Jump to content
Българският форум за музиканти

izi

Members
  • Мнения

    46
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от izi

  1. izi

    The Box тонколони

    Трябват ми за " One Man Band" или за "Duo'' за ресторанти и малки барове до 150 места.Няма да се ползват за сватби или за чалги ,по "кротка" музика
  2. izi

    The Box тонколони

    Всякакви мнения за този конфигурация http://www.thomann.de/de/the_box_pa_set_1210p.htm .И по принцип за10" Top и 12" sub би ми била полезна.
  3. izi

    The Box тонколони

    Здравейте колеги! Някои има ли впечатления от тонколоните The Box от Thomann.de http://www.thomann.d...a_set_1210p.htm като цяло не само този модел.
  4. izi

    Питане Behringer B215XL

    Благодаря на всички които ми отговориха .Още мнения на хора които ползват пластмасовите колони на Behringer няма да са ми излишни.
  5. izi

    Питане Behringer B215XL

    Трябват ми за One man band.Казват че не вадели достатъчно бас за 15" говорител
  6. izi

    Питане Behringer B215XL

    Колеги здравеите!Кажете си мнението за пластмасовите 15" BEHRINGER B215XL
  7. Здрасти колега!И аз ще съм доволен на 4-та версия но нищо не откривам което да работи само вируси
  8. Здасти! Продавам микрофон профи Shure Beta 58A ето линк към обявата http://forum.muzikant.org/index.php?showto...mp;#entry614810
  9. Колеги някои има ли впечатления от Electro-Voice N/D 367 дават го за женски глас но мен ме интерисува дали става и за по висок мъжки глас.Гласа ми е с повече среда и Shure много ми тънеи.
  10. Никои ли няма впечатления от пластмасовите колони на BIEMA, а като цяло от колоните на BIEMA какво ви е мнението
  11. Здравеите колеги!Какво ви е мнението за колони 15" от тази марка и по точно за пласмасовите модели PV 360
  12. Здрасти! Даи ймеил и ще ти пратя пача.После от options от instroment го инсталираш в Cakewalk и готово.
  13. Здрасти! Трябвя ти patch за този инстромент и за тази програма това е нещо като списък с инстроментите които инсталираш в програмата и ще ти излиза точнния списък с всичките инстроменти за EXR 5s има го в нета дръпни си ги и си готов. Успех.
  14. Стиловете които клавира чете трябва да са за Roland и да са STL или STH формат,може да качиш в флаша около 100 стила и да си свириш с тях но трябва да са Роландски формат.А оригиналният диск може и да го има някаде из нета.
  15. Флаша със стиловете можеш да възтановиш от оригиналният диск които дават с клавира. А звуците и барабаните не могат да се трият всички са в клавира.
  16. В клавира имаш 84 стила и в флаш памета трябва да имаш още 80 или общо 164 така е фабрично зареден клавира от флаш памета стиловете могат да се трият докато другите 84 не.
  17. Здрасти.Във вътрешната памет стана,но на дискетата не можах.Това save song така и не го намерих.Извинявай!Така: Слагам дискетата,пускам мидито,правя баланс,спирам го,и после? След баланса натискаш DISK бутона и с FAMILI бутоните отиваш на Save
  18. Здрасти!Извиняваи грешката е моя не Save song а WriteSNG в Function като влезеш е, и мидито се сеифва в вътрешната памет на инстромента ако искаш на дискета натискаш DISK и там отиваш на Save song.Не можеш да сменяш инстроменти,само с Cover бутоните които са под екрана можеш да променяш звученето.Успех!
  19. Здрасти!Натискаш Function бутона и с стреките бутони family отиваш до Volume и с Select отиваш до Accomp 1,2,3,4,5,6 и с + и - бутоните които са за корекций на темпото сменяш voluma на всеки accomp. Taka e и за мидитата променяш волума от song 1 до song 16 за всеки трак и после сеифваш корегираното от save song.Успех
  20. izi

    Cubase/Nuendo

    Качваш мидито в програмата после слагаш маркер L в началото и маркер R в края.След това от Structure му даваш Remix и си готов,а и да не забравиш да изтриеш двата трака най-отгоре дето са с имена any. Успех!
  21. Здрасти.Колега въвеждащ MSB и LSB и PC от таблицата в началото на всеки трак на всеки канал примерно MSB-87 LSB-65 PC-44 и ще ти свири 172 SC 12str Gtr AC.GUITAR това е.Успех!
  22. Здрасти.Погледни в книшката на инстромента има листа с инструментите които претежажа клавира там има графи и срещу всеки инструмент има примерно PC-26 това ти е номера на инстромента,CC 00-9 това ти е вариациата му , CC 32-2 това е банката от която да свири, това е което трябва да смениш и си готов. Успех!
  23. Според мен и Ямахата s550 е много добра като вариянт зависи за какво ще я ползваш Ямахата е нов модел и има много взаимствани неща от s700 и s900 като звук има 64 гласна полифония и също така има USB Flash тоест можеш да я ползваш като хард диск за мидита и стилове ,докато Корга има само флопи диск като външен носител,Ямаха също има и USB за връзка с компютър за сметка на Корга ПА 50 а звученето вече си е лични предпочитания и вкус към коя марка да се насочиш. Успех!
  24. Колеги кажете нещо и за Yamaha PSR s550 срещо Roland EXR 5s моля!
  25. Привет! Девет месеца по късно някои успя ли да подкара тази програма за мидита е наи добрата проста и лесна за работа но ефективна за MIDI FILE OPTIMIZER 4 PRO става въпрос.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.