Slav Отговорено Септември 9, 2009 Отговорено Септември 9, 2009 От настройките на звуковия панел на Windows, махни отметката Mute на Microphone. И също така е препоръчително да използваш линейния вход вместо микрофонния. Цитирай
monimil Отговорено Октомври 4, 2009 Отговорено Октомври 4, 2009 Вчера си я инсталирах и немога да записвам не влиза никакво ниво в нея някой ако може да помогне как да си запиша една китара поне. Благодаря предварително Цитирай
yotzzo Отговорено Октомври 4, 2009 Отговорено Октомври 4, 2009 Видя ли си волюм контрола на компютъра? Да не ти е намален входа? Цитирай
Свилен Бас Отговорено Октомври 4, 2009 Отговорено Октомври 4, 2009 Ами виж в уиндоус рекординг миксер кой канал е избран за запис? Цитирай
monimil Отговорено Октомври 4, 2009 Отговорено Октомври 4, 2009 би ли ме упътил как да стигна до там Цитирай
hed Отговорено Октомври 4, 2009 Отговорено Октомври 4, 2009 От волюм контрола влизаш пак и даваш на options/properties/recording и там селектираш line-in канала щом ще пишеш китара. Ако и това не отпуши си виж настойките на Cool Edita за ин аут. Цитирай
monimil Отговорено Октомври 4, 2009 Отговорено Октомври 4, 2009 ок а можеш ли да ме упътиш към настройсите на коол едита Благодаря предварително Цитирай
hed Отговорено Октомври 4, 2009 Отговорено Октомври 4, 2009 Options/Device properties - там виж на Wave In Wave Out дали ти е селектирана коректната звукова карта. Цитирай
monimil Отговорено Октомври 4, 2009 Отговорено Октомври 4, 2009 всичко е ок и там, просто вече незнам какво става Цитирай
zanev 70 Отговорено Октомври 5, 2009 Отговорено Октомври 5, 2009 (Редактирано) всичко е ок и там, просто вече незнам какво става .... ами ако всичко е ок и пак не става не е ли време да се замислиш да смениш програмата - не знам точна статистика , но сигурно 0.05 процента от всички занимаващи се ползват Cool Edit без значение дали има про или не след името ... просто мини на оригинала - Cubase и по точно на последната ''обнародвана'' версия SX3 и има вероятност проблемите ти да приключат .... ... иначе по принцип има нещо приключенско в това да ползваш софт , който много малко хора ползват , а повечето от останалите дори и не са чували по име , но все пак .... както и да е ... желая успех . Цеко Редактирано Октомври 5, 2009 от zanev 70 Цитирай
DREAMMIND Отговорено Октомври 5, 2009 Отговорено Октомври 5, 2009 Маркираш ли си каналче в софта на което да записваш? Като импортнеш аудио файл чува ли се нещо? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 5, 2009 Отговорено Октомври 5, 2009 Cubase 3 e на поне 5 години, а КуулЕдит сигурно на 10. Е не чак, ама... Ползвайте съвременен софтуер, тук нещата се развиват супер бързо. За непретенциозни и домашни занимания Рийпър-а е чуден софт. Цитирай
hed Отговорено Октомври 8, 2009 Отговорено Октомври 8, 2009 Не защитавам програмата Cool Edit Pro, но съм твърд противник да се налага една програма за всички, в случая Cubase SX3 и нейния недоклатен H20 crack който е пълен с бъгове. Cool Edit Pro, който впоследствие бе закупен от Adobe и бе наречен Audition има много слаб мултитрак интерфейс, но за записи и чистене на единични файлове, както човека иска да драсне просто някаква китара, е много по-лек от великия Cubase, който докато зареди, направиш нов проект, нов канал, активираш го и т.н. първо ще ти порасне брада и второ на куула отдавна ще си си драснал идеята и ще си забравил. Пак повтарям, не съм фен на Cool Edit Pro, но само защото ти не си я чувал не значи че всички трябва да работим на великия SX3. Има много програми които са от същите години и са много по-бързи и интуитивни като интерфейс, просто поради едни или други причини не са били наложени, така както Pro Tools бе наложен в Америка, а Cubase в Европа. Например Samplitude, може би и нея не си чувал Ааа и последно - Cool Edit (Audition) има един вграден плъгин за чистене на шум който е по-добър от X-noise, Z-noise на Waves, както и от който и да е друг такъв шумочистещ ефект, с който съм се сблъсквал досега Цитирай
Acei Отговорено Октомври 8, 2009 Отговорено Октомври 8, 2009 Друго, което можеш да направиш е да деинсталираш cool edit pro и да си инсталираш Adobe Audition, което на опрактика е cool edit pro, но под шапката на Adobe програмата Adobe audition е със същия интерфейс и възможности и се поддържа от разработчиците Цитирай
Recommended Posts