Jump to content
Българският форум за музиканти

Ev1L4o_

Members
  • Мнения

    96
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Ev1L4o_

  • Рожден ден 02/12/1993

Previous Fields

  • Инструмент
    Бас и 12' тенджера

Profile Information

  • Gender
    Male

Последни посетители

1122 профилни разглеждания

Ev1L4o_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Обществена Репутация

  1. сори, че събуждам стара тема. Но ми изкочи сайта - musikexport и ми се стори доста шейди. Някой да е купувал от там? Има някой доста по-ниски цени и ми е странно просто.
  2. В този на 5те кюшета имат уж, така бях платил веднъж преди време.
  3. Амм не питах, но щом искат капаро, значи на место.
  4. от MMG ми отговориха следното : Правим поръчки към Томан в началото на всеки месец. Обикновено нещата пристигат около 20-то число на месеца. Няма изискване за минимална поръчка. Цената е тази, която е в немската версия на магазина, без оскъпяване за доставка. При поръчка е желателно да платиш част от сумата авансово.
  5. @kulov Едната преди време беше за 300 евро, сега е за 170-80 - верно, не си взимам китара за 2-3 бона, дреболии са като цяло, ама все пак трябва да се подходи с еднакво уважение. Все пак не поръчвам за първи път, доста са. Имат си архиви(първия път беше към 2010 мисля) като такъв клиент дето се връща при тях не е коректно такова отношение, да не споменавам преди за 1 калъф какво разкарване беше.
  6. Точно за това от много време ги уважам, че отнема време, но няма допълнително таксуване за доставка и това не ми пречеше(да изчакам 2-3 седмици). Дори преди, когато не съм бил в София, са ми пращали по куриер с безплатна доставка. Обаче последните 3 пъти, особено сега, както не ми отговарят на имеилите, ми паднаха в очите. Последно време някой да е поръчвал и така да не му отговарят или да го бавят има ли ?
  7. Интересувам се в София само Динакорд ли правят поръчки от Томан.де ? Страшно много вече ме разочароват с последните 3 пъти като поръчвах и искам да намеря алтернатива или поне друг сайт и друга фирма, дето правят същото нещо.
  8. Аха, мерси сега ми стана ясно. Е туй АИ от ниския клас си харесах, след някакво време ще взема да го пробвам - http://www.thomann.de/intl/focusrite_scarlett_solo.htm
  9. AI = Audio Interface, M-audio Fast track, един пичага в тубата записва с такова.
  10. Търся DI бокс / AI с instrument input и usb изход към PC. Някой може ли да препоръча нещо, което да става за бас, а не уж само да пише, че става ?
  11. Първо извинявам се, ако темата не е за тук. Искам да попитам в България някой прави ли къстъм перца или от къде в чужбина мога да си направя и поръчам известно количество ? Търсих из нета и попаднах на 1 AU сайт дето цените ми се сториха г/д ок - http://www.customguitarpicks.com.au/ . Бихте ли ме насочили към други алтернативи, ако има такива ?
  12. ^Още 1 вметка - локацията трябва да е Германия, иначе езика може да е англ.
  13. Ev1L4o_

    Бас кубе

    Напълно ми е ясно за беритата, за джанките и че хубаво евтино няма. Просто ме пробуди интерес и исках опитно мнение, тъй като търся усилвател х.
  14. Ev1L4o_

    Бас кубе

    По-принцип невиждам ама никакъв смисъл да се увеличава всичко на макс на репетиция и да се вдига безмислен шум. С 50 г/д се прави перфе реп, може би на мен още не са ми изгърмели ушите хаха. А за барабанист, ако не сяда да първи път ще знае как да се съобрази и да не глома като първобитен.
  15. Ev1L4o_

    Бас кубе

    Еми за тихи реп. и за малк концерти. 300W не е ли достатъчно ?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.