Jump to content
Българският форум за музиканти

svkoev

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от svkoev

  1. svkoev

    Guitar Rig

    От аудиото снимката не е излезнала ето я. Бъгнала е нещо и я няма в предния ми пост.
  2. svkoev

    Guitar Rig

    Ето снимки на Guitar Rig 5 Както вече писах най-добър ефект неистов шум от колоните, но нищо на входа. Пробвал съм да включа Guitar Link в USB 2.0 и в USB 3.0 ... еднакъв резултат. Дънна платка Gigabyte GA-Z87-HD3. Благодаря за бързите отговори.
  3. svkoev

    Guitar Rig

    Благодаря musicman, вече съм пробвал всички варианти и в Guitar Rig и в Reaper. Най-доброто ми постижение е в Guitar Rig през ASIO - неистов шум, но нищо на input. PS. Ако скролнеш малко по-горе и прочетеш предният ми пост и отговора който последва ще видиш, че вече съм пробвал Guitar Rig на чисто и защо е намесен Reaper в темата.
  4. svkoev

    Guitar Rig

    Благодаря за бързия отговор. Явно бъркам нещо генерално. Направих снимки на опциите в Reaper (пробвах всички варианти и все още няма звук), да ги разгледаш и да дадеш мение (може би пропускам нещо). img1 img2 img3 .
  5. svkoev

    Guitar Rig

    Здравейте, опитвам се да свържа китара с Windows 7 Ultimate 64 bit (ако има значение версията). Пробвах всякакви варианти да си свържа китарата с компютъра ( през микрофона, през line-in, през USB с Guitar Link - този модел) и все греда. Изтеглих и инсталирах Guitar Rig 5 Pro ( Guitar Link устройството върви с Guitar Rig 2 - съответно и него съм инсталирал), ASIO4ALL също е изтеглен и инсталиран. След двудневно четене на всякакви форуми ( доста от които тук ), гледане на видия и т.н все още не мога да изкарам звук. Ако може някой да асистира ще съм много благодарен.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.