Baby Thomas Отговорено Октомври 6, 2008 Отговорено Октомври 6, 2008 Тия софтуери имат менюали. Също в нета има хиляда туториала как се бачка с него. Досега да беше прочел и научил... Цитирай
sobeiro Отговорено Октомври 6, 2008 Отговорено Октомври 6, 2008 Тия софтуери имат менюали. Също в нета има хиляда туториала как се бачка с него. Досега да беше прочел и научил... БЛАГОДАРЯ ЗА СЪВЕТА. МНОГО ЦЕНЕЕН Е ДА ЗНАЕШ. Е ЗА ТОВА ТЕ УВАЖАВАТ ВСИЧКИ ........... Цитирай
aarab Отговорено Октомври 7, 2008 Отговорено Октомври 7, 2008 Здрасти, Инсталираш ако има exe. файл. АКо няма копираш .dll файла в инсталационната папка на ФЛ СТУДИО>Плъгинс>ВСТ>Пействаш. После отваряш ФЛ. Избираш Channels>Add one>more>натискаш Refresh>после ефекта или ВСТ-то ти се появява в червено> натискаш на иконката до него (да ти се показва винаги)>затваряш ФЛ.>Отваряш го пак и избираш Channels>и го търсиш там някъде....... Дълго е малко ама като свикнеш е лесно А за колегата: един от най-точните и готини, отзивчиви хора. Сериозно. Питал съм го по 5000 неща на ден и винаги помага. Просто понякога е добре да се прочете и хелпа Айде успех и един съвет: не критикувай така хора, които не познаваш Цитирай
aarab Отговорено Октомври 7, 2008 Отговорено Октомври 7, 2008 ПС: Кажи кой е синтезатора, че ме заинтригува Цитирай
sobeiro Отговорено Октомври 7, 2008 Отговорено Октомври 7, 2008 Здрасти, Инсталираш ако има exe. файл. АКо няма копираш .dll файла в инсталационната папка на ФЛ СТУДИО>Плъгинс>ВСТ>Пействаш. После отваряш ФЛ. Избираш Channels>Add one>more>натискаш Refresh>после ефекта или ВСТ-то ти се появява в червено> натискаш на иконката до него (да ти се показва винаги)>затваряш ФЛ.>Отваряш го пак и избираш Channels>и го търсиш там някъде....... Дълго е малко ама като свикнеш е лесно А за колегата: един от най-точните и готини, отзивчиви хора. Сериозно. Питал съм го по 5000 неща на ден и винаги помага. Просто понякога е добре да се прочете и хелпа Айде успех и един съвет: не критикувай така хора, които не познаваш Благодаря за помоща!!!!!!! А ОТНОСНО КРИТИКАТА ....... НЕ САМ КРИТИКУВАЛ НИКОИ. ПРОСТО ЗАДАДОХ ВЪПРОС ....ЕДИН.... А НЕ 5000. ВСЪЩНОСТ КАДЕ ВИДЯ КРИТИКА ОТ МОЯ СТРАНА? Цитирай
aarab Отговорено Октомври 7, 2008 Отговорено Октомври 7, 2008 Тия софтуери имат менюали. Също в нета има хиляда туториала как се бачка с него. Досега да беше прочел и научил... БЛАГОДАРЯ ЗА СЪВЕТА. МНОГО ЦЕНЕЕН Е ДА ЗНАЕШ. Е ЗА ТОВА ТЕ УВАЖАВАТ ВСИЧКИ ........... Не каза, кой е синта.... Кажи да видим добър ли е.... Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Октомври 8, 2008 Отговорено Октомври 8, 2008 Брех че си нервен sobeiro ... Поне като пишеше на Caps Lock да беше и вярно граматически Иначе пък на нас никой като не ни го е казал по форуми да не би да сме останали ненаучени . Я по-кротко го карайте с тея 'единични въпроси' ... Цитирай
aarab Отговорено Октомври 8, 2008 Отговорено Октомври 8, 2008 Прав е колегата. Това специално, а и повечето неща ги пише в хелпа. Разбирам въпроси , които ги няма. Друго е ако не знаеш английски.... Както и да е. Все пак ти отговорихме на въпроса. Айде поздрави! Цитирай
sobeiro Отговорено Октомври 8, 2008 Отговорено Октомври 8, 2008 много си оборотен ли ......какво ли? аре накараите ме да ревна че сам попитал нещо. Цитирай
sobeiro Отговорено Октомври 8, 2008 Отговорено Октомври 8, 2008 Lord of Darkness за теб се отнася. това как пиша..... хич да не те брига. наслаждаваи се на хубавото в живота и на крехката си възраст. не се впечетляваи от граматиката ми. И не ме орентираи какви ? ????? да задавам...единични,незнам какви и тк.нт. Цитирай
niki123bg Отговорено Октомври 9, 2008 Отговорено Октомври 9, 2008 sobeiro получава като бонус едноседмична почивка от писане във форума, за да има възможността да преосмисли отношението си към другите потребители на форума. Цитирай
salt Отговорено Ноември 5, 2008 Отговорено Ноември 5, 2008 Добавих папката с VST инструментите от Cubase SX 3.Това включва и инструмети които не са от Cubase, както се досещате.Повечето от тях не работят в FL Studio като например The Grand 2 ,Hypersonic,Legacy collection на Korg и т.н.Работят Real Guitar,Super Quartet.Какво да направя за да работят в FL Studio и останалите?Възможно ли е.Все пак някой вървят под FL.Защо другите не?Добавил съм директорията на vst instruments.Идеи? Цитирай
mandarinski Отговорено Ноември 12, 2008 Отговорено Ноември 12, 2008 ще ти кажа аз какво правя с моите вст'та пък дано да стане и за ФЛ. значи решението е доста просто-инсталираш си всичките вст'та на същото място където си инсталирал хост програмата но в различна папка разбира се и работата трябва да заспи.само пускаш един скан да ти засече плъгините и си пушка! Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Ноември 12, 2008 Отговорено Ноември 12, 2008 ^Точно така, потърси из FL studio някъде да добавиш ръчно твоя директория с VST, както ми е на мене примерно в Audition 3 Аз имам на 3 места, слагани vst и си адвам папките.. и в Cubase ми е така. Начина е да не разбутваш ти файловете ами да посочиш верния път към тях! Успех Цитирай
Recommended Posts