Jump to content
Българският форум за музиканти

bard

новаци
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

bard's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Преди две седмици ми донесоха 0404 от щатите и излезе точно 105 долара. Ако имаш някой познат там,това е най-евтиният вариант.Там нещата са доста по-евтини. Успех!
  2. Извинявам се за многото въпроси. Проблема сега че на пулта изходите са на канон а на картата са на жакове. Трявба да търсия кабели конон-жак или има възможност сигнала да излезе от друго място? Например от aux-овете?
  3. Здравейте, може ли някой да ми обясни как да свържа следните конпоненти: 1.Звукова карта-E-MU 0404 2. 16 канален миксер (не е активен) и въобще дали може да се ползва като предусилвател? 3.микрофон 4.Cubase sx-настройки за запис 5.какви настройки трябва да си направя компютъра? Благодария!
  4. bard

    Cubase/Nuendo

    Здравейте, как се запазва вече готов проект в аудио формат?
  5. Става въпрос за сглобяване на една озвучителна уредба втора употреба.Горе-долу ми стана ясно как стоят нещата с мониторите,понеже досега не съм работил с същите.А според Вас каква мощност ще ми бъде достатъчна за ползване на уредбата на открито?
  6. В какъв смисъл нивата?Искаш да кажеш,че ми трябва по-мощен усилвател ли? Моля пояснете! :think:
  7. Здравейте, искам да попитам за да съм сигурен,можели усилвател 2х500W 4ohms да захрани колони-2х500W 4ohms+2x250W 8ohms(монитори) или за мониторите трябва друг усилвател?
  8. Има ли някой впечатления от този модел?
  9. Много Ви благодаря за отделеното време!Ще гледам първо да си намеря този учебник на Адриан Георгиев пък ако имам нещо неясно пак ще Ви тозрмозя
  10. А E-MU 0404 добра ли е?По-скоро дали отговаря на цената си.Препоръчаха ми като вариянт.Тук във форума се говори за някакви предусилватели.Ще му бъда много благодарен,ако някой отдели малко време да обясни.Извинявам се за изтъркания въпрос.
  11. Със вградена звукова карта ще стане ли нещо,поне да видя как става самия процес.
  12. Здравейте,от скоро съм във форума и имам желание (всъщност ми се налага) да записвам симбеци с живи иструменти.Може ли накой да ми обясни какво точно ми е необходимо за обзавеждането на едно така наречено домашно студио?Също така откъде мога да си намеря някакви материали за четене,понеже започвам отначало? Благодария предварително!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.