Jump to content
Българският форум за музиканти

thalamus

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от thalamus

  1. thalamus

    Cubase/Nuendo

    Благодаря ти ! ще взема да си сложа кубеиса и него ще уча . а има ли някакви устроиство маи се наричаше сплитер в което да наваржа всичките неща и от него в картата ? имам една старичка която има само един миди вход и един изход ! картата ми е GREATIVE ALDIGY 2 ZS копувал сам я много отдавна преди можеби 5 години дали щеми сварши работа ? ако несе лажа трябва да наваржа нещата вав някаква макина от която да отиде в картата и после от нея в пулта ми . всашност на мене идеята ми е ако е вазможно да поузвам кубеиса като програма в която да имам всичките ми машинки и там да си правя нещата и в процеса на работа да си поузвам звуците от машинките ! идеята ми е да не поузвам софтуерни инстоменти ! за последната фаза когато доиде времв за обработка на звука ще експортвам в една друга машинария която е спезялно за тази зел мастеринг и ефекти нагнетяване така да се каже на нещата ! офффф дано да се оправа че ми е мачно много .....ужас дано не досаждам много ! благодаря предварително на всички !
  2. thalamus

    Cubase/Nuendo

    здравеите, аз сам нов тък и ще се радвам ако ме приемете и ми позволите да попитам някои неща относно Cubase ! таикато несам запознат изобщо сас софтуерните програми а ми се налага да поузвам сега ще бада щастлив ако ме светнете с Cubase могали да си свържа машинариите с които раполагам !? машинките си ги разбирам горе-доло ма сас софтуера сам много зле ! Искам да сваржа свирките в компа и сас софтуер да ги управлявам ... знам че принципно с Cubase става но нямам никаква идея как да стане това ! ще бада безраино благодарен на всички които ми помогнат !!! трябвва да уча тепърва софт-продуктите но надявам се че ще получа компетентно мнение и насоки от Вас ! благодаря ви предварително !!! пс. молиа да бада изинен за грешките които ще допускам пишеики на кирилица но ще свикна барзо
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.