Jump to content
Българският форум за музиканти

Sl1pkno7

новаци
  • Мнения

    21
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Sl1pkno7

  1. Засега ще взема лайн 6 спайдър 15 вата и ще събирам пари за хубав лампов усилвател,благодаря на всички за отговорите(повечето се подиграва) но все пак
  2. Разбирам те Hillbilly,но както казах по рано,не свиря само Slash а и по хард.Затова гледам да е нещо по универсално и де спирам все на Line 6 Spider серията.Някакво мнение относно тях? И по точно 15 ватовия или този който показах от обявата 75 ватовия?
  3. Знам.но ми е далече и нямам възможност да я пробвам.Имал ли е някой такова кубе (Line 6 Spider IV 75W) и моля някой компетентен по този въпрос да отговори.Знам какво трябва и какво не трябва но засега повече не мога да взема...
  4. Ти пък сега стана мнителен хаха Нали казахте за напред да бъда по-предпазлив
  5. Разбирам те Hillbilly,но както казах свиря не само Slash а и по хард.За това гледам да е нещо по универсално и се спирам на Line 6 серията Някакво мнение за този който показах от обявата ? Ще ми свърши ли работа ?
  6. Това са снимки на Line 6 Spider IV 75W . За 380 лв ще го даде.Но ми се струва съмнително нещо.Пиши,че е почти нов и не се ползва,а гледам че копчетата му(четири от тях) не са същите и не са сиви.Вие какво ще кажете ?
  7. Какво ще кажете за това : http://bad_link/ad/prodavam-line-6-spider-iv-75w-1x12-ID5hZVe.html За 380 лв ще го взема.Заслужава ли си ?
  8. Гледах много клипчета и за в къщи ще ми върши добра работа.За напред не мисля да се занимавам професионално.Това ми е просто хоби.Затова мисля да взема тога кубе а и не ми се свързват някакви педалчета ала бала всичко кабели в стаята Мисля,че се правят добри ефекти с този амп.
  9. И аз не си падам по Fender,по скоро нещо от сорта на Line 6 Spider IV 75 W
  10. G Varbanov Мерси,за китарата просто ми харесва много визията на Les Paul и съм голям фен на Slash и не е много пари китарката(като за 2ра бива)Просто не разполагам с много пари в момента и така.А за напред ще е оригинал А относно кубетата какво ще кажете?Най доброто до 300 лв.За хард рок и метал принципно?
  11. Мисля,че за парите си е много добре,прати ми момчето преди да я взема едно демо свирено от него с Fender Frontman 65R и звучеше уникално.
  12. Дам,взех я за 550 лв.Та мисълта ми е да взема ли едно от двете кубета или да събера още малко лев за по-добро като например Line 6 Pider IV 75w.Гледал сум много клипчета и смятам,че ще ми свърши добра работа за домашно свирене
  13. Май е същият,който ultramega показа.Явно съм бил измамен,но е точно копие и има сериален номер и книжки и всичко както е купен,и предполагам все пак ще е много по добро от Behringer-a.
  14. Извинявайте,отговарям веднага но първите 12 мнения трябва да се одобрят от модератора и затова се бави толкова
  15. Китарата е Gibson Slash LP и просто не разполагам с повече пари засега.Преди това беше един умрял Pack на Behringer ........
  16. Здравейте,наскоро си купих втората ми китарка Gibson Slash LP Signature,и не ми остана много лев за усилвател (230 лв),та мисълта ми е,че съм се спрял на два:Fender Mustang 1 или Line 6 Spider IV 15.И двата много ми харесват,но не съм ги чувал на живо а и тук в малкия град нямаме музикален магазин.Според вас кой ще ми свърши по-добра работа?Свиря си само в къщи и си джъткам AC/DC,Led Zeppelin,Slash и малко по хард като Disturbed,Slipknot,Slayer.Кой от двата да избера ? Благодаря ви предварително
  17. Аз искам да видя Mick от Slipknot Направо
  18. Sl1pkno7

    Проблем

    Зна4и купих си Фендер Скуер и искам да я вклю4a към пс-то ама не6ту не става . Дори звук не вади
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.