Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Текст за Вашата песен - готов, или по поръчка, срещу ...

... срещу интересно предложение от Ваша страна. Парите не са приоритет и/или задължително условие, т.е. - можем да работим на бартер, на изплащане, срещу договорени съвместни прояви и т.н. Въобще, ако искате професионален текст от истински поет - мислете и предлагайте. Пишете ми на tekstko@gmail.com. Отговарям в рамките на деня.

За професионална музика - професионални думи. Написал съм и пиша само текстове със собствена мелодия - с поетичен ритъм и рима. И с послание, разбира се. Всеки текст е самостоятелно произведение - стихотворение. Прочитате го и Ви харесва. И после го правите на песен.

Имам готови текстове за песни в различни стилове - рок, поп, латино, рап. Какъв искате за Вас? Заявете желанието си на tekstko@gmail.com. Изпращам Ви уговорения текст - за да го изпробвате и да го харесате. Единственият Ви ангажимент е в разумен срок да кажете искате ли го да използвате. Всеки текст е защитено по съответния начин произведение и ползването му се договаря писмено.

Особено обичам да пиша текст по готова мелодия. И клиентите си ги харесват. Поръчайте Вашият текст за песен по мелодия - срещу ... предложете ми?

Думите Ви чакат, за да ги направите песен.

Отговорено (Редактирано)

Хубаво е да публикувате нещичко свое, нещо рекламно. Или поне, ако имате нещо издавано, да го назовете, за да можем, да си го купим и да добием представа. Текстописането е трудно изкуство и ако пишете добри текстове, това е много ценно. Но няма да е зле, да публикувате своя поезия или да пратите линк към вече публикувани неща. Все пак, нали.. пазарна икономика - око да види, ръка да пипне... та ако имате нещо с уредени авторски права....

PS: Axa... може би имате предвид тази страница:

http://www.tekstmag.com/pokupka/%D1%82%D0%B5%D0%BA%D1%81%D1%82-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD-%D0%BF%D0%BE-%D0%BC%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%8F-12

Редактирано от Evtim Djerekarov
Отговорено

Здравейте, господин Джерекаров,

Благодаря Ви за интереса към мои текстове за песни. Части от тях сте открили сам. Други бих могъл да Ви покажа, но не публично - тук, а персонално - лично за Вас.

Моля, изпратете ми Вашият ел. адрес на tekstko@gmail.com. В отговор мога да Ви изпратя някои от последните ми текстове. Работя предимно по поръчка, а работата с конкретен клиент налага конфиденциалност, или поне повечето клиенти я поставят като условие.

Публикуване на поръчани текстове тук не е възможно. Така че - чакам Вашия имейл. Изпратете ми и телефон - ще ми бъде интересно да чуя Вашето мнение за текстовете ми.

Искате ли да прочетете лично и ексклузивно мои авторски текстове за песни? Тогава - пишете ми на tekstko@gmail.com.

До скоро. А в момента довършвам един як рок текст...

• 6 years later...
Отговорено

Тук във форума имаше някакво момче, което пишеше текстове и ги предлагаше, но не се сещам в кой раздел беше пуснал темата си.

А между другото рапърите не си ли пишеха сами текстовете...доколкото знам за тях това е основното, когато изразяват някаква идея...

Отговорено (Редактирано)
Преди 2 часа, yamaha написа:

Тук във форума имаше някакво момче, което пишеше текстове и ги предлагаше, но не се сещам в кой раздел беше пуснал темата си.

P.S. Имах предвид друг колега освен този, който е пуснал тази тема, понеже този не е влизал във форума от 2016-та година. :)

Редактирано от yamaha
Отговорено

@tekst_po_poruchka На ваше място бих направил блог/Фейсбук страница с текстове на вече издадени песни и неща без комерсиална стойност, за да може потенциалните клиенти да придобият представа за изказа и тематиката на текстовете ... Така поръчването ми се струва малко на сляпо.

• 3 months later...