kwotsen Публикувано Февруари 3, 2017 Публикувано Февруари 3, 2017 Здравейте. На 13 съм и реших да се пробвам да пея. Аз го правя от доста време, но нямам особен напредък. Може би нямам талант, незнам. Ще добавя един мой запис и се надявам да чуя мнението ви, и дали да продължа да пея или да спра? http://www.mediafire.com/file/gvpkn86gscobdyb/grenade.wav - zapisut ( sujalyavam, kirilicata se povredi predi da puklikuvam temata) Цитирай
positive Отговорено Февруари 7, 2017 Отговорено Февруари 7, 2017 Трудна работа. Но, ако имаш много много много желание, нерви и време, не е невъзможно. Задължително си намери вокален педагог и почвай. Цитирай
ciriljhonson Отговорено Февруари 7, 2017 Отговорено Февруари 7, 2017 Не, спести си парите! Пробвай нещо друго! Може пък да имаш талант в рисуването или танца, знае ли човек... Живота е пред теб, just keep walking! 2 Цитирай
martin03451 Отговорено Февруари 11, 2017 Отговорено Февруари 11, 2017 Според мен пък става. Е, да в началото не беше много мелодичен, но припева в началото го хвана дори и навреме след това......,но следвай мечтата си и не слушай другите..........Запиши се на уроци............. Цитирай
iliev.p Отговорено Февруари 15, 2017 Отговорено Февруари 15, 2017 Мда,иди на вокален педагог,той да реши,защото си във възраст в която гласът все още мотира.И затова ти трябва педагог,да не повредиш нещо. Цитирай
kwotsen Отговорено Февруари 15, 2017 Автор Отговорено Февруари 15, 2017 Ами аз мисля, че бях избрал неподходяща песен, затова ще се пробвам да запиша друга, пък дано да се получи по-добре. Обожавам да пея! Ставам и лягам с това. Но напредъкът ми е малък. Аз искам да пропея на някакво средно ниво, колкото да не съм за подигравка, когато ми чуят пеенето, не нещо друго. :-) Цитирай
iliev.p Отговорено Февруари 16, 2017 Отговорено Февруари 16, 2017 Иди на вокален педагог,не си губи времето да се мъчиш сам! Цитирай
TONY Отговорено Февруари 20, 2017 Отговорено Февруари 20, 2017 Пеето се учи. Гласните струни са мускул, който се тренира, както спортистите. Както ти казват , особено когато не си природен талат, трябва треньор или вокален педагог. От особенна важност е дишането, повечето хора не дишат правилно. Та така, запиши се на уроци, дай си време и сам ще разбереш, дали да продължаваш. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 20, 2017 Отговорено Февруари 20, 2017 Какво да ти кажа - невъзможни неща няма, но има дечица на 3 годинки, които се справят много по-добре, без да са ходили на вокален педагог. И аз примерно, бих могъл да се науча да танцувам, или да рисувам живопис, ама... винаги има неща, в които човек е МНОГО по-добър, отколкото в други неща, в които е много зле. Та.. хубаво е пеенето, да не ти е фиксидея. Вярно е, че гласните струни са мускул и всичко се учи, но същото може да се каже и за художествената гимнастика, а тук сме едни гимнастици.... 3 Цитирай
Dirk Отговорено Февруари 21, 2017 Отговорено Февруари 21, 2017 По-точно не бих могъл да го кажа! Цитирай
kwotsen Отговорено Юли 31, 2017 Автор Отговорено Юли 31, 2017 Надявам се да не се сметне за некропостинг, защото не съм влизал отдавна, но покрай изпити и т.н. нямах много време за записи Сега... Реших да запиша един кавър на моя любима песен от 90-те на Corona - The rhytm of the night... Точно този не е много точен, а таймингът е ужасен (рязах в Audacity, за да напасна всичко, а то стана една дандания, но дано в скоро време да мога да запиша песента втори път и да е по-добре ) Та, това е и кавъра, не съм ходил на вокален педагог, защото нямам възможност, гледах да оправя дишането, в момента се боря с кашлицата по време на пеене, от която звуча като магаре Ето я и песента: https://www.mediafire.com/?euifn7q286nrev6 (В началото не я хванах много, но записвах в 21:30, просто исках да го направя някога) Цитирай
yamaha Отговорено Август 1, 2017 Отговорено Август 1, 2017 .....таймингът е ужасен .. Без да се засягаш, ама...не е проблемът само в тайминга, а всъщност май той ти е най-малкия проблем... Цитирай
kolio Отговорено Август 1, 2017 Отговорено Август 1, 2017 (Редактирано) Само на мен ли ми открива вирус при опит да сваля "песента"? Внимавайте.. Редактирано Август 1, 2017 от kolio Цитирай
kwotsen Отговорено Август 1, 2017 Автор Отговорено Август 1, 2017 Няма вируси, но ако не вярваш, не изтегляй файла, и без това надали ще ти хареса :-D Не се засягам, нали съм тук защото ожичам да пея и за да се уча и подобрявам :-) Гласът ми е много нисък, а и както казах, не вложих особено старание в този кавър, вярвам, че може да се получи по-добре ако се постарая повече :-) Цитирай
rettere Отговорено Август 1, 2017 Отговорено Август 1, 2017 Не е само на теб. Що не я качи в тубата /примерно/, че да не се налага сваляне? Цитирай
Recommended Posts