Jump to content
Българският форум за музиканти

Ev1L4o_

Members
  • Мнения

    96
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Ev1L4o_

  1. сори, че събуждам стара тема. Но ми изкочи сайта - musikexport и ми се стори доста шейди. Някой да е купувал от там? Има някой доста по-ниски цени и ми е странно просто.
  2. В този на 5те кюшета имат уж, така бях платил веднъж преди време.
  3. Амм не питах, но щом искат капаро, значи на место.
  4. от MMG ми отговориха следното : Правим поръчки към Томан в началото на всеки месец. Обикновено нещата пристигат около 20-то число на месеца. Няма изискване за минимална поръчка. Цената е тази, която е в немската версия на магазина, без оскъпяване за доставка. При поръчка е желателно да платиш част от сумата авансово.
  5. @kulov Едната преди време беше за 300 евро, сега е за 170-80 - верно, не си взимам китара за 2-3 бона, дреболии са като цяло, ама все пак трябва да се подходи с еднакво уважение. Все пак не поръчвам за първи път, доста са. Имат си архиви(първия път беше към 2010 мисля) като такъв клиент дето се връща при тях не е коректно такова отношение, да не споменавам преди за 1 калъф какво разкарване беше.
  6. Точно за това от много време ги уважам, че отнема време, но няма допълнително таксуване за доставка и това не ми пречеше(да изчакам 2-3 седмици). Дори преди, когато не съм бил в София, са ми пращали по куриер с безплатна доставка. Обаче последните 3 пъти, особено сега, както не ми отговарят на имеилите, ми паднаха в очите. Последно време някой да е поръчвал и така да не му отговарят или да го бавят има ли ?
  7. Интересувам се в София само Динакорд ли правят поръчки от Томан.де ? Страшно много вече ме разочароват с последните 3 пъти като поръчвах и искам да намеря алтернатива или поне друг сайт и друга фирма, дето правят същото нещо.
  8. Аха, мерси сега ми стана ясно. Е туй АИ от ниския клас си харесах, след някакво време ще взема да го пробвам - http://www.thomann.de/intl/focusrite_scarlett_solo.htm
  9. AI = Audio Interface, M-audio Fast track, един пичага в тубата записва с такова.
  10. Търся DI бокс / AI с instrument input и usb изход към PC. Някой може ли да препоръча нещо, което да става за бас, а не уж само да пише, че става ?
  11. Първо извинявам се, ако темата не е за тук. Искам да попитам в България някой прави ли къстъм перца или от къде в чужбина мога да си направя и поръчам известно количество ? Търсих из нета и попаднах на 1 AU сайт дето цените ми се сториха г/д ок - http://www.customguitarpicks.com.au/ . Бихте ли ме насочили към други алтернативи, ако има такива ?
  12. ^Още 1 вметка - локацията трябва да е Германия, иначе езика може да е англ.
  13. Ev1L4o_

    Бас кубе

    Напълно ми е ясно за беритата, за джанките и че хубаво евтино няма. Просто ме пробуди интерес и исках опитно мнение, тъй като търся усилвател х.
  14. Ev1L4o_

    Бас кубе

    По-принцип невиждам ама никакъв смисъл да се увеличава всичко на макс на репетиция и да се вдига безмислен шум. С 50 г/д се прави перфе реп, може би на мен още не са ми изгърмели ушите хаха. А за барабанист, ако не сяда да първи път ще знае как да се съобрази и да не глома като първобитен.
  15. Ev1L4o_

    Бас кубе

    Еми за тихи реп. и за малк концерти. 300W не е ли достатъчно ?
  16. Ev1L4o_

    Бас кубе

    И все пак някакъв коментар по моя пост ?
  17. Ev1L4o_

    Бас кубе

    Колеги какво ще кажете за Ibanez P3110 ? Чух на живо по-големия му брат(дето се сваля главата) и ми направи добро впечатление като звук.
  18. Бе и аз до сега да съм чул свирене, но ме убеждаваха, че имало - явно вече няма.
  19. Здравейте! Казаха ми за една репетиционна, която се намирала в Студентски град, някъде зад картигна на Динев Мотор Спорт, но неможа да ми обесни точно. За последно са я ползвали преди 2-3 години и неможа да ми даде контакт. Ако някой знае дали още съществува да драсне. Аз като ходих неуспях да я локирам.
  20. Davie504 прави интересни клипчета http://www.youtube.com/user/Davie504/videos
  21. Ev1L4o_

    Fender Modern Player

    Търси Highway One. Търсих(както и aerodyne и jaguar) обаче го исках MIA ама много пари доставката. По-натам като изкочи оферта продавам тоя и зимам, но проблемо.
  22. Ev1L4o_

    Fender Modern Player

    Сори, че повдигам стара тема, но неисках да правя нова за спам. Искам да попитам, какво бихте казали за този бас като преходник от нисък клас до японски джаз бас(в бъдеще), тъй като за момента снабдяването ми с такъв изглежда невъзможно ?
  23. @musicman Ами защо си губиш времето да пишеш тогава. Принципно пуснах темата за ориентир и за да не храня празни надежди. Ще следя офертите и btw кой е най-големия муз. магазин в София ?
  24. Ами принципно съм фен на Фендър басите, но незнам към кои модели да се насоча. Принципно за стил на музика от рок/хард рок през алтернатив до траш, ако има от значение свиря с пръсти(рядко с перце освен, ако не съм си наранил ръката нещо) @Лими Прав си тва е безпорен факт!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.