Jump to content
Българският форум за музиканти

Ev1L4o_

Members
 • Posts

  96
 • Joined

 • Last visited

About Ev1L4o_

 • Birthday 02/12/1993

Previous Fields

 • Инструмент
  Бас и 12' тенджера

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

974 profile views

Ev1L4o_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

 1. сори, че събуждам стара тема. Но ми изкочи сайта - musikexport и ми се стори доста шейди. Някой да е купувал от там? Има някой доста по-ниски цени и ми е странно просто.
 2. В този на 5те кюшета имат уж, така бях платил веднъж преди време.
 3. Амм не питах, но щом искат капаро, значи на место.
 4. от MMG ми отговориха следното : Правим поръчки към Томан в началото на всеки месец. Обикновено нещата пристигат около 20-то число на месеца. Няма изискване за минимална поръчка. Цената е тази, която е в немската версия на магазина, без оскъпяване за доставка. При поръчка е желателно да платиш част от сумата авансово.
 5. @kulov Едната преди време беше за 300 евро, сега е за 170-80 - верно, не си взимам китара за 2-3 бона, дреболии са като цяло, ама все пак трябва да се подходи с еднакво уважение. Все пак не поръчвам за първи път, доста са. Имат си архиви(първия път беше към 2010 мисля) като такъв клиент дето се връща при тях не е коректно такова отношение, да не споменавам преди за 1 калъф какво разкарване беше.
 6. Точно за това от много време ги уважам, че отнема време, но няма допълнително таксуване за доставка и това не ми пречеше(да изчакам 2-3 седмици). Дори преди, когато не съм бил в София, са ми пращали по куриер с безплатна доставка. Обаче последните 3 пъти, особено сега, както не ми отговарят на имеилите, ми паднаха в очите. Последно време някой да е поръчвал и така да не му отговарят или да го бавят има ли ?
 7. Интересувам се в София само Динакорд ли правят поръчки от Томан.де ? Страшно много вече ме разочароват с последните 3 пъти като поръчвах и искам да намеря алтернатива или поне друг сайт и друга фирма, дето правят същото нещо.
 8. И аз като съм ходя до ТУ ми се е случвало да чувам няколко пъти репетиции, но си мислех, че е някакво помещение на 1 група дето си го ползват.
 9. Аха, мерси сега ми стана ясно. Е туй АИ от ниския клас си харесах, след някакво време ще взема да го пробвам - http://www.thomann.de/intl/focusrite_scarlett_solo.htm
 10. AI = Audio Interface, M-audio Fast track, един пичага в тубата записва с такова.
 11. Търся DI бокс / AI с instrument input и usb изход към PC. Някой може ли да препоръча нещо, което да става за бас, а не уж само да пише, че става ?
 12. Първо извинявам се, ако темата не е за тук. Искам да попитам в България някой прави ли къстъм перца или от къде в чужбина мога да си направя и поръчам известно количество ? Търсих из нета и попаднах на 1 AU сайт дето цените ми се сториха г/д ок - http://www.customguitarpicks.com.au/ . Бихте ли ме насочили към други алтернативи, ако има такива ?
 13. ^Още 1 вметка - локацията трябва да е Германия, иначе езика може да е англ.
 14. Темата не е ли за вицове за музиканти ? Какво мяташ по давещ се басист ? - Усилвателя му.
 15. Сори, ако го има в тези 267 страници ... Какво прави басиста докато не свири ? - Пак нищо.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.