Jump to content
Българският форум за музиканти

DJ SKRATCH

Members
  • Мнения

    307
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно DJ SKRATCH

  • Рожден ден 12/08/1978

Previous Fields

  • Инструмент
    kitara

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.skre4.com
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    ЕН 5255

Последни посетители

1118 профилни разглеждания

DJ SKRATCH's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

9

Обществена Репутация

  1. Да, благодаря за отговора. Щеше да е хубаво ако помнеше и корекции, тайно се надявах да може, но уви. Готина играчка е, но липсата на тази функционалност ме отказва да го взема.
  2. Здравейте, Имам въпрос за T-Rex Soulmate - този който е за електричаска китара и към момента е спрян от производство.официален сайт Пише, че има 10 пресета, но не ми става ясно само реда на включените ефекти ли помни - например пресет 1 е драйв и дилей, пресет 2 е овърдрайв с ревърб, или запомня и корекции направени в самите ефекти. Моля, ако някой има такъв да сподели своето мнение. Предварително Благодаря.
  3. DJ SKRATCH

    No more many more

    Здравейте на всички, искам да ви представя едно ново парче. Песента е част от проект с името "No more many more" и това е първото ни видео. Надявам се да ви хареса. http://www.youtube.com/watch?v=4KK3EfjHmYY П.П. Може и да ни ударите едно рамо и тук: http://vbox7.com/play:94729786ba
  4. Поздрави за изпълнението от мен. Китарата ми харесва. Малко в повече идват "унисоните" във вокалите в края. Сподели повече относно записа, явно не е от камера или фотоапарат.
  5. Благодаря за отговора. Аз също ги намирам за доста сходни, но никога не съм имал възможност да направя А-Б тест. Голям плюс при TSL100 e VPR функцията, която дава възможност за свирене в домашни условия без бунт на съседите.
  6. Въпрос към Karavadjo. Намираш ли голяма голяма разлика в звука на DSL и TSL?
  7. Ще следя темата с интерес и ще се радвам ако успееш да докараш желания звук.
  8. Кюфтаци обичам да маам, но салфетките не ги хвърлям защото после се трия с тях. По темата: Не знам какво да добавя освен, да опиташ да просвириш създадената от теб китара със някакъв китарен плъгин (амплитюб и тнт).
  9. Доста е далече като звук от истински инструмент. Опитай да просвириш същия трак със друг плъгин. Има доста VST-та които се справят прилично с тази работа. Дай повече инфо за това със какво си редил парчето.
  10. Аз имам Preformer 1000 което си е по-старата версия на RocPro и при него нещата са точно по същия начин. Просто така са направени. Усилваш на 1 и е супер слабо, между 1 и 2 вече става много силно, аз свиря на концерти на 3, по мой наблюдения от 5 до 10 няма разлика във нивото - става въпрос за драйв канала, но и при чистия нещата стоят по подобен начин.
  11. Аз благодаря и на МОЦИ! Както и на всички приятели за подкрепата.
  12. Правил съм го на Yamaha APX4 (за метални струни) и става. Проблема със връзването отпада ако се вземат найлонови струни с топчета. При мен резултата не бе особено задоволителен и скоро след това върнах китарата в предишния и вид. При този пич се е получило . На мен ми се наложи да сменя нъта и отделно си изисква доста време струните да олегнат.
  13. Някой да е пробвал Томастик за акустична китара?
  14. DJ SKRATCH

    Sugarbrew

    Поздрави! Нещо имам чувството, че барабаниста, китариста и басиста са един и същ човек ......абе, да не би Марин само да си отваря устата, като във оня стар виц. Саше, оформяш се като един добър баскитаробарабанист енд вокалист.
  15. Много добре е станало. Поздрави за добре свършената работа. Единствено ми се струва, че вокала е малко по-силен в куплетите.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.