CannibalCoprse Отговорено Май 16, 2008 Share Отговорено Май 16, 2008 Да ви кажа и аз кво харесвам...примерно Брус Дикинсън(Ирон Майден), Joacim Cans(Хамерфол),Даниел Хаинман от Лост Хоризон(може и да се смеете на тенорните....ама на мен точно такива ми харесват особено Дани препоръчвам ви 1 тяхна песен Lost Horizon - Sworm In The Metal Wind страшни са вокалите в тая песен, а Брус е без коментар неповторим е)също ми харесва Дейвид Ковърдеил ма до 1973г. , също ми праят впечатление и тежки death-metal вокалисти...като Крис Барнс, Джордж Фишер, Глен Бентън...вокалиста на Kataklysm....и още мн...но тези са ми любимите Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slacoth Отговорено Май 20, 2008 Share Отговорено Май 20, 2008 Alan Nemtheanga от "Primordial"- Ирландия - ВЕЛИК ГЛАС,уникален както Blackie Lawless. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MICHAEL JACKSON Отговорено Май 24, 2008 Share Отговорено Май 24, 2008 Michael Jackson & Freddie Mercury Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lee Отговорено Май 26, 2008 Share Отговорено Май 26, 2008 Моята най-обичана група е Еванесънс.За мен са икона в музиката,имат най-якия вокал /Ейми Лий/,страхотен талант-тектописец,композитор,художник! Жалко че се разпаднаха....... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NOKIA Отговорено Юни 25, 2008 Share Отговорено Юни 25, 2008 Дейвид Ковърдейл, Джой Темпест... Бон Джоуви Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Счупената сянка Отговорено Юни 27, 2008 Share Отговорено Юни 27, 2008 Група Evanescence са ми любимци а Amy Lee ми е любимката. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
GroOveR Отговорено Юли 20, 2008 Share Отговорено Юли 20, 2008 Brian McKnight Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Death Crusher Отговорено Юли 20, 2008 Share Отговорено Юли 20, 2008 Eric Adams (Manowar) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alex88 Отговорено Август 15, 2008 Share Отговорено Август 15, 2008 На мен най-любимият ми изпълнител е реге изпълнителят Тюрбъленс а.к.а. Дъ Фючър,някой да го е чувал ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lifefeast Отговорено Август 16, 2008 Share Отговорено Август 16, 2008 Еми ще сложа малко рок значи вокала на Papa roach има стил и просто пее прекрасно за мен поне гласа му е екстра немога да се сетя други банди от чужбина ама иначе на българия Графа универсален глас нищо друго немога да кажа .. Миро(каризма) , Любо и др Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
d_clown Отговорено Август 25, 2008 Share Отговорено Август 25, 2008 (Редактирано) Tom Delonge , Графа Редактирано Август 25, 2008 от d_clown Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Отговорено Август 29, 2008 Share Отговорено Август 29, 2008 Обожавам Марая Кери...За мен това е най-великият вокал на всички времена...Тя е моят идол... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
werdyto Отговорено Септември 20, 2008 Share Отговорено Септември 20, 2008 Големите гласове на България - Емил Димитров Васил Найденов Георги Христов Лили Иванова Йорданка Христова и Маргарита Хранова естествено !! Това са изпълнителите които наистина са доказали със своите песни че в България се раждат талантливи хора ... Но те са само капка в морето от талантливи българи има и адски много таланти които не са се реализирали за съжаление .. :hysterical: :recourse: :recourse: :recourse: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Септември 20, 2008 Share Отговорено Септември 20, 2008 Странно че по-рано не съм се разписал и тук . Аз лично ще спомена Rob Halford (Judas Priest) , Glenn Hughes (Deep Purple) , Dio (много групи) , Tony Martin (Black Sabbath) , Geoff Tate (Queensryche) и още ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Guitar Rampage Отговорено Октомври 5, 2008 Share Отговорено Октомври 5, 2008 Layne Staley, James Hetfield, Glen Benton, Chris Cornell, Tom Araya, Phil Anselmo... и други. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts