N'Gor Отговорено Декември 30, 2006 Отговорено Декември 30, 2006 Аз и безплатно ще ти го сложа. И за какво ще плащаш, работа е за 3 мин. .....ХАХАХАХАХ АХАХАХ АХАХАХАХХААААхахахахахахаххахахаааа(ех това мръсно подсъзнание) :twisted: ..... Цитирай
guitman Отговорено Януари 9, 2007 Отговорено Януари 9, 2007 biggrun.gif laugh.gif biggrun.gif laugh.gif icon_twisted.gif Добре че емотиконите са в главата ми "" Цитирай
Janick_Gers Отговорено Януари 15, 2007 Отговорено Януари 15, 2007 Искам да си сложа клавири и ги отварям там от Дивайсес и ВСТ инструментс ама после незнам какво се прави. Ако някой ми помогне ще съм му благодарен. Цитирай
niki123bg Отговорено Януари 15, 2007 Отговорено Януари 15, 2007 1. Правиш си МИДИ трак 2. Отваряш VST Instruments (F11) и си избираш инструмент 3. Селектираш МИДИ трака и за Out: избираш инструмента който си дефинирал на предната стъпка Идеята е, че МИДИ съобщенията се изпращат на VST инструмента. VST инструмента не е ефект и не се слага на Inser/Send. Цитирай
Janick_Gers Отговорено Януари 15, 2007 Отговорено Януари 15, 2007 Оправих се. Благодаря много Цитирай
vhcs Отговорено Януари 16, 2007 Отговорено Януари 16, 2007 Аз и безплатно ще ти го сложа. И за какво ще плащаш, работа е за 3 мин. .....ХАХАХАХАХ АХАХАХ АХАХАХАХХААААхахахахахахаххахахаааа(ех това мръсно подсъзнание) :twisted: ..... ти кво ... на 3те минути ли се слееш. Някой и за толкова "го слагат" Цитирай
f1_sound Отговорено Януари 16, 2007 Отговорено Януари 16, 2007 Еййй приателю Baby Thomas отдавна се знаем в този форум и не те мислех за такова момче Цитирай
mupcku Отговорено Януари 16, 2007 Отговорено Януари 16, 2007 oooooooooooooooooooooo..........човек мое да се побърка от тея офтопици!Просто отговорете на момчето и тва е! Цитирай
Wolfheart Отговорено Февруари 17, 2007 Отговорено Февруари 17, 2007 научи се да използваш търсачката.писано е за проблема ти.малък ти е буфера при запис( вероятно и не само той) и за тва се получава така.има две решения(основно)купи си по добра sound cart-а която подържа малки латенции,респективно малък буфер и си готов.другия начин е да зададеш по голям буфер.в твоя случай отиди в директорията където ти е инсталиран кюбейса,там има папка asio и стартираш приложението там,не си спомням точно как се казваше asio нещо си.стартира ти се прозирец в който ще видиш output buffer и input buffer.цъкаш два пъти там където е обозначено с цифри размера(size)на буфера.тука вече сам ще трябва да си прецениш колко да ти е размера чрез проби ако ти е слаба машината забрави за втория начин трябва да сложиш прекалено голям фуфер и записа ще е невъзможен поради латенцията,яко разминаване ще има на отделните тракове.ае влачи!!! надявам се да не те мързи достатъчно,че и едно благодаря да не кажеш. Цитирай
bard Отговорено Март 8, 2007 Отговорено Март 8, 2007 Здравейте, как се запазва вече готов проект в аудио формат? Цитирай
fifcho Отговорено Март 8, 2007 Отговорено Март 8, 2007 Меню File - Export - Audio Мixdown и от там си избираш каквото ти трябва. Цитирай
Reckless Отговорено Март 9, 2007 Отговорено Март 9, 2007 И не забравяй отгоре в таймлинията да маркираш от къде до къде ще експортваш ! Цитирай
Relase Отговорено Март 24, 2007 Отговорено Март 24, 2007 (Редактирано) Здравейте на всички,Значи имам голям проблем с кубейста след като си преинсталирах системата.До преди това всичко вървеше отлично. Проблема в общи линии е следния :Кубейста не распознава саунд картата и не отчита нито входящ нито изходящ сигнал.Индикаторите не отчитат нищо.Направих настроиките на асио драивера/asio4all/но нищо.При включен мониторинг съшто нищо не отчита.При gitar rig е съштия проблем.Немога също да разбера защо гитар рига го няма в insert efekt в кубейста.Ако някой има някъква представа какъв е проблема ,моля помогнете.Благодаря предварително на всички Редактирано Март 24, 2007 от Relase Цитирай
VSTi Отговорено Март 28, 2007 Отговорено Март 28, 2007 "Немога също да разбера защо гитар рига го няма в insert efekt в кубейста" виж в кой фолдер е .dll файла на гитар рига - трябва да е в vst plugins. Колкото до другия проблем - виж първо дали ти свири картата и без асио4алл... т.е. ако няма звук проблема е в доинсталирането на хардуера в компютъра. Цитирай
Recommended Posts