Steppenwolf Отговорено Февруари 21, 2008 Отговорено Февруари 21, 2008 Пиана - Steinberg The Grand, PMI Boesendorfer 290 ... Тези семпли се зареждат в Steinberg HALion или Native Instruments Kontakt. Въпроса ти за семпли от синтезатор не го разбрах... Цитирай
Stelian Tomov Отговорено Февруари 21, 2008 Отговорено Февруари 21, 2008 Абе за такива синти, ама те и от Хиперсоник стават. Мерси Цитирай
Stelian Tomov Отговорено Февруари 22, 2008 Отговорено Февруари 22, 2008 Ами въпроса за барабаните? Цитирай
antonium Отговорено Февруари 22, 2008 Отговорено Февруари 22, 2008 за барабаните: ползвам battery, предполагам, че и на ezdrummer-a е по същия начин, а именно: в самата дръммашина си има опция на всеки барабан да му посочваш трак, през който да минава.. като отвориш battery, в миксера на nuendoto се появява трак vst (или нещо подобно) и под тва vst се появяват много тракове 1-2, 3-4, 5-6... и вече си си посочваш от дръмашината през кой трак да минава сигнала. малко амбициозна е идеята да сложиш на всеки трак ozone - той харчи доста ресурси, пък и няма смисъл... успех Цитирай
Stelian Tomov Отговорено Февруари 22, 2008 Отговорено Февруари 22, 2008 случайно Add drum-a да има такава опция, че става интересно. Цитирай
Rumenman Отговорено Февруари 23, 2008 Отговорено Февруари 23, 2008 Ще се опитам да отговоря на въпросите по-въпросно най лесния начин.След като сте записали гласа (на един или няколко трака) отваряте миксера с F3 или Devices-mixer. На канала(track)(каналите) , които сте записали гласа си назначавате различни ефекти ,за които ще прочетете в предишни теми от форума(реверб,делей.деесер, малко настройки по EQ-to).След като се уверите че всичко звучи вече в приемлив за вас вариат, отидете на File-Export-Audio mixdown. Ако ще записвата CD, там е мястото (в audio mixdown секцията) да зададете 16 bit 44,1 KHz. Вече имате готов запис.Остава само да посочите файла в програмата за писане на дискове и всичко ще е ок. Цитирай
Laura Отговорено Февруари 25, 2008 Отговорено Февруари 25, 2008 МНОГО БЛАГОДАРЯ НА РУМЕНМЕН за помощта,то4но това ми трябваше!!!веднага ще пробвам!!! Цитирай
antonium Отговорено Февруари 26, 2008 Отговорено Февруари 26, 2008 ми не знам... не го познавам този софт, но би трябвало логиката да е същата. Цитирай
Laura Отговорено Февруари 26, 2008 Отговорено Февруари 26, 2008 оба4е изникна нещо ново,преди да отида на mixdown се появава прозор4е с надпис :the left and right locators should be set!!!oт къде се настройват и горе долу какви настрийки в параметри трябва да задам,в смисъл 4естоти и т.н за да мога да прехвърля на дицк сравнително ка4ествен запис,но не професионален,благодаря предwaritelno na rumenman!!!Laura Цитирай
dedomito Отговорено Февруари 26, 2008 Отговорено Февруари 26, 2008 оба4е изникна нещо ново,преди да отида на mixdown се появава прозор4е с надпис :the left and right locators should be set!!!oт къде се настройват и горе долу какви настрийки в параметри трябва да задам,в смисъл 4естоти и т.н за да мога да прехвърля на дицк сравнително ка4ествен запис,но не професионален,благодаря предwaritelno na rumenman!!!Laura И мен ме интересува отговора на точно този въпрос , :-) . ДАйте жокер . HELP Цитирай
Stelian Tomov Отговорено Февруари 26, 2008 Отговорено Февруари 26, 2008 еми трябва да се натисни бутона P . Сами ще разберете защо. УСПЕХ!!! Цитирай
Steppenwolf Отговорено Февруари 28, 2008 Отговорено Февруари 28, 2008 Горе, където е лентата с номерата на тактовете, има едни триъгълни бели локатори. С тях се маркира полето, което следва да се експортне, и се оцветява в синьо. За да поставите началния локатор, задръжте Ctrl и кликнете с мишката на желаната позиция. Крайният локатор се поставя по същия начин, но клавишът е Alt. Цитирай
antonium Отговорено Февруари 28, 2008 Отговорено Февруари 28, 2008 или маркираш всичко с ctrl+A и после P... Цитирай
thalamus Отговорено Февруари 29, 2008 Отговорено Февруари 29, 2008 здравеите, аз сам нов тък и ще се радвам ако ме приемете и ми позволите да попитам някои неща относно Cubase ! таикато несам запознат изобщо сас софтуерните програми а ми се налага да поузвам сега ще бада щастлив ако ме светнете с Cubase могали да си свържа машинариите с които раполагам !? машинките си ги разбирам горе-доло ма сас софтуера сам много зле ! Искам да сваржа свирките в компа и сас софтуер да ги управлявам ... знам че принципно с Cubase става но нямам никаква идея как да стане това ! ще бада безраино благодарен на всички които ми помогнат !!! трябвва да уча тепърва софт-продуктите но надявам се че ще получа компетентно мнение и насоки от Вас ! благодаря ви предварително !!! пс. молиа да бада изинен за грешките които ще допускам пишеики на кирилица но ще свикна барзо Цитирай
Stelian Tomov Отговорено Февруари 29, 2008 Отговорено Февруари 29, 2008 Абе всичко става, трябва ти или хубава звукова карта, и МИДИ кабели. Абе по принцип всичко става, само да им свикнеш на програмите. Цитирай
Recommended Posts