Baby Thomas Отговорено Февруари 18, 2005 Отговорено Февруари 18, 2005 Сложих го, ама малко смотани кутийката и щракалките. Нямаше изобщо читаво. Както и да е, по-натам може да ги сменя. Засега остава само да се "ламинира" с фолио и да сложа един Ground Lift... http://babythomas.org/stuff/bt-di-box-2.zip 94К Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 16, 2005 Отговорено Март 16, 2005 Нова схема намерих някаква. Това не мисля да е точно ДИ БОХ, но пича пише, че записва директно с това: http://amps.zugster.net/articles/direct/index.html П.П. Мързеше ме да го чета, дано има общо с темата Цитирай
kitaratapesho Отговорено Март 21, 2005 Отговорено Март 21, 2005 аз като доста бос в звукозаписните технологии имам въпрос, на който май знам отговора, но по-добре да си каже и някой разбирач, преди да съм направил некоя глупост и да изгърми нещо тука абе на модела Берингер Ултра Г например има два варианта за изходен сигнал от Ди Бокса - жак към усилвател/колони и канон за пулт. каква е разликата в двата изхода и може ли да се ползва изходния жак, който е за колоните и да се пусне в пулта, ще се случи ли нещо кофти или е по-добре да си купя един кабел канон-канон и да си го ползвам него само за Ди - пулт ? Цитирай
niki123bg Отговорено Март 21, 2005 Отговорено Март 21, 2005 Ами ултра-г има в същност само един изход - този с канона, другото е просто паралелно свързан жак на входният, така че да можеш както си свързал китарата директно в пулта, в същото време да я слушаш на някакъв монитор - примерно на някое кубе. Цитирай
kitaratapesho Отговорено Март 21, 2005 Отговорено Март 21, 2005 аааааааааааааааааааааааа ясно еми ще трябва да се закупи кабел канон-канон значи айде сега сме квит ники123бг Цитирай
Glacierise Отговорено Март 22, 2005 Отговорено Март 22, 2005 Аз предлагам мега-корпорацията N-AUDIO да почва серийно прозиводство Цитирай
Jordan_J Отговорено Април 25, 2005 Отговорено Април 25, 2005 Много сериозен модел е активния BBE DI-100X, но е доста скъп. Цитирай
Fortissimo Отговорено Април 27, 2005 Отговорено Април 27, 2005 Тука в BG-to BBE е малко трудно да го намериш. Цитирай
niki123bg Отговорено Април 28, 2005 Отговорено Април 28, 2005 Мен ме кефи идеята да имам Palmer PDI03 (Palmer Speaker Simulator/DI Box. Само че като гледам единственият такъв в ebay в момента е на цена от 620 GBP (около $1200). Цитирай
synchu Отговорено Април 28, 2005 Отговорено Април 28, 2005 Мен ме кефи идеята да имам Palmer PDI03 (Palmer Speaker Simulator/DI Box. Само че като гледам единственият такъв в ebay в момента е на цена от 620 GBP (около $1200). PGA04 е сходен като функции А ако само ДИ и спикър симулатор PDI09 за 100$ върши доста добра работа...<_ load> Цитирай
alexthegreat Отговорено Януари 26, 2006 Отговорено Януари 26, 2006 Behringer се канят да пускат нови DIBox-и около 1-во тримесечие на 2006: 2 модела на цени от 22 и 34 Euro http://www.behringer.com/DI400P/index.cfm?lang=ENG http://www.behringer.com/DI600P/index.cfm?lang=ENG Цитирай
sa6tiat Отговорено Януари 26, 2006 Отговорено Януари 26, 2006 (Редактирано) По темата на Доктора: / и малко встрани/: Ефектът ми е SGX 2000 на ART, американски. има си лампи, освен транзистори, ползва се и като предусилвател - бос съм в тия неща. Та, в различните пресети, особено тези с надут драйв и компресор, има жужене, което само с як нойсгейт се маха, но това скапва и без това кекавия състейн... Не знам дали е от заземяването, или от липса на Ди Ай бокс. В интернет не намерих нищо за моя ефект... Док, някакви идеи?... Редактирано Януари 26, 2006 от sa6tiat Цитирай
Wolfheart Отговорено Февруари 19, 2007 Отговорено Февруари 19, 2007 здравейте колеги.от известно време ме мъчи един въпрос, а той е имам ли нужда от въпросния ди бокс когато китарата ми минава през процесора а той е digitechRP200.процесора не върши ли подобна работа като ди бокса.никъде не намерих отговор точно на тоя въпрос и за това питам.благодаря предварително. Цитирай
guitman Отговорено Февруари 19, 2007 Отговорено Февруари 19, 2007 здравейте колеги.от известно време ме мъчи един въпрос, а той е имам ли нужда от въпросния ди бокс когато китарата ми минава през процесора Да, имаш нужда! Цитирай
Wolfheart Отговорено Февруари 19, 2007 Отговорено Февруари 19, 2007 благодаря за бързия отговор. Цитирай
Recommended Posts