Baby Thomas Отговорено Февруари 23, 2010 Share Отговорено Февруари 23, 2010 Зависи колко качествен ground loop ти трябва. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
noflip Отговорено Февруари 23, 2010 Share Отговорено Февруари 23, 2010 имаш хлебарка под пикгарда относно медното фолио - явно съм изпуснал нещо по темата - къде е въпросното фолио 9 лева/метър? а относно ground loop-a: click не знам колко е вярно, но звучи логично. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ditronix Отговорено Февруари 23, 2010 Share Отговорено Февруари 23, 2010 Това е шестата китара,която правя.Резултатите са еднозначни и много добри.Ако се изреже фолиото под потенциометрите,всеки от тях трабва да се заеми в общата точка.Само че според мен запояванеето по капачките на и без това калпави потенциометри (каквито са тези по китарите,нуждаещи се от екраниране) си е риск.Въпросът е дискусионен и всеки може сам да провери резултатите от двата варианта,ако иска и му се експериментира Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fallenblood Отговорено Февруари 23, 2010 Share Отговорено Февруари 23, 2010 (Редактирано) мисля, че мога да намеря ролки 4м за 20-ина лева/бр. - стига да има заинтересовани. Редактирано Февруари 23, 2010 от Fallenblood Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kermit Отговорено Март 4, 2010 Share Отговорено Март 4, 2010 (Редактирано) Аз току-що си взех 20 x 30 см. самозалепващо се медно фолио оттук - http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?Vie...em=360195360457 , излиза 10.30 лв. с доставката. Ще чакам да дойде сега Редактирано Март 4, 2010 от kermit Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mark Avrelii Отговорено Март 4, 2010 Share Отговорено Март 4, 2010 A не може ли медно фолио да се свали от платка все си мисля че ако я нагрея ще се отлепи от платката и после ще може да се ползва макар и да не е самозалепващо ще се залепи какво толкова Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mefistofel82 Отговорено Март 4, 2010 Share Отговорено Март 4, 2010 ^ Подозирам, че при нагряването фолиото ще прегори и в най-добрия случай ще стане на дупки. В крайна сметка там е предвидено да издържи на дота нагряване без да се разлепи. Винаги, когато съм успявал с поялник да отлепя пътечка от стъклопластовата основва част от нея е изгаряла, а в други случаи медта е ставала ронлива. Според мене просто не си струва усилията. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
noflip Отговорено Март 4, 2010 Share Отговорено Март 4, 2010 дори и да стане не мисля, че това прави процедурата по-евтина.. или лесна. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mark Avrelii Отговорено Март 5, 2010 Share Отговорено Март 5, 2010 дори и да стане не мисля, че това прави процедурата по-евтина.. или лесна. А какво предлагаш?Да си поръчам от Щатите едно смешно количество за китарата, може и да не е евтино и лесно като го няма по магазините какво да направя друго? Сега да тръгна и ката да си вадя че трябва да си купя медно фолио ..... аз ще пробвам нищо няма да ми коства една проба аз ще взема малки платки за пробата ако стане стане ако не ще му мисля. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
noflip Отговорено Март 5, 2010 Share Отговорено Март 5, 2010 фолио по центъра има. просто е само на няколко места и не сме ги намерили още. можеш да си поръчаш от по-близо, кой е казал, че трябва от щатите? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ditronix Отговорено Март 5, 2010 Share Отговорено Март 5, 2010 Леле,забравил съм да я скрия!Аз хлебарките ги ползвам при запояване-като ги стисна,пускат една течност,която идеално работи като флюс.Язък,патента го разкрихте! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Март 5, 2010 Share Отговорено Март 5, 2010 To медното фолио добре екранира електрическото поле, но магнитното - нъцки, така или иначе... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fallenblood Отговорено Март 5, 2010 Share Отговорено Март 5, 2010 та искате ли (: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Март 5, 2010 Share Отговорено Март 5, 2010 По принцип би било добре, да . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
noflip Отговорено Март 6, 2010 Share Отговорено Март 6, 2010 принципно е добра идеята, но аз мисля да се възползвам по-натам ако има опция. в момента треперя над струните да не скъсам някоя, че трябва да продам орган за нови. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts