DANEV Публикувано Септември 7, 2017 Публикувано Септември 7, 2017 (Редактирано) Здравейте,търся си добър компресор за китара,засега съм пробвал Moger - yellow comp, Mad professor - forest green compressor и Seimor Duncan - Vise grip compressor , най-ми допадна този на Сеймър Дънкан ,свиря с Mesa boogie - Lonestar special 1X12 ,Gibson - Les Paul Studio и педалиера на Boss с TC electronics- Flashback Delay X4 ,Friedman BE-OD ,Chromatic Tunner на Boss и Volume Pedal Boss - FV 30 H (не знам дали има значение това,но за всеки случай .. :Д ) и имам още 1 място,което мисля да запълня с това.. Ако имате впечатления,ползвали сте,ползвате или знаете за добри алтернативи моля споделете. Държа да е True Bypass,за таван на цената слагам 500лв. Редактирано Септември 7, 2017 от DANEV Цитирай
jorog Отговорено Септември 7, 2017 Отговорено Септември 7, 2017 Emma Electronics TransMORGrifier Compressor 1 Цитирай
stevie wonder Отговорено Септември 7, 2017 Отговорено Септември 7, 2017 Wampler Ego compressor-най-доброто 3 Цитирай
Acei Отговорено Септември 7, 2017 Отговорено Септември 7, 2017 +1 за Wampler Ego compressor-а 1 Цитирай
jabs Отговорено Септември 8, 2017 Отговорено Септември 8, 2017 От всичко което съм пробвал, бих препоръчал вехтия (японски) BOSS CS-2. Да не се бърка с CS-3, разбира се. Намира се понякога по сайтовете... Е не е тру байпас. 1 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 8, 2017 Отговорено Септември 8, 2017 Знам, че се занимаваш сериозно, затова ще ти препоръчам нещо по-яко от стандартните "китарни" компресори с 2-3 врътки. На които повечето параметри са фиксирани. Вземи си ефект, който има възможност за корекция на всички параметри + индикация за gain reduction-а. И разбира се разучи кое какво прави и как се използва, което е много важно. Нещо като MXR M76 Studio Compressor или Keeley Compressor Pro: Разбира се цената е друга, пък и не всеки обича много опции/врътки. Винаги можеш да вземеш и лесно нагласящ се ефект. Ето и един списък с 15-те най-добри китарни компресора за 2016. Успех с избора! 1 Цитирай
DANEV Отговорено Септември 8, 2017 Автор Отговорено Септември 8, 2017 Благодаря ви за бързите отговори ! Ще разгледам предложенията ви и ще се похваля като взема решение ) Цитирай
Get off Отговорено Септември 8, 2017 Отговорено Септември 8, 2017 TC electronic Nova Dinamic. Dual engine True bypass Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Септември 10, 2017 Отговорено Септември 10, 2017 (Редактирано) Всъщност, на пазара има ли multiband компресори за китара? Ако английският не е проблем, може да погледнеш тази занимателна статия: http://www.bestguitareffects.com/top-best-guitar-compressor-pedals/ Редактирано Септември 10, 2017 от Evtim Djerekarov Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 11, 2017 Отговорено Септември 11, 2017 За бас знам, че има един на EBS (макар и не с много опции): EBS MultiComp Вероятно има и други... Цитирай
Gregg Отговорено Септември 11, 2017 Отговорено Септември 11, 2017 (Редактирано) Последно успях да напъхам една олекотена версия (без крайното и трафове) на 1176 в кутия 1590ВВ, напълно аналогово изпълнение, без СМД-та и импулсни, с висок входен импеданс за адаптери. Остава да го пробват музиканти на живо и да си кажат мнението. Редактирано Септември 11, 2017 от Gregg 2 Цитирай
Acei Отговорено Септември 12, 2017 Отговорено Септември 12, 2017 Последно успях да напъхам една олекотена версия (без крайното и трафове) на 1176 в кутия 1590ВВ, напълно аналогово изпълнение, без СМД-та и импулсни, с висок входен импеданс за адаптери. Остава да го пробват музиканти на живо и да си кажат мнението. дай до го пробваме. Ще го взема и ще го пробвам и ще ти го върна с отзиви Цитирай
Gregg Отговорено Септември 12, 2017 Отговорено Септември 12, 2017 (Редактирано) Няма проблеми, само да му оправя малко козметиката. И без това ще искам и Цецо да го пробва с неговите басове, така че смятам съвсем скоро да се обадя. Редактирано Септември 12, 2017 от Gregg 1 Цитирай
Recommended Posts