Jump to content
Българският форум за музиканти

lucellent

новаци
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Последни посетители

404 профилни разглеждания

lucellent's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Няма как. Когато инвертираш две акапели (в случая английска и испанса версия в едно) върху оригинал, това е все едно да махнеш само едната версия, и другата да остане. PS. Потърсих а потенциална караоке версия, но уви. Трябва да се разровиш много повече ако наистина ти е нужна.
  2. Здравейте, закъснях с отговор, но донякъде разбрах къде е проблемът. Ако темпото на песента надвипава 140, тогава започват проблемите. Иначе няма проблеи, но да речем докато съм пуснал инструментал заедно с цялата песен и песента спре, инструмента продължава да си свири.
  3. Ползвам плъгина посредством Fl Studio и почти всеки път, като въведа ноти и ги възпроизведа, то почва да засича, забавя, спира и т.н. Проверих си аудио настройките - наред са си, проблемът е от плъгина! Ето един пример:
  4. Първо ще се съгласиш ли да преведеш съвсем малка част за пример?
  5. Здравейте, някой би ли се захванал да преведе една песен, ако може? Не става въпрос за буквален превод, а такъв с който песента да може да се изпее в български вариант (демек да е с еднакви срички и такти) като се запази смисъла. Нещо като писане на нов текст върху готова мелодия
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.