X_eNeMy Отговорено Декември 14, 2006 Отговорено Декември 14, 2006 ^ С този линк перфектно мога да се науча да правя сайтове, но не и как да си регулирам височината на струните по-коректно :happy: Цитирай
byclops Отговорено Декември 15, 2006 Отговорено Декември 15, 2006 Извинявам се, сбъркал съм линка втори опит Естествено, има стотици други сайтове, които обясняват как става това Цитирай
liquid_death Отговорено Декември 15, 2006 Отговорено Декември 15, 2006 (Редактирано) ОООО това ме разби!!!!!НА 12 прагче на 6-та струна 2мм.......чували ли сте за филма "Mission Impossible"? Инче всичко друго ок.... Редактирано Декември 15, 2006 от liquid_death Цитирай
TerminalFrost Отговорено Декември 15, 2006 Отговорено Декември 15, 2006 ^ Кое те учудва? С хубава китара е напълно постижимо (: Цитирай
Fenix Отговорено Декември 15, 2006 Отговорено Декември 15, 2006 (Редактирано) А някой има ли впечатления от X серията на Jackson? По-конкретно са ми интересни Warrior и Dinky. Аз имам DX10 Dinky, и да ти кажа много съм доволен от нея. Вече на четири години е. Дълго време имах проблеми с тремолото. Въпроса е на какъв модел ще попаднеш, мои приятели имат същата и флойда им е пушка. Моя не беше... най-накрая го оправих със... ... ... балсам за устни.... Особено за метъл е хубава, макар и да има доста остър тон във високите регистри, със оригиналните адаптери, които са същите като тези от ниския клас китари на Макс Кавалера. Сега мисля да ги сменям с Димарцио, и мисля че доста хубаво може да почне да звучи , ще видиме. На клийн на нека и с тези адаптери има хубав тон, дори и на не много хубаво кубе, тъй че мисля че мога да очаквам през добро кубе да е супер як. Китарата е от липа (Basswood). Туй то, ако искаш още инфо, кажи. Може и напрао на ЛС. Колегата Kirk-Hammett има същата, може и него да питаш. Наоколо има и доста притежатели на Warriora. Поздрави! П.С. И тъй като хората забравят, че това е форум и се постват МНЕНИЯ, искам специално за такива да обърна внимание на това. Не поствам факти. Че в разни теми, като напише някой "драйва е най-якия, който съм чувал" и отдолу веднага... "глупости говориш"... интересно как знаят кой какво е чувал Редактирано Декември 15, 2006 от Fenix Цитирай
kirk-hammett Отговорено Декември 15, 2006 Отговорено Декември 15, 2006 А някой има ли впечатления от X серията на Jackson? По-конкретно са ми интересни Warrior и Dinky. Аз имам DX10 Dinky, и да ти кажа много съм доволен от нея. Вече на четири години е. Дълго време имах проблеми с тремолото. Въпроса е на какъв модел ще попаднеш, мои приятели имат същата и флойда им е пушка. Моя не беше... най-накрая го оправих със... ... ... балсам за устни.... Особено за метъл е хубава, макар и да има доста остър тон във високите регистри, със оригиналните адаптери, които са същите като тези от ниския клас китари на Макс Кавалера. Сега мисля да ги сменям с Димарцио, и мисля че доста хубаво може да почне да звучи , ще видиме. На клийн на нека и с тези адаптери има хубав тон, дори и на не много хубаво кубе, тъй че мисля че мога да очаквам през добро кубе да е супер як. Китарата е от липа (Basswood). Туй то, ако искаш още инфо, кажи. Може и напрао на ЛС. Колегата Kirk-Hammett има същата, може и него да питаш. Наоколо има и доста притежатели на Warriora. Поздрави! П.С. И тъй като хората забравят, че това е форум и се постват МНЕНИЯ, искам специално за такива да обърна внимание на това. Не поствам факти. Че в разни теми, като напише някой "драйва е най-якия, който съм чувал" и отдолу веднага... "глупости говориш"... интересно как знаят кой какво е чувал Аз съм много доволен от моя Jackson Нямам никакви проблеми с тремолото Както каза колегата Fenix зависи на какъв модел попаднеш . Basswood body (with flame maple veneer on trans finishes), bolt-on maple neck, compound radius rosewood fingerboard, Duncan Designed™ humbucking pickups, Jackson double-locking tremolo and chrome hardware. Това са параметрите на китарата Цитирай
zigi Отговорено Декември 16, 2006 Автор Отговорено Декември 16, 2006 (Редактирано) В какво се изразява проблема с тремлото? Редактирано Декември 16, 2006 от zigi Цитирай
Fenix Отговорено Декември 16, 2006 Отговорено Декември 16, 2006 ^^^ Във факта, че не се връщаше на 0, след като е тръгнало от 0та, дори и след правилен сетъп. Т.е. разстройваше китарата дори при докосването му. Ножовете на тремолото ми са изтъркани и трябва да ги изпиля, но предпочитам човек дето се е занимавал с това да го направи. Иначе, на сайта на ibanezrules има доста обявснения за това. В крайна сметка - балсам за устни от една моя приятелка и всичко заспа Цитирай
zigi Отговорено Декември 16, 2006 Автор Отговорено Декември 16, 2006 А как се тунингова тремлото защото ми се струва че мойто от леко докосване и отпуска. Цитирай
Fenix Отговорено Декември 16, 2006 Отговорено Декември 16, 2006 http://forum.muzikant.org/index.php?showto...9603&hl=тремоло http://forum.muzikant.org/index.php?showto...1212&hl=тремоло http://forum.muzikant.org/index.php?showto...7551&hl=тремоло и въобще има още доста... Цитирай
ceco milanov Отговорено Май 7, 2007 Отговорено Май 7, 2007 и аз да се пръкна тука и да питам... удачна китара ли е Jackson-a за неща от сорта на Reh Hot Chili Pepers? Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Май 7, 2007 Отговорено Май 7, 2007 Виж с какво свирят те, и с какво записват - това е най-удачно. А евтините лъскави китари, продаващи се у нас, са средно удачни по принцип. Не очаквай някакъв много як звук от тях. Цитирай
fLiSk Отговорено Май 7, 2007 Отговорено Май 7, 2007 ^^ Зависи какво имаш предвид под "от сорта на". Фрушианте свири с китара само с единични адаптери (Стратокастер)... Но се съмнявам, че ще свириш само RHCP Цитирай
chris_barnes Отговорено Май 7, 2007 Отговорено Май 7, 2007 @ Liquid Death братле 2мм на 12то прагче не е невъзможно.Искам да ти кажа че аз съм с точно гореспоменатата китара JS1 и скоро я носих на лютиер за грифа щот свиря в СИ с 13ки,та на 12то прагче ми е 2,5мм (ама все пак тва са си 13ки - почти струни за бас) а на 1во прагче ми е под 2мм растоянието... @ Зиги ако още не си взел китарка - не се колебай - JS1 е доста добър модел - аз откак и смених адаптера с SH 13 - DImebag и настроих както тря грифа,даже и за 1000 не съм навит да я дам,супер е удобна и мачка със саунд Цитирай
Recommended Posts