Jump to content
Българският форум за музиканти

LadySonnet

новаци
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

LadySonnet's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Здравейте, казвам се Eliza и от 10 години се занимавам с преводи на текстове на готови песни на английски език. Ако желаете Вашето готово парче да звучи и на английски език, моля свържете се с мен. Накратко за моя опит: 5 години работех това за унгарска музикална компания. Превеждала съм песни за Испански, Австрийски, Немски, Френски и Руски изпълнители. Владея няколко езика, но се ограничавам с преводи на английски. Жанровете са преди всичко поп, рок и джаз, но съм писала и за опера, R&B и рап. При проявен интерес мога да изпратя демо. Можете да се свържете с мен на: witteeliza@gmail.com. Пожелавам на добър час на всички тук с музиката, която правите!
  2. Поради факта, че нямам право да разпространявам авторски материал /в случая - музиката/ в публичното пространство, референции и примери мога да изпращам само при поискване по е-мейл. Благодаря Ви!
  3. Здравейте, не съм сигурна, че мястото на този пост е точно тук, защото става дума за превод, а не точно за писане на текст за песен, но ще помоля администраторите, ако го счетат за "неправомерен" просто да го преместят. Занимавам се с традиционни преводи повече от 10 години. През последните 5, ми се наложи да превеждам текстове на песни на унгарски изпълнители на английски език, така че да могат да бъдат изпяти по същата музика. Реших, че не е нужно да работя само с чужди изпълнители. Ако някой от Вас проявява интерес към услугата, моля, да ми пише. a_rainywish@yahoo.com
  4. Намерих това: We are specialized in pop, rock and classic genres. At present we are accepting new submissions from genuinely superb singers from the pop style. We strongly prefer to hear from male-female duets but will consider anything. Please send demos accompanied with your photograph and/or a video link of your gig/performance on eminoroffice@gmail.com Успех!
  5. Скъпи колеги-текстописци и даже лирицисти, септември месец стартира МЕЖДУНАРОДНО шоу от типа You've Got Talent, което е само за текстописци. Всеки желаещ, вкл. и от България може да вземе електронен билет за участие като се регистрира като фен на шоуто във фейсбук. Самото предаване ще е уеб-базирано и всеки с достъп до интернет може да го следи/участва. Единственото изискване е текстове на АНГЛИЙСКИ. Голямата награда: договор с Юнивърсъл, ама американския не тукашния. За повече информация: http://www.facebook.com/pages/You-Write-Th...ow/110390456424 На добър час!
  6. Здравейте, от 3 години съм текстописец на английски език към малка музикална издателска къща в Дания (инди). Имам три стихосбирки издадени в амазон - също на английски. Ако все още си търсите някой, който да работи с Вас по отношение на текстове, дори и в по-дълъг период (от поста Ви разбрах, че се готвите да пишете повече песни), моля да ми се обадите на ElizaWitte@gmail.com. Аз съм в София, ако сте от тук може и да се видим и да си поговорим за музика
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.