musicman Отговорено Януари 20, 2017 Отговорено Януари 20, 2017 Всички дават на изплащане. Отвори най-накрая линка дето ти пратих и виж. 1 Цитирай
Steve Vai Отговорено Януари 20, 2017 Автор Отговорено Януари 20, 2017 http://musicdivision.bg/guitars/electric-guitars/Vintage-V100CS-Flamed-Maple-Cherry-Sunburst\ а тази ? Цитирай
Rezachka Отговорено Януари 20, 2017 Отговорено Януари 20, 2017 (Редактирано) ^ Абсалютно същата имах, и я купих от магазин в София за 545лв, чисто нова. Но това беше през 2007г, ако си спомням правилно. Не знам от тогава дали нещо са променили по модела, и защо има толкова голяма разлика в цената. Някой колега, ако е по-запознат, нека каже. По-горе изразих мнение за тези киари. Редактирано Януари 20, 2017 от Rezachka Цитирай
Jim-ph Отговорено Януари 20, 2017 Отговорено Януари 20, 2017 влез в базар музикант орг и виж там нормални цени Цитирай
musicman Отговорено Януари 20, 2017 Отговорено Януари 20, 2017 ММГ не дава на изплащане. Дават! Няма нормален търговец, който да не дава на изплащане. http://www.mmg-music.com/bg/node/993 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 20, 2017 Отговорено Януари 20, 2017 На картинка може и да са ти еднакви, ама Гибсън и Винтидж нямат никакви допирни точки, така да се каже. Gibson LP2016 Studio Faded Series T е доста добра тояжка, както вече казаха. Единствен лек недостатък за мен е липсата на койл сплит, а наличието на платка за електрониката допълнително затруднява модификациите. Според мен първо прецени какъв ти е бюджета и тогава се оглеждай за подходящи в тоя диапазон марки/модели. 1 Цитирай
Jim-ph Отговорено Януари 20, 2017 Отговорено Януари 20, 2017 плюс към това гибсъни съвсем нормално могат да се пазарят на втора ръка - рядко ги виждам в лошо състояние (тъй като повече не ги свирят, а само гледат :-) ) Цитирай
Ламби Отговорено Януари 20, 2017 Отговорено Януари 20, 2017 За 1000 лева може да си вземеш еклипс 401,хилядарката е двойно.Най ефтиния гибсън не е разумна покупка,освен ако не държиш да е гибсън.Най добре пробвай и ще си наясно. 1 Цитирай
chris_barnes Отговорено Януари 20, 2017 Отговорено Януари 20, 2017 +1 глас за ЛТД Еклипс 401 Доста дълго време инвестициите в нея ще са ти само струни и батерия. Адски добре направени китари са ЛТДтата (поне моето което е Корейско). Цитирай
Kris Dimitrov Отговорено Януари 20, 2017 Отговорено Януари 20, 2017 http://musicdivision.bg/guitars/electric-guitars/Vintage-V100CS-Flamed-Maple-Cherry-Sunburst\ а тази ? Аз наскоро за 1082лв от Thomann си взех Epiphone Les Paul Custom Prophecy Plus GX (тук са по около 1400-500лв). Върви си комплект с твърд куфар, адаптерите са Gibson, тунерите са Grover и според мен е добро попадение. Хвърли им един поглед ако ти се дават толкова пари 1 Цитирай
ultramega Отговорено Януари 21, 2017 Отговорено Януари 21, 2017 Gibson Studio Faded или Satin различни имена през годините или пък 50's tribute , може да се намери под 1000 лв на старо.Аз точно такава си купих и наистина си е запазена без никакви козметични или механични дефекти.Но е добре да се информираш за конкретния модел ,на който си попаднал, защото всяка година са различни параметрите - weight relief, някой са със, други без maple top, различни адаптери и т.н.Но при всички положения на тази цена безсмислено да се занимаваш с Vintage или други подобия при положение че има достъпна опция.Освен това Gibson 2017 моделите имат един лес пол за 400$ , но там вече не знам струва ли си Цитирай
Ламби Отговорено Януари 21, 2017 Отговорено Януари 21, 2017 Това е гола права дъска с надпис,няма нищо общо с китара с кленов топ. Цитирай
Stareca Отговорено Януари 21, 2017 Отговорено Януари 21, 2017 За тези 1000 лева можеш да си купиш Michael Kelly Patriot decree - много добра китара, с доста възможности. 1 Цитирай
Stareca Отговорено Януари 21, 2017 Отговорено Януари 21, 2017 http://www.musiciansfriend.com/guitars/michael-kelly-patriot-decree-electric-guitar Цитирай
Recommended Posts