arkad Отговорено Декември 2, 2006 Отговорено Декември 2, 2006 (Редактирано) и аз си купих такъв Джаксън (JS30 DK), общо взето съм доволен за много тежък звук е идеален и доста безшумен, има много хубав състейн и е удобен за свирене... просто за парите си не видях нищо по-подходящо за момента. Редактирано Декември 2, 2006 от arkad Цитирай
liquid_death Отговорено Декември 2, 2006 Отговорено Декември 2, 2006 Всяка китара си има собствените възможности!На Jackson от корея ще ти се сторят като рай ако си свикнал с описаната кремона За тези пари това е решението. Цитирай
zigi Отговорено Декември 3, 2006 Автор Отговорено Декември 3, 2006 Значи видях я китарката в крайна сметка се оказа този: ЦЪК модел. Според вас дали има мн голяма разлика между JS1 i JS30DK Цитирай
chris_barnes Отговорено Декември 3, 2006 Отговорено Декември 3, 2006 батка и аз иам JS1 , споко,не си се прецакал...щом веднага не си взел 30ката значи флойда не ти е чак толко голяма необходимост...разлика в дървенията няма - има в адаптрите (на 30ката са като чели малко по-добри) ама по принцип евтините китари винаги си искат смяна на адаптри...е, и твойта ся щи вади сносен саунд..аз преди месец си купих Seymour Duncan SH 13 и съм на 7мото небе...голям саунд се получи Цитирай
zigi Отговорено Декември 3, 2006 Автор Отговорено Декември 3, 2006 (Редактирано) Да бе ама работата е, че аз не съм някакъв добър китарист че да искам много сносен саунд. Искам просто като я пусна да не дава мн шум както мойта кремонка и като свиря и барам волюма да не пращи. Като правя бенд да не се разтройва и да не и се изкриви грифа за 1 година. Не искам чак толкова мн. Та затова ви питах, пък освен това е ниска китарката и като я барнах ми се стори масло пред мойта. Редактирано Декември 3, 2006 от zigi Цитирай
TONY Отговорено Декември 4, 2006 Отговорено Декември 4, 2006 вземи си един от тези Jackson -кой точно модел - ти си прецени пробата на място сьщо е важна -това вече е до теб не може да вземем решение вместо теб , а само да те насочим след като си решил да е Джаксьн -от тези модели и за твоите цели и за парите - определено си заслужава а пьк кремоната или я подари на приятел или я пусни за продан не му мисли идва Нова Година Цитирай
zigi Отговорено Декември 4, 2006 Автор Отговорено Декември 4, 2006 Да ясно. Аз просто питах защото съм се ориентирал и исках някой да ми каже дали е хубава китарата щото ми се стори евтина за тея пари и затова питах да не е боклук. Цитирай
Nightmare81 Отговорено Декември 7, 2006 Отговорено Декември 7, 2006 Да де ама реално то на кремоната ми може да се свали ама е кофти щото на 0 прагче пък е около 2 мм и като сваля струните и почват да жужат на 5. Въпроса е аз ако си зема йаксън той дори да не е спуснат ако го спусна дали ще жужи? Ще жужи !!! Ако търсиш speed китара за сола ти препоръчвам - Square Showmaster . Много по удобна е от Джаксъна , за адаптерите незнам !!! Цитирай
black_waltz Отговорено Декември 7, 2006 Отговорено Декември 7, 2006 ^е айде да не се изхвърляме, моля Цитирай
TerminalFrost Отговорено Декември 7, 2006 Отговорено Декември 7, 2006 ^^ Щом казваш, сигурно е така (: Цитирай
benibi Отговорено Декември 7, 2006 Отговорено Декември 7, 2006 За 500 лв веднага си взимам от Вежен (райсинг форс) Vintage SG. Китарката е по малко от 500 лв. Там кадето си я гледал, нещо са изклатили цената. Ама и xxxx правят магии с цените, ако че са вносителите на Джаксън. И те не знаят на кой свят се намират. Джаксън или Фендър - made in CHINA Цитирай
benibi Отговорено Декември 7, 2006 Отговорено Декември 7, 2006 От евтините модели е най-разумно да си вземеш JS-30 цената и е 545 лв. При добър късмет може да попаднеш и на японско производство. Случва се макар и рядко, зависи как са помешани партидите. Цитирай
zigi Отговорено Декември 7, 2006 Автор Отговорено Декември 7, 2006 А голяма ли е разликата във JS1 и JS30 тъй като аз не съм толкова голям разбирач и ако е някаква минимална разлика в звука заради адаптерите бих си зел първата тъй като са ми ограничени възможностите. Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 7, 2006 Отговорено Декември 7, 2006 От евтините модели е най-разумно да си вземеш JS-30 цената и е 545 лв. При добър късмет може да попаднеш и на японско производство. Случва се макар и рядко, зависи как са помешани партидите. ихаа, дайте да дебнем и да взимаме японски джаксъни за по 500 лв що приказваш глупости? има серии на джаксън, които се произвеждат в япония. само че цената и качеството им е далеч от тези на обсъжданите модели Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 7, 2006 Отговорено Декември 7, 2006 По принцип не съм особен фен на евтините китари, модели на джаксън, ибанец и тн, предпочитам някой по-подбран скуаер. Казвам това, за да намекна, че имам някакви звкови предубеждения, да не ме обвините после в екстремизъм и дискриминация . Според нем би било добре да пробваш и по-евтините модели на ямаха. Личното ми мнение е, че малко повече си заслужават парите. Другото, които намирам за вероятно, е, че евтините модели на скъпите фирми е възможно умишлено да се правят така, че да звучат като евтини модели, с пазарна цел. Цитирай
Recommended Posts