musicman Публикувано Септември 4, 2015 Публикувано Септември 4, 2015 Някой ще каже,ч е е за една друга тема, обаче на мен си ми изглежда добре Цената е обаче е убийствена около $5000 - $6000 Иначе бих си взел такава Практически неразрушима! Никога няма да я рефретвате нито да я поправяте. 3 Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Септември 4, 2015 Отговорено Септември 4, 2015 Много интересна и концептуална, само цената е леко неприятна Цитирай
Георги Тотев Отговорено Септември 4, 2015 Отговорено Септември 4, 2015 Идеална ще е за хора с малки ръчички, като моите Цитирай
Hillbilly Отговорено Септември 4, 2015 Отговорено Септември 4, 2015 Е,да, само ще трябва да си поправяте пръстите,егати ,кви ли не глупости ще измислят вече.. Цитирай
Fats Отговорено Септември 4, 2015 Отговорено Септември 4, 2015 Цената ми се вижда даже прекалено ниска, всяка проява на идиотия трябва да се наказва свирепо, на часа. 1 Цитирай
ZLE Отговорено Септември 4, 2015 Отговорено Септември 4, 2015 Практически неразрушима! Никога няма да я рефретвате нито да я поправяте. Tова го обясни на правителството на США,дето твърдят,че двата 6-тонни титаниеви двигатели на самолета ,ударил Пентагона през 9/11 са се "изпарили" от взрива.Иначе относно китарата,вместо на лютиер сигурно трябва да се носи в Кремиковци 2 Цитирай
kolio_k Отговорено Септември 4, 2015 Отговорено Септември 4, 2015 Много е добра, но за съжаление напълно непригодна за свирене! 2 Цитирай
Hillbilly Отговорено Септември 4, 2015 Отговорено Септември 4, 2015 Ааа,Кремиковци не бачка вече,ама се сетих,че имам неква стара антена,от преди цифровизацията и мое да я направа на китарка,ама алу-сплав,позициите ше се търкат бързо Цитирай
musicman Отговорено Септември 4, 2015 Автор Отговорено Септември 4, 2015 Аз пък мисля, че със всичко може да се свикне, стига целта да го оправдава. Но цената ... 1 Цитирай
Heartman Отговорено Септември 4, 2015 Отговорено Септември 4, 2015 Странно чудо е това,обаче е идеално за пътуване.Няма чупене.Иначе сигурно трудно се свиква и тона ще е много компромисен. Цитирай
Hillbilly Отговорено Септември 4, 2015 Отговорено Септември 4, 2015 Да ,идеално е за пътуване,на по скъпите планински велосипеди рамките са от такъв материал,но се предполага,че китарата нема да я чукаме в камъни и да държи на натоварване от скокове с еди си колко килограма ударна сила.. По интересното е,като си дрънчиш на Ми на 12-то и директно отидеш на основно акорда това няма ли да ти потроши пръстите,отделно ,че нямаш опора за палеца..,аре бе ,пълна глупост е това като идея..мое мнение ,разбира се,ама на тая цена къв Гибсън ще си взема 1 Цитирай
рахата Отговорено Септември 5, 2015 Отговорено Септември 5, 2015 (Редактирано) Имаше и пластмасов гръб на клик за имитация на стандартен гриф с различни форми според предпочитанията на свирещия.П.С. Сега видях,че свирещия го демонстрира на края на видеото. Редактирано Септември 5, 2015 от рахата 2 Цитирай
PlamenM Отговорено Септември 5, 2015 Отговорено Септември 5, 2015 Аз приветствам подобни опити и то не защото тези китари ми харесват а просто заради факта че се опитват да правят нещо ново и неправено досега. В момента на пазара за "масови" китари има само една компания която мисли креативно и това е Годин. В общи линии двете големи Fender и Gibson не могат да направят нещо по добро от моделите от 50 и 60те и всичко е малки вариации на тази тема ( срещу което аз нямам против)) Подобни иновации следва най малкото да се разгледат, а че цената е абсурдна е друг въпрос... Цитирай
Krasen Отговорено Септември 6, 2015 Отговорено Септември 6, 2015 Брей, 31 прага Определено ми се прииска да посвиря. А тоя накрая като обясни че цялата китара е тремоло което можеш да бендваш, и после сама се връщала в първоначалната форма защото титаният имал памет Цитирай
Recommended Posts