чакат два нови потенциометъра и медно фолио... И струни! Цитирай
Voidhanger Отговорено Април 19, 2022 Автор Отговорено Април 19, 2022 (Редактирано) Тая каква е? Миналия месец си пратих Хагито за лека доработка и настройка на Стефан Кудев. Е тоя човек е велик - не знам каква магия й направи, но китарата в момента е точно това, което исках - екшън 1.1-1.2 на 12 прагче, 6-та струна, абе сама свири, както се казва. Не мислех, че това е възможно, но явно е. Та така, благодарение на Стефко си оправих нервите и спестих грешни пари за друга китара Редактирано Април 19, 2022 от Voidhanger 1 Цитирай
chris_barnes Отговорено Април 19, 2022 Отговорено Април 19, 2022 Прилича ми на силвъртон това. Едно време бях тръгнал да купувам такава - масивен нек дайв има, трудно се свири прав с нея. Цитирай
Recommended Posts