Jump to content
Българският форум за музиканти

d_clown

новаци
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Profile Information

  • Gender
    Male

d_clown's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Ами трябва да ти кажа, че за да станеш такъв който пуска музика по сватби, заведения и ресторанти, трябва да имаш меко казано "много добър стил за изразяване". Зависи, в смисъл ти може да искаш да си ги избираш сам за което трябва да имаш усещане... Но ако ти дадат некви песни които трябва да ги редуваш, не е проблем. Немога да те разбера в цял смисъл с какво искаш да се занимаваш... По-добре ще бъде ако доуточниш с да не кажа "микроскопични" детайли, какво точно, и с какво изобщо искаш да правиш. На 2 места си писал почти различни работи. П.П - Горе долу те разбрах.Казвам ти какво трябва да притежаваш като стил, за да се занимаваш с това. ИНАЧЕ ТЕ РАЗБРАХ ДО ИЗВЕСТНА СТЕПЕН .
  2. Еми да... Това което казаха нагоре е напълно вярно. Първо най-много пречи на артикулацията, която е много много много важна. Пък и аз знам че зараства дупката, но не съм много сигурен. Моето мнение е по-добре да не си слагаш, защото ако не зарастне е зле за теб и за твоята интрунация, както и артикулация... П.П --- Ти решаваш...
  3. d_clown

    Диапазон

    То и аз немога да ти определя диапазон с най-нисък тон. Незнам кой би могъл...
  4. Напълно подкрепям поста. Много добре, само като изключим именно това че наистна се опитваш да копираш. Изрази себе си ! Това според мен е единствяния начин да се докажеш пред нас, като една изключителна начинаеща и надяваме се БЪДЕЩА певица с много успехи ... Друг път просто бъди себе си ... Иначе изпълнението като цяло ми хареса много.
  5. d_clown

    песента която...

    Robbie Williams - Let Me Entertain You Наистина мн ме мъчи д я изпея... Много ми е гадна и напълно се отказах от нея.
  6. d_clown

    Любими певци

    Tom Delonge , Графа
  7. d_clown

    МАЙЧИЦЕ

    Изключително много ти благодаря мой... Такава услуга ми направи 4е просто неам думи батко...
  8. d_clown

    МАЙЧИЦЕ

    Боже господи пак ще ви досаждам ... Трябва ми инструментал на песента : Георги Христов - Майчице Контрол - Най - щастливия ден МНОГО ЩЕ СЪМ ВИ БЛАГОДАРЕН!!!!
  9. Аз мога да кажа това, което казаха и другите - !!! Казвам го въпреки много малкото грешки, които съм съм сигурен че ще ги оправиш успехи...
  10. НАИСТИНА МНОГО СЕ ИЗВИНЯВАМ ЗА ТОВА ЧЕ ПУСКАМ ТОЛКОВА БЪРЗО ТЕМИТЕ... ОБЕЩАВАM ЧЕ НЯМА ДА СЕ ПОВТОРИ!!! Просто ви моля да ми помогнете за пореден път , защото пак се УБИХ да търся именно това : Трябват ми : БГ MIDI FILES В смисъл че ми трябват български песни за караоке програма.
  11. d_clown

    Инструментал

    ДA. Ако намериш ще сам ти много благодарен...
  12. d_clown

    Инструментал

    Искам да ви помоля ако можете някой от вас да ми намери инструментал на : Графа - Ако има рай Светът е за двама Stars of Bourla - We Are The World Много ви моля, тъй като се утрепах да търся но не успях. Благодаря предварително.
  13. Написах тази тема тук, в секция "Предложения" , защото ако няма такова нещо да "предложа" да го направите. Искам да ви попитам дали има такава секция за певци, и за такива които още се учат и са начинаещи за тема пеене. И точно това исках да уточна.Ако няма бих искам да ви помоля да направите ОТДЕЛ - "ПЕЕНЕ", или както искате го кръщавайте, НО ТУК ТРЯБВА ДА СЕ РАЗВИВАТ И ПЕВЦИ. ЗАЩОТО САМО ВИЕ, АДМИНИСТРАТОРИТЕ НА ЕДИНСТВЕНИЯ ОФИЦИАЛЕН ФОРУМ ЗА МУЗИКАНТИ, МОЖЕТЕ ДА СБЪДНЕТЕ МНОГО МЕЧТИ НА ХОРАТА КАТО МЕН , КОИТО ИСКАТ ДА ОТДАДАТ ЖИВОТА СИ (живот и здраве) НА ПЕЕНЕТО... Моля ви помислете в/у това.
  14. Здравейте. Казвам се Стефан от София съм на 13 год. Понеже четох правилата, и доколкото разбрах е за свирене. Но веднъж съвсем случайно видях 1 момиче да пита за учител по музика. И понеже пея (доколкото разбрах от коментарите на мой роднини и познати), реших да се рег. в форумчето, тък като пише музикан. А по принцип музикант е и този който се раздава... ЗАТОВА МОЛЯ ВИ РАЗБЕРЕТЕ МЕ. ИСКАМ ДА РАЗВИВАМ ТАЛАНТА СИ НА МЯСТО КЪДЕТО ХОРАТА РАЗБИРАТ ОТ МУЗИКА. Благодаря предварително.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.