Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Отдавна не ползвам софт за бас, щото предпочитам истински, но преди работех с Trilogy на Spectrasonic. Не знам дали е актуално още, навремето звучеше добре. И го има където трябва :godbless:

Отговорено

Здравейте от мен,имям един вапрос и ако може някои да помогне ще сам благодарен.Искам да питам как се представя Cubase на win. Vista дали варви добре?Благодаря ви!

Отговорено

Здрасти.

Ако е легален, ще си работи супер, особено последната версия.

Ако е кракнат, можеш да забравиш просто, наистина много проблеми създава.

И малко оправи писането :rockon:

Отговорено

И кракнат Cubase върви перфектно на Vista 32 bit.

Легалният върви прекрасно на всички OS /PC MAC/

Кракнатият върви само на 32 бит OS, еднакво добре и на XP и Vista. Казвам го от собствен опит.

На 32 бит Vista, повече от година нямам проблем, или грешка с Cubase a го натискам здраво и на midi и на audio, експерименти, натоварване...

Отговорено

За 32-битовата Виста незнам, ама ако си с 64 битова - забрави. Преебал си се. Казвам го от личен опит.

Ако си с 64 битова версия и имаш под 4 гб рам, сложи си 32 битова версия.

Отговорено

Той кюбейса и да е кракнат си върви и под виста (32 бита ) и под уиндъус седмицата... въпроса е колко можеш да го товариш с плъгини. Засега със сигурност мога да кажа, че под ХР производителността бие по показатели всичко останало с кракнат софтуер.

Отговорено

Здарвей те на всички !!!

Имам един въпрос относно Кюбейса а той е следния:

- значи едно миди (караоке) което сам свали от нета

и като го кача в кюбейса ми го дава всичко на един канал

което значи че е в формат 0,а трябва да е в формат 1

-как да го сейфна за да ми е в формат 1 и всеки иструмент

да мие на отделен канал???

Благодаря предварително !!!

Отговорено

Искам да ви попитам нещо.Значи на Виста сам и сам инстaлирал Cubase и guitar rig 3 само че немога да подкарам guitar rig през Cubase сложил сам си в vst папката всичко обаче неиска да го стартира Cubase когато сам сложил dll фаила в vst папката. Ако някой може да помогне ще сам благодарен.

Отговорено
Аз този номер го правя с Cakewalk 8 или 9, която ти падне намери! Има си сейф там на 0 1 и още разни работи...

Успех!

Абе и аз така правя до сега ама сам сигурен че и Кюбейса го може тоя номер

само дето аз незная как.

Отговорено

Качваш мидито в програмата после слагаш маркер L в началото и маркер R в края.След това от Structure му даваш Remix и си готов,а и да не забравиш да изтриеш двата трака най-отгоре дето са с имена any. Успех!

Отговорено
Здарвей те на всички !!!

Имам един въпрос относно Кюбейса а той е следния:

- значи едно миди (караоке) което сам свали от нета

и като го кача в кюбейса ми го дава всичко на един канал

което значи че е в формат 0,а трябва да е в формат 1

-как да го сейфна за да ми е в формат 1 и всеки иструмент

да мие на отделен канал???

Момчета чудя се коя да ползвам Кюбейс или Нуендо.

Вие как мислите?

Благодаря предварително !!!

Отговорено (Редактирано)

Ми не знам, може би имам грешните кракове, но с Виста Хоум Премиум 32 бита, в момента в който наредя втори трак вече е забил. Понякога даже без да има запис на първия :offtopic-001: А машината не е зле все пак.

Редактирано от fLiSk