presly Отговорено Февруари 9, 2009 Отговорено Февруари 9, 2009 За бас - Broomstick Bass. Има го по "нашенски" места. Цитирай
DYLGIQ Отговорено Февруари 9, 2009 Отговорено Февруари 9, 2009 Отдавна не ползвам софт за бас, щото предпочитам истински, но преди работех с Trilogy на Spectrasonic. Не знам дали е актуално още, навремето звучеше добре. И го има където трябва Цитирай
pesshho Отговорено Февруари 10, 2009 Отговорено Февруари 10, 2009 Здравейте от мен,имям един вапрос и ако може някои да помогне ще сам благодарен.Искам да питам как се представя Cubase на win. Vista дали варви добре?Благодаря ви! Цитирай
fLiSk Отговорено Февруари 11, 2009 Отговорено Февруари 11, 2009 Здрасти. Ако е легален, ще си работи супер, особено последната версия. Ако е кракнат, можеш да забравиш просто, наистина много проблеми създава. И малко оправи писането Цитирай
Reckless Отговорено Февруари 13, 2009 Отговорено Февруари 13, 2009 И кракнат Cubase върви перфектно на Vista 32 bit. Легалният върви прекрасно на всички OS /PC MAC/ Кракнатият върви само на 32 бит OS, еднакво добре и на XP и Vista. Казвам го от собствен опит. На 32 бит Vista, повече от година нямам проблем, или грешка с Cubase a го натискам здраво и на midi и на audio, експерименти, натоварване... Цитирай
horsefucker Отговорено Февруари 13, 2009 Отговорено Февруари 13, 2009 За 32-битовата Виста незнам, ама ако си с 64 битова - забрави. Преебал си се. Казвам го от личен опит. Ако си с 64 битова версия и имаш под 4 гб рам, сложи си 32 битова версия. Цитирай
pesshho Отговорено Февруари 13, 2009 Отговорено Февруари 13, 2009 (Редактирано) Благодаря много аз сам с 32 bit и би трябвало да стане. ако нестане XP и готово. Редактирано Февруари 13, 2009 от pesshho Цитирай
Telerig Отговорено Февруари 13, 2009 Отговорено Февруари 13, 2009 Той кюбейса и да е кракнат си върви и под виста (32 бита ) и под уиндъус седмицата... въпроса е колко можеш да го товариш с плъгини. Засега със сигурност мога да кажа, че под ХР производителността бие по показатели всичко останало с кракнат софтуер. Цитирай
nota Отговорено Февруари 14, 2009 Отговорено Февруари 14, 2009 Здарвей те на всички !!! Имам един въпрос относно Кюбейса а той е следния: - значи едно миди (караоке) което сам свали от нета и като го кача в кюбейса ми го дава всичко на един канал което значи че е в формат 0,а трябва да е в формат 1 -как да го сейфна за да ми е в формат 1 и всеки иструмент да мие на отделен канал??? Благодаря предварително !!! Цитирай
pesshho Отговорено Февруари 14, 2009 Отговорено Февруари 14, 2009 Искам да ви попитам нещо.Значи на Виста сам и сам инстaлирал Cubase и guitar rig 3 само че немога да подкарам guitar rig през Cubase сложил сам си в vst папката всичко обаче неиска да го стартира Cubase когато сам сложил dll фаила в vst папката. Ако някой може да помогне ще сам благодарен. Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Февруари 15, 2009 Отговорено Февруари 15, 2009 Аз този номер го правя с Cakewalk 8 или 9, която ти падне намери! Има си сейф там на 0 1 и още разни работи... Успех! Цитирай
nota Отговорено Февруари 15, 2009 Отговорено Февруари 15, 2009 Аз този номер го правя с Cakewalk 8 или 9, която ти падне намери! Има си сейф там на 0 1 и още разни работи... Успех! Абе и аз така правя до сега ама сам сигурен че и Кюбейса го може тоя номер само дето аз незная как. Цитирай
izi Отговорено Февруари 15, 2009 Отговорено Февруари 15, 2009 Качваш мидито в програмата после слагаш маркер L в началото и маркер R в края.След това от Structure му даваш Remix и си готов,а и да не забравиш да изтриеш двата трака най-отгоре дето са с имена any. Успех! Цитирай
nota Отговорено Февруари 16, 2009 Отговорено Февруари 16, 2009 Здарвей те на всички !!!Имам един въпрос относно Кюбейса а той е следния: - значи едно миди (караоке) което сам свали от нета и като го кача в кюбейса ми го дава всичко на един канал което значи че е в формат 0,а трябва да е в формат 1 -как да го сейфна за да ми е в формат 1 и всеки иструмент да мие на отделен канал??? Момчета чудя се коя да ползвам Кюбейс или Нуендо. Вие как мислите? Благодаря предварително !!! Цитирай
fLiSk Отговорено Февруари 16, 2009 Отговорено Февруари 16, 2009 (Редактирано) Ми не знам, може би имам грешните кракове, но с Виста Хоум Премиум 32 бита, в момента в който наредя втори трак вече е забил. Понякога даже без да има запис на първия А машината не е зле все пак. Редактирано Февруари 16, 2009 от fLiSk Цитирай
Recommended Posts