NIna90 Отговорено Април 16, 2015 Отговорено Април 16, 2015 Днес ми подариха Ymaha psr-423 но нямам стилове вътре може ли някои да ми помогне със малко стилове ще съм ви благодарна скаипа ми е Ninakirova4 Цитирай
miro2bg Отговорено Април 16, 2015 Отговорено Април 16, 2015 Тази yAmaha си има стилове вътре, защо търсиш други?? Цитирай
NIna90 Отговорено Април 18, 2015 Отговорено Април 18, 2015 Тази yAmaha си има стилове вътре, защо търсиш други?? исам стилове за народна музика и балади не ми харесват оргиналните стилове 1 Цитирай
krasi625 Отговорено Април 19, 2015 Отговорено Април 19, 2015 За такава Ямаха не знам дали ще намериш, на мен не ми ся вярва и то па за народна музика! :/ Цитирай
Goshev Отговорено Април 20, 2015 Отговорено Април 20, 2015 Тази yAmaha си има стилове вътре, защо търсиш други?? исам стилове за народна музика и балади не ми харесват оргиналните стилове Нина, най-напред бих искал да знаеш, че стилове за клавирите от PSR серията на YAMAHA има предостатъчно. Въпросът е някой да ти покаже къде да търсиш, или направо да ти изпрати такива. Отделен е въпросът, че при зареждане на такъв стил в твоя чисто любителски инструмент, няма да има пълна съвместимост на аранжимента с този на източника поради различния брой елементи на стила /много по-малко при теб/ и различния набор от банки за извикване на звуците /т.н Registration memory/ Като дългогодишен притежател на клавир YAMAHA PSR A1000, разполагам с богати ресурси от стилове, звуци и MIDI файлове с балканска и народна музика, които мога да ти предоставя. Стиловия формат, който чете твоя инструмент е същия като на старите по-големи събратя от PSR серията, т.е Syle File Format, имаш опции да зареждаш и звуци така че нещата донякъде може да станат. Прехвърлянето на информацията при PSR 423 става само с директна кабелна връзка с компа /USB TO HOST/ Търси ме на skype: algoshev, или на някой от телефоните в линка към подписа ми. И още нещо по същество, пряко свързано с темата: Огромен ресурс от фабрични стилове на PSR серията: http://psrtutorial.com/sty/yamaha/index.html Форум с музикални ресурси, вкл. балкански и ориенталски стилове за Yamaha /Необходима е регистрация/ : http://www.midi-matrix.com/ 1 Цитирай
NIna90 Отговорено Април 21, 2015 Отговорено Април 21, 2015 (Редактирано) ^ Изпратих ти покана във скаипа Редактирано Април 21, 2015 от musicman Не цитирай предходно мнение. Цитирай
kiusha82 Отговорено Април 23, 2015 Отговорено Април 23, 2015 Извинявам се за нахалството,може ли някой колега да сподели сетове за корг Pa 300,нужна ми е информация за работа в чалга заведение.Благодаря! Цитирай
Stefan_drindolov Отговорено Април 26, 2015 Отговорено Април 26, 2015 Може ли някой да ми изпрати миди на Максим - Богиньо моя stefan_drindolov@abv.bg благодаря предварително. Цитирай
vidinski Отговорено Април 27, 2015 Отговорено Април 27, 2015 Здравеѝте още сам нов.Имам КОРГ ПА 50 SD и имам нужда от стилове,ритми, аранжименти и бленди.Ако може някои да ми изпрати ще сам много благодарен.Имеила ми е VIDINSKIDENISLAV@GMAIL.COM Цитирай
asan79onbashi Отговорено Април 29, 2015 Отговорено Април 29, 2015 Здравейте колеги,темата е за размяна имформация за клавирите.Желая да си разменям имформация включваща нови семпли( барабани,бленди,баси и др.) проби под wav формат или mp 3.Склонен съм да разменя ритми със напреднали колеги разполагащи със сериозна имформация. Поздрави !!! Цитирай
Goshev Отговорено Април 30, 2015 Отговорено Април 30, 2015 (Редактирано) Търся семпли на кавал, кларинет, гайда, тремоло мандолина, или тамбура за свирене на фолклор. Няма да откажа добри пиана, акордеони и китари. Автентично звучащи бленди, без надути ефекти за Pa800/Pa 2X Pro. Асане, имаш ли подходящи неща от изброените? Редактирано Април 30, 2015 от Goshev Цитирай
danteboy Отговорено Май 9, 2015 Отговорено Май 9, 2015 Здравейте ! Наскоро си закупих Roland exr 5 ,понеже не съм работил с такава машина ще искам малко помощ от някой тук.искам да си кача малко стилове,но не знам как става.имам дискети със стилове те тръгват и работят.но аз искам да си кача и на самият синтезатор.ако има някой тук нека ми обясни как става това и какво по точно трябва да се направи.опитвах да кача няколко стила,но така те не се запаметиха във синтезатора. Благодаря ви предварително! Цитирай
asan79onbashi Отговорено Май 18, 2015 Отговорено Май 18, 2015 Здравейте отново,търся контакт със колега който има корг м 3 и склонен да ми обърне малко внимание и време.Искам да ми запише определени звуци и тонове от тях с цел да мога да си направя желаните мултисемпли и звуци.Мога да отделя и аз време или помощ със каквото мога.Надявам се трибуната на форума да даде резултат и ,че форума се посещава от колеги със този или по-новия кронос. 1 Цитирай
dido pa 80 Отговорено Май 29, 2015 Отговорено Май 29, 2015 здр.имам корг па 80,също търся стилове и бленди.имам няколко сета ако искаш да разменим инфо скаипа ми е.deyan.kostov2 Цитирай
vidinski Отговорено Май 30, 2015 Отговорено Май 30, 2015 Здравеѝте още сам нов.Имам КОРГ ПА 50 SD и имам нужда от стилове,ритми, аранжименти и бленди.Ако може някои да ми изпрати ще сам много благодарен.Имеила ми е VIDINSKIDENISLAV@GMAIL.COM.,skype vidinski_87 Цитирай
Recommended Posts