svkoev Отговорено Април 22, 2016 Отговорено Април 22, 2016 Ето снимки на Guitar Rig 5 Както вече писах най-добър ефект неистов шум от колоните, но нищо на входа. Пробвал съм да включа Guitar Link в USB 2.0 и в USB 3.0 ... еднакъв резултат. Дънна платка Gigabyte GA-Z87-HD3. Благодаря за бързите отговори. Цитирай
musicman Отговорено Април 23, 2016 Отговорено Април 23, 2016 Според теб снимал ли си нещо смислено? Къде според теб от тези три таба се намира аудиото? В Аудио в МИДИ или в рутинг, който ти си снимал? И прочети пак последния ми пост преди да пускаш снимки пак. 1 Цитирай
svkoev Отговорено Април 23, 2016 Отговорено Април 23, 2016 От аудиото снимката не е излезнала ето я. Бъгнала е нещо и я няма в предния ми пост. Цитирай
musicman Отговорено Април 23, 2016 Отговорено Април 23, 2016 Виждаш ли някъде да пише Guitar Link като цъкнеш на комботата? Цитирай
merkurial Отговорено Ноември 9, 2016 Отговорено Ноември 9, 2016 Здравейте! Инсталирах си Guitar Rig 5, обаче инсталирах и ASSIO4 филтър, за да мога да си оправя латенцията, обаче сега като пусна програмата и не ми тръгва звук никъде, освен от Guitar Rig. Някви идеи как да го оправя? Цитирай
jorog Отговорено Ноември 9, 2016 Отговорено Ноември 9, 2016 (Редактирано) Мисля ,че единствения начин е да се зареди музикален фон (бекинг трак ,музика и т.н.) е да се ползва вграденият плейър във самата програма(в случая Guitar Rig 5). Редактирано Ноември 9, 2016 от jorog Цитирай
merkurial Отговорено Ноември 9, 2016 Отговорено Ноември 9, 2016 Ами аз така правя. Мислех някакъв начин да се сменят драйвърите, но не знам как и дали изобщо е възможно Цитирай
Koobenot Отговорено Ноември 9, 2016 Отговорено Ноември 9, 2016 Каква е причината, поради която искаш да пуснеш трак от външен плеър? Цитирай
merkurial Отговорено Ноември 15, 2016 Отговорено Ноември 15, 2016 Здравейте, до сега вкъщи съм свирил с Guitar rig и всичко е окей. Обаче сега искам да я изтегля на лаптопа и тук идва проблема. По принцип на компютъра свързвам китарата в един вход (не за микрофон, а някъв друг, не знам как се нарича) и всичко работи. Обаче лаптопа ми няма такава букса (има само за колонки и микрофон) и когато включа китарата в микрофона се чува звук, но също има и много силен постоянен шум. Въпроса ми е как да включа китарата в микрофона, така че да се чува нормално? Цитирай
Sonny Отговорено Ноември 15, 2016 Отговорено Ноември 15, 2016 USB или Firewire Audio Interface ви трябва. Тези жакове не са за музикални инструменти, предполагам се досещате. Цитирай
Recommended Posts