Jump to content
Българският форум за музиканти

Studio One - търся съвети за версия за ъбгрейт


ПРОФЕСОРА
 Share

Recommended Posts

Здравейте колеги,

Инсталирах си безплатната версия на Studio One. Много лека и приятна програма с всички стандартни възможности на мощен пакет за редактиране на аудио и миди. Но като всичко безплатно идва с някои ограничения. Първото, което успях да установя след няколко часа проби, е липсата на работа с външни плъгини и VST инструменти. Въпреки че програма си има вградени инструменти и ефекти с профи качество, човек винаги има нужда от още за постигането на търсеното звучене. Веднага реших да направя ъбгрейт към платена версия, но тук се натъкнах на проблем с избора. Оказа се че има на 6-7 различни версии за ъбгрейти съответно на различни цени.

https://shop.presonus.com/Studio-One-Upgrades-Crossgrades/sorting/priceLow

С моят слаб английски ми е много трудно да се ориентирам коя версия какво точно прави. И тук се явява въпросът ми към вас колеги - може ли някой да ми помогне да направя своя избор? Това което търся към този момент е възможността програмата да работи с плъгини и VST инструменти от други производители. Имам и втори въпрос - ако някой от вас е по-напред с материала за работа с тази програма (Studio One 4), дали ще е склонен да ми даде някой и друг урок срещу съответно заплащане.

 

Edited by ПРОФЕСОРА
Link to comment
Share on other sites

Така като гледам нямаш опция за ъпгрейд от безплатната версия (Prime). Трябва направо да си вземеш Artist или Professional. И двете поддържат VST2 и VST3.

Уточнявам, че не работя с тази програма, просто хвърлих един поглед. И двете версии на програмата работят на 64 бита само.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Аз съм със Studio One 4 Professional. Която ти и препоръчвам. Чудна програма за запис, микс и мастър. Поддържа всички VST, AAX и т.н. 

Уроци има достатъчно в Youtube, няма смисъл да плащаш за тях. Малко по малко ще влезеш в схемата, ако имаш желание и търпение да учиш. 

Успех!

Link to comment
Share on other sites

^Един поглед на датите по темите би бил чудесен, преди постване.

Последният коментар е от преди година и 3 месеца и актуалността и е силно под въпрос.

Link to comment
Share on other sites

Година и 3 месеца е нищо - някои отговарят и дават съвети в теми с последно мнение отпреди десетина години.:greenangel:

 

П.П. А и колегата, който е отворил тази тема, за последно е влизал във форума на 29.06.2020 и не е много ясно коя година пак ще влезе, за да прочете дадените съвети. ;)

Edited by yamaha
  • Haha 2
Link to comment
Share on other sites

Забравяте, че тия теми не се четат само от започналите ги, пичове. Коментарите, съветите, изводите - остават за вечно ползване  ;) 

Със здраве. 

 

Link to comment
Share on other sites

Реакцията на колегата беше относно второто ти изречение, където се обръщаш със съвет лично към автора на темата, който не е влизал от година и половина, а иначе няма лошо - всички също четем темите на другите. :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Content

    • By exatoh
      Инсталирал съм и съм сложил вече license key на Studio One на лаптопа обаче той се оказа слаб за този софтуер затова сега ми се налага да го инсталирам на настолния компютър. Въпроса ми е как да преместя лиценза на другия компютър и може ли този софтуер да ми е инсталиран и лицензиран едновременно и на двете машини или се замества по някакъв начин?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.