Steppenwolf Отговорено Октомври 26, 2011 Отговорено Октомври 26, 2011 Нормално е да те бави, докато зареди плъгините. Какво точно имаш предвид? Цитирай
nota Отговорено Октомври 26, 2011 Отговорено Октомври 26, 2011 Здравей Km7 ! ! ! Еми има една опция в Кюбейса мисля че се казва Улъркспейс сещаш ли се аз не зная енглиш и трвърде е възможно и да съм оплескал и името но имам предвид това че гледах едни уроци и другаря Вовка там много бързо перипригваше между праекта ми и т.н. Но от всичко това не можах да разбера аз къде бъркам и защо не може и при мен да е така . Цитирай
Mairomaster Отговорено Ноември 2, 2011 Отговорено Ноември 2, 2011 Преди бях питал тук, но не получих отговор тогава, та да пробвам пак. По принцип на Cubase 5, като посочиш бутонче със стрелката, задържиш стрелката на място и ти излиза етикетче (жълто мисля) с описанието на бутона. Примерно като я сложиш над mute бутона и ти излиза етикетче с надпис mute, същото става като се сложи над инструменти и други най-различни неща. Да но от доста време насам, при това на 2-та ми компютъра (с win 7 и двата), тази функция незнайно как изчезна и това много ме дразни, защото примерно съм забравил как се казва даден бутон и искам да намеря нещо в нета относно функцията му, но не става понеже не му знам името и т.н. Счупих се да ровя из настройки, но не намерих нищо подобно. Другото нещо което ме притеснява - от скоро ползвам лаптоп с максимална резолюция на дисплея 1366х768 и като разпъна миксера докрай във вертикално направление (активирам всичките му модули), както съм свикнал да го гледам по принцип, не се хваща на екрана. Неможах и да намеря начин да го смаля, така че идеите са добре дошли. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Ноември 2, 2011 Отговорено Ноември 2, 2011 Тъя жълтичката подсказка се нарича "ToolTip" и виж да не си ги спрял за самия Кюбейз или някак от самия Уин. Нямам ни едното тук, за да проверя, но потърси в нетя... Цитирай
Mairomaster Отговорено Ноември 2, 2011 Отговорено Ноември 2, 2011 Самият Cubase си има подобна настройка, но тя е направена да показва по дълбока информация, от рода като сложиш стрелката върху писта и да ти показва момента на тази позиция. Само че това не бачка за имена на бутони. Търсих в интернет, неможах да намеря информация за подобен проблем с Cubase. За windows намерих доста, но те са най-вече когато не ти показва tooltips в самия windows (такъв проблем нямам), а не в някое приложение. А също и с други приложения нямам проблеми с tooltips. Цитирай
nota Отговорено Ноември 7, 2011 Отговорено Ноември 7, 2011 Здравейте на Всички !!! Момчета някой може ли да ми каже има ли начин HaLionOne да го ползвам без да имам Cubase т.е. само плугина в друг DAW a? И ако има как става ? Благодаря Ви предварително . Цитирай
musicman Отговорено Ноември 7, 2011 Отговорено Ноември 7, 2011 Е той си върви с Cubase. Не знам от къде можеш да си го вземеш отделно. Цитирай
nota Отговорено Ноември 7, 2011 Отговорено Ноември 7, 2011 Еми то аз ако зная братленце ше питам ли Цитирай
musicman Отговорено Ноември 7, 2011 Отговорено Ноември 7, 2011 Абе глей сега, всички модерни DAW си имат по нещо което върши работата на HaLionOne. Без Reaper май... Така, че ако си решил да сменяш платформата - разгледай - не може да си няма нещо. Или кажи към какво си се ориентирал за да ти кажем има ли и какво. Общо взето това HaLionOne си е някакъв семплер в общи линии. Цитирай
nota Отговорено Ноември 7, 2011 Отговорено Ноември 7, 2011 Да така е но има доста неща като бленди които са доста добре направени и т.н. а иначе съм решил да работя с Studio One 2 по удобна мие но аз сега мога да ползвам HaLionOne но като мие инсталиран Cubase а аз искам да го деинсталирам него и да си оставя само това с което работя сещаш ли се ? Цитирай
musicman Отговорено Ноември 7, 2011 Отговорено Ноември 7, 2011 Сещам се ама тая система не ми е позната на мен. Трябва някой запознат да ти каже кой е еквивалента на HaLion One там. Цитирай
VSTi Отговорено Ноември 11, 2011 Отговорено Ноември 11, 2011 ако имаш инсталиран кубейс, и отвориш студио уан, би трябвало в секцията с вст инструменти за се види и халиона.... Цитирай
GMUNKZ Отговорено Ноември 12, 2011 Отговорено Ноември 12, 2011 може ли HaLionOne да го ползвам само плугина в друг DAW a? И ако има как става ? Благодаря Ви предварително . Според мен не . Инструментите които вървят заедно със софта , почти винаги са заключени и не могат да се използват от друг софт .. Например може , но ако намериш някой разбирач да ти ги отключи/кракне .. А и може би и да го намериш отключен някъде из нета , но тряа да търсиш .. и пак не е сигурно дали ше го намериш и дали въобще ше тръгне точно на твота програма , Аз съм намирал старите А1 и JX16 уж отключени , но пак не ми тгръгнаха на софта който исках. Цитирай
nota Отговорено Ноември 12, 2011 Отговорено Ноември 12, 2011 Ясно значи ше трябва да търся заместители Еми здраве да е аз да попитам дето се казва и Благодаря за инфото и те така ... Цитирай
mengel Отговорено Ноември 16, 2011 Отговорено Ноември 16, 2011 И аз имам един въпрос: аз съм с Уин 7 х64 и Кюбейс 5. Как може кюбейса да спре да бъгясва когато рамта се натовари с повече от 2,2, гига?. Цитирай
Recommended Posts