Blagoy Nikolov Отговорено Юни 23, 2011 Отговорено Юни 23, 2011 ^ Това наистина ще ми е интересно. Предполагам ще споделиш резултатите? Цитирай
Venus_Vicious Отговорено Юни 23, 2011 Отговорено Юни 23, 2011 Аз предпочитам Savarez Normal Tension. Цитирай
SviStyle Отговорено Юни 23, 2011 Отговорено Юни 23, 2011 ^ Това са наилонки за класическа китара ако не се бъркам? Иначе от няколко месеца се кротнах на Ърнибол пауър слинки .11 - .48 в стандартен строй и за двете ел. китарки (леспол и страт), ама тънички идат малко.Оглеждам се вече за .12, а защо не и по-дебелички.Вах тоя блус да го еВа! Цитирай
рахата Отговорено Юни 23, 2011 Отговорено Юни 23, 2011 След доста тестове,смяна на марки и размери - Ernie Ball Hybrid Slinky 9-46. Цитирай
DILETANT Отговорено Юни 23, 2011 Отговорено Юни 23, 2011 От доста времe ползвам Blue steel (9-46) на Dean Markley. Много са здрави, сменям ги веднъж в годината. Цитирай
polaris Отговорено Юни 24, 2011 Отговорено Юни 24, 2011 Аз свиря с Ernie Ball 10-52 в стандартен строй, но мисля да ги сменя с Elixir, защото много ми се потят ръцете. Цитирай
DJ SKRATCH Отговорено Юни 24, 2011 Отговорено Юни 24, 2011 (Редактирано) Някой да е пробвал Томастик за акустична китара? Редактирано Юни 24, 2011 от DJ SKRATCH Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 24, 2011 Отговорено Юни 24, 2011 Пробвах за елка, тоз рокаджийския модел. Супер са първия ден. На 3-тия ден обаче бяха за кофата. spongebob обаче беше много доволен от flatwound джаз моделите. Цитирай
Andrioman Отговорено Юни 24, 2011 Отговорено Юни 24, 2011 За мен струните са само и единствено Elixir! Защо: Много ама чувствително много по-добър звук и обертонове,много дълъг живот,не детонират и не потъмняват никога,много рядко се късат (и то при китари с флойд).Общо взето всичките ми колеги,които са пробвали Elixir никога вече не могат да се върнат на останалите боклуци,въпреки че Elixir-а са три пъти по-скъпи от тях! 3 Цитирай
Venus_Vicious Отговорено Юни 24, 2011 Отговорено Юни 24, 2011 ^ Това са наилонки за класическа китара ако не се бъркам? Аха, найлонки са! Басовите са върха - много хубав звук вадят и са издръжливи! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 24, 2011 Отговорено Юни 24, 2011 Andrioman, Пробвал съм едва ли не всички марки, нищо не се доближава дори до Elixir (и за китара и за бас)!!! 1 Цитирай
Bleys Отговорено Юни 29, 2011 Отговорено Юни 29, 2011 Аз съм с ърниболки 9ки, но отвсякъде ме бомбандират с препоръки за тея еликсири... ще взема да пробвам някой ден. Това, което търся сега е DR Pure Blues, ако някой знае къде ги има по София, да свирка. Цитирай
Георги Тотев Отговорено Юни 29, 2011 Отговорено Юни 29, 2011 Предпочитам метални струни .... Герги 1 Цитирай
Krass_bg Отговорено Юли 2, 2011 Отговорено Юли 2, 2011 За акустичната ползвам Elixir NanoWeb 12-ки и съм супер доволен, като звук ми допадат най-много и издържат месеци. Последно като сменях струните нямах пари за еликсир и взех ThomasVinchi да ги пробвам, бяха добре няколко дни и след това звука стана един заглъхнал, особено на 6та и 5та струна... Сега си поръчах DR ExtraLife Black Beauties и за акустичната и за електрическата но не са ми ги донесли още.. Цитирай
Recommended Posts