Sl1pkno7 Публикувано Август 4, 2015 Публикувано Август 4, 2015 Здравейте,наскоро си купих втората ми китарка Gibson Slash LP Signature,и не ми остана много лев за усилвател (230 лв),та мисълта ми е,че съм се спрял на два:Fender Mustang 1 или Line 6 Spider IV 15.И двата много ми харесват,но не съм ги чувал на живо а и тук в малкия град нямаме музикален магазин.Според вас кой ще ми свърши по-добра работа?Свиря си само в къщи и си джъткам AC/DC,Led Zeppelin,Slash и малко по хард като Disturbed,Slipknot,Slayer.Кой от двата да избера ? Благодаря ви предварително Цитирай
Fashion Отговорено Август 5, 2015 Отговорено Август 5, 2015 ^^ Кагато си купиш Порше илил Ферари, моля ти се не търси гуми баба Вида! Сега по темата. Ако случайно китарата ти е Епифон Slash LP, мога да кажа, че който и усилвател да избереш, ще свърши добра работа за домашни условия! В този клас е въпрос на личен избор, трябва задължително да ги чуеш, по възможност с твоята китара. Ако пък наистина си си купил Gibson Slash LP Signature, ще направиш същите усилия да се сдобиеш и с подобаващ за тази китара усилвател! Но това е друга тема. 2 Цитирай
ZLE Отговорено Август 5, 2015 Отговорено Август 5, 2015 Не бе,той да каже каква му е първата китарКа.Може би Les Paul Black Beauty Custom....И в к'во аджеба я е включвал,към пералнята ли 1 Цитирай
axel Отговорено Август 5, 2015 Отговорено Август 5, 2015 И аз залагам на Epiphone LP Slash :> Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 5, 2015 Отговорено Август 5, 2015 Има сега едни игри за iPad, дето си купуваш китари и си правиш виртуална колекция. Може пък за там да пита момчето... Цитирай
Sl1pkno7 Отговорено Август 5, 2015 Автор Отговорено Август 5, 2015 Китарата е Gibson Slash LP и просто не разполагам с повече пари засега.Преди това беше един умрял Pack на Behringer ........ Цитирай
ultramega Отговорено Август 5, 2015 Отговорено Август 5, 2015 Наскоро се продаваше китайски слаш лес пол... дано да не става дума за него. Цитирай
Sl1pkno7 Отговорено Август 5, 2015 Автор Отговорено Август 5, 2015 Извинявайте,отговарям веднага но първите 12 мнения трябва да се одобрят от модератора и затова се бави толкова Цитирай
G.Varbanov Отговорено Август 5, 2015 Отговорено Август 5, 2015 (Редактирано) Gibson LP Slash Aliexpress Special Deluxe Edition? :> Ако все пак се окаже, че не тролиш всички тук, те съветвам да се насочиш към нещо по-добро. :> И дай една снимка на това Гиби Слаш, че всички тук тръпнат в очакване :> Редактирано Август 5, 2015 от G.Varbanov Цитирай
Sl1pkno7 Отговорено Август 5, 2015 Автор Отговорено Август 5, 2015 Май е същият,който ultramega показа.Явно съм бил измамен,но е точно копие и има сериален номер и книжки и всичко както е купен,и предполагам все пак ще е много по добро от Behringer-a. Цитирай
ultramega Отговорено Август 5, 2015 Отговорено Август 5, 2015 не си измамен . цената и беше ниска доколкото помня, но все пак при наличие на толкова инфо... Цитирай
Recommended Posts