blr Отговорено Декември 29, 2014 Share Отговорено Декември 29, 2014 Squier през интернет, особено пък Affinity аз не бих си купил, не бих купил даже и мексикански Fender без да го пробвам. Който ме познава знае, че съм фен на Fender, но просто качествения контрол много се занемари напоследък и не само при тях, разбира се. За тези пари, дебнеш нещо от Vintage Modified серията да излезе на старо, а ако стигнат парите за Classic Vibe, още по-добре. И да, тая тояга от продавалника я забрави. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
разбойник Отговорено Декември 30, 2014 Share Отговорено Декември 30, 2014 +1 за корейския бас. Не съм пробвал конкретно тази "марка", но съм пипвал няколко идентично изглеждащи корейски инструмента от същия период. Бих се учудил ако качеството е адекватно на исканата сума. Без пряка връзка с темата - линк към усилвател, който би могъл да свърши добра работа на някой начинаещ: http://hi-fi-zone.com/produkt/marshall-bass-state-b65/ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OtsirH Отговорено Декември 30, 2014 Share Отговорено Декември 30, 2014 Мерси за отзивите. Ще се оглеждам за някой Скуайър, може и от "по-класните", дали няма да изпадне на старо. А до тогава ще си цъкам дъртата китарка, дето и без това от няколко години събира прахта Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ian_vertongen Отговорено Януари 20, 2015 Share Отговорено Януари 20, 2015 Наскоро си взех един ESP - Viper OW ot dinacord, честно казано доста съм доволен. Активен се две ,,сапунерки", най-основния вид активна електроника, удобен гриф, масивен метълски звук, цената беше 390 лева. Минусите му според мен са, че е тежичък, главата пада, ако съм с тънък колан и за смяната на батерията трябва да ползвам отверка, но за мен това са дребни недостатъци. Като качествена китара на добра цена, мисля че това също е опция. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OtsirH Отговорено Януари 23, 2015 Share Отговорено Януари 23, 2015 Не знам Аполо до колко си струват 300те кинта. Гледам има няколко лопати в ОЛХ ама никакво инфо от долу Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
СОБТ Отговорено Януари 26, 2015 Share Отговорено Януари 26, 2015 Ако задължително трябва да е някой от изброените от теб, аз бих избрал Ibanez (може и да е пристрастно, но от години съм фен), а китара не се купува всеки ден, така че инвестирай в по-доброто. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dzwer Отговорено Януари 26, 2015 Share Отговорено Януари 26, 2015 Най-евтините Ibanez GSR180 са по-зле като сглобка от съпоставимите като цена Cort например. И аз се бях засилил за Ibanez-а като по-реномирана марка, ама като ги видях на живо колко са зле и си взех за същите пари Cort GB34A с пасивни адаптери и активна електроника. След два месеца ми изкочи сегашния Warwick RockBass(китайски) на оферта в продавалника и не се сдържах и го взех и по-късно продадох Cort-а. Ето как свири моя Warwick: А тук е моя Cort: В моите ръце не свирят толкова добре, колкото в ръцете на Гого! Поредния съвет - огледай се за нещо реномирано и запазено втора употреба, ако мислиш по-дълго време да си го ползваш бас-а. 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
blr Отговорено Януари 26, 2015 Share Отговорено Януари 26, 2015 И едно важно уточнение, което май тук отдавна е забравено: Така свирят тези китари В РЪЦЕТЕ НА ЧОВЕКА, КОЙТО Е ЗАСНЕТ НА ТОВА ВИДЕО. Китарата не свири сама и не издава звук без човешка намеса. 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Януари 27, 2015 Share Отговорено Януари 27, 2015 ^Аз така се излъгах, че моя свири сам, като го видях в неговите ръце Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Никлаус Отговорено Юни 17, 2015 Share Отговорено Юни 17, 2015 Приятели търся Epiphone thunderbird IV bass но го искам в един определен цвят Vintage Sunburst.Ако може кажете ми сайт или магазин (няма значение къде в България) къде да я диря тая китара!!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dzwer Отговорено Юни 17, 2015 Share Отговорено Юни 17, 2015 http://www.thomann.de/gb/epiphone_thunderbird_iv_ebass.htm Поръчка през Динакорд... Цената е тази която виждаш в сайта на Томан - няма оскъпяване за доставка или ДДС допълнително. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fats Отговорено Юни 18, 2015 Share Отговорено Юни 18, 2015 С едно малко уточнение. Когато влезеш в сайта го настрой на немски език за да получиш актуална цена. Има малки разлики в цените поради разликата в ДДС. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ev1L4o_ Отговорено Юни 18, 2015 Share Отговорено Юни 18, 2015 ^Още 1 вметка - локацията трябва да е Германия, иначе езика може да е англ. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Никлаус Отговорено Юни 25, 2015 Share Отговорено Юни 25, 2015 Я кажете ще направя ли грешка ако си купя бас китара без адаптери ?????? 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dzwer Отговорено Юни 26, 2015 Share Отговорено Юни 26, 2015 На така зададен въпрос, как очакваш да ти се отговори? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts