G.Varbanov Отговорено Август 7, 2015 Отговорено Август 7, 2015 Ако е 75 ватовата версия - влез в тубата, напиши модела и ти излизат сума видеа. Иначе той е същия като останалите, само че с повече ефекти и амп симулации. Мисля че G. Varbanov е имал такъв и може би той ще разкаже и ще даде повече инфо. Имах Line6 Spider Jam 75W + контролера му, което е почти същото. Беше приятно ампче за упражнения и у дома, но не харесах моделинг звука, купих го нов и замених на загуба след няколко месеца Цитирай
Slacoth Отговорено Август 7, 2015 Отговорено Август 7, 2015 @Sl1pkno7 Що не си вземеш един транзисторен PARK by Marshall G10 MKII. Все още се намират по 50 лева. Това е мини усилвател от старо поколение, с 6 инчов говорител и много напомпан вграден кривоч. После като си купиш истински усилвател, това можеш да си го оставиш и да не се занимаваш да го препродаваш. Тия моделинг усилватели наистина са отвратителни. Дори и Fender G15 да вземеш пак е по-добре от моделинг комбо. Цитирай
Hillbilly Отговорено Август 7, 2015 Отговорено Август 7, 2015 Та питам се(ви) има ли лампов усилвател, който да работи с батерии поне 3 часа, защото ми трябва за паркове и градинки, да бъде подходящ за поп-рок музика, но и за класика и блус, с акустична и ел китара, така че да ми увеличи "хонорара", щото с тъпото ми транзисторно кубе ROLAND AC33 от днес вече не смея да се появявам публично(така се прехапах)?! Ами да ти кажа,аз имам една малка гад на батерии GLX,6"говорител и свири доволно яко,пък май го взех за 100лв,като му вържеш някой от камионите на дижитек,моя е хот хед ,само че !,през изхода за в миксер,те са 2 изхода в това амче си звучи прилично ,нали за ел. китара говоря все пак. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 7, 2015 Отговорено Август 7, 2015 Anderton's имат и трета част на по-горе пуснатото ревю, което включва един "лампов" Blackstar: Цитирай
marian666 Отговорено Август 10, 2015 Отговорено Август 10, 2015 Може да се огледаш и за един Vox Valvetronix 20+. Хибрид е с лампа в крайното стъпало и звучи доста по добре и от мустанга и от спайдера. Има и пресет със саунда на Слащ (без да очакваш чудеса и да си мислиш че ще го докараш 1 към 1 като него) както и богат избор на ампове и ефекти. Като за първи усилвател или за свирене само вкъщи е много добър ( Берингер и за първи не става). Айде успех! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 11, 2015 Отговорено Август 11, 2015 Хибрид е доста преувеличено. Хибрид е по-скоро, когато преампа или крайното са лампови, ма целите. Тук има една странна лампичка, при това малко сложена за красота. Предусилвателна, използвана за крайна. Според Вокс е сложена да направи "лампов" звук на крайното стъпало, но с малка мощност (1-2 вата), след което вече готовия "лампов" звук се усилва линейно от транзистори до съответната за модела мощност. Дрън-дрън. А въпросната лампа работи на около 25 волта, изпуснали са поне една нула отзад, че да има смисъл от нея... Цитирай
marian666 Отговорено Август 13, 2015 Отговорено Август 13, 2015 Добре де! За такъв го водят. А и звучи много по-добре в сравнение с спайдери и мустанги. За целта е перфектен и евтин! Цитирай
Hillbilly Отговорено Август 13, 2015 Отговорено Август 13, 2015 (Редактирано) Евтиното излиза скъпо,имах по едно време Фендер ХД,не нзам точно модела и само една бленда ми харесваше от симулациите,иначе добро комбо. Редактирано Август 13, 2015 от Hillbilly Цитирай
viksps Отговорено Август 14, 2015 Отговорено Август 14, 2015 (Редактирано) В базара видях едно Roland Cube XL 20 за 220 лева. Според мен е подходящо ... универсално, добър звук, макар и транзисторен, ефекти нелоши за домашно свирене. В ситуацията аз бих взел него. Моето лично мнение е, че Лайна е много изкуствен - прекалено диджитал ми звучи на мен - е, някои го харесват, но аз хич. +1 за Роланда. Вокса също бива - евтин и приличен - но май по-добре Роланда. Редактирано Август 14, 2015 от viksps Цитирай
Recommended Posts