Jump to content
Българският форум за музиканти

pesshho

Members
  • Мнения

    18
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    drums

pesshho's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Идеата ми е да e clean bass и аз после да му сложа GuitarRig и после да си правя настройки и да избирам ефекти.Въпреки това пак трябва да е качествено VST с качествен звук на бас.
  2. Здравейте, търся VST инструмент,който да е като Realstrat обаче за бас китара.Който зане ще съм благодарен да сподели.Благодаря!
  3. Здравейте, искам да ви попитам,понеже нямам понятие от електрони барабани,от какво зависи динамиката повече от семплите или от самите падове?Идеата ми е да използвам електрони барабани(ефтини) с качествен софтуер(чрез миди).Благодаря ви.
  4. Здравейте, моля кажете някой съвет какви кожи да сложа на барабани Mark- V. Благодаря !
  5. Благодаря много за инфото,мисля че ще избера първия вариянт.
  6. Благодаря за отговора, мисля да го ползвам за многоканален запис, а това което ми трябва е adat карта за компютъра на PCI и оптичен кабел. Може ли малко инфо за този конвертор?
  7. Пулта е Yamaha 01v96 v2 компютъра е настолен.Коя карта ще е най уместна да се купи за да стане връзката между двте без латенция?
  8. pesshho

    Въпросче за ADAT

    Здравейте искам да ви попитам нещо свързано ADAT?Разполагам с дигитален пулт и искам да го свържа с компютъра и съответно с Cubase. Въпросът ми е има ли значение за латенция или качество каква ADAT карта ще си купя за компютъра.Благодаря ви предварително.
  9. Здравейте искам да попитам всеки който може да ми помогне как може този пулт YAMAHA 01v96 Version 2 от 16 канала да стане на 32 защото казват че може да се разпъне и да стане 32 ако някои има идея как мойе да стане да пише.Много ще сам ви благодарен за помоща.
  10. pesshho

    Миди Въпросче

    Здравеите искам да ви попитам като си купя миди клавиятура дали мога с феидарите на контролера да контролирам феидарите на аудио траковете в Cubase примерно.
  11. Искам само да попитам какво значи балансиран кабел?Благодаря.
  12. Здравейте искам съвет за една стая на апартамент. Мисля да сменям дограмата на прозорците и мисля да сложа такава с троино стъкло и естествено за в бъдеще мисля да се правят записи там.Какво ще ме посъветвате да сложа.Кое е наи удачно.Благодаря
  13. pesshho

    Cubase/Nuendo

    Благодаря за добрия отговор тука става въпрос за SX3.Реших вече да мина на XP там не би трябвало да има проблеми.
  14. pesshho

    Cubase/Nuendo

    Тръгва самата програма но когато инсталирам guitar rig 3 и неиска да стартира Cubase и не и приема plugin фаила на guitar rig.Защо става така незнам.
  15. pesshho

    Cubase/Nuendo

    Искам да ви попитам нещо.Значи на Виста сам и сам инстaлирал Cubase и guitar rig 3 само че немога да подкарам guitar rig през Cubase сложил сам си в vst папката всичко обаче неиска да го стартира Cubase когато сам сложил dll фаила в vst папката. Ако някой може да помогне ще сам благодарен.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.