Jump to content
Българският форум за музиканти

ian_vertongen

Members
  • Мнения

    57
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от ian_vertongen

  1. Наскоро си взех един ESP - Viper OW ot dinacord, честно казано доста съм доволен. Активен се две ,,сапунерки", най-основния вид активна електроника, удобен гриф, масивен метълски звук, цената беше 390 лева. Минусите му според мен са, че е тежичък, главата пада, ако съм с тънък колан и за смяната на батерията трябва да ползвам отверка, но за мен това са дребни недостатъци. Като качествена китара на добра цена, мисля че това също е опция.
  2. Здравейте, имам проблем с китарата си, който не мога да разбера къде се корени. Когато свиря с дисторшън звукът произволно се намаля и усилва без да пипам нищо друго. При чиста бленда този проблем не се усеща. Проверих си кабелите, но те са в изправност. Моделът на инструмента а Kramer Striker - EC 424, пасивни адаптери двоен-сингъл-двоен, волюм потенциометър, четиристепенен превключвател между адаптерите и килсуич. Процесорът ми е Behringer Vamp 2. Ако някой се е сблъсквал с такъв проблем ще се радвам да сподели. Благодаря.
  3. ian_vertongen

    Squier Precision Bass

    Ако кубето ти е достатъчно мощно и има вграден ефект, не е нужен процесор. Ако не е, можеш и, както казаха по-горе, с едно камионче да постигнеш необходимото. Лично за бих си избрал хорус, ако го нямах вграден . Колкото до Док - ако можеш да си купиш (или си си купила) модел на Уоруик или Ибанец за хилядарка и нагоре - евала ти.
  4. ian_vertongen

    Squier Precision Bass

    Въпреки че темата е стара искам да спомена, че и стагски струни от 20 лева вършат работа. На моя бас съм с такива и свири безпроблемно, дори се радвам, че не си купих от 30 лева нагоре, както мислех да направя. Друг вариант са хартке от 22 лева, но в комплекта ниските са по-тънки. От всичко което съм видял и прочел да момента, по въпроса цена-качество, съм стигнал до извода, че е спорно и относително за всеки инструмент и музикант. За мен специално може да се докара приличен звук за записи и концерти дори с евтини инструменти. По-голяма роля играят процесора и кубето, към които е включен инструмента.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.