Fallenblood Отговорено Септември 16, 2011 Share Отговорено Септември 16, 2011 ^, ^^^^ наистина ли бе хора шокирате ме... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bulby Отговорено Септември 16, 2011 Share Отговорено Септември 16, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=aFS8Pf2vwb0 А вие спазвате ли съветите на Д-р Радева? 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ciriljhonson Отговорено Септември 16, 2011 Share Отговорено Септември 16, 2011 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fracture Отговорено Септември 16, 2011 Share Отговорено Септември 16, 2011 мултитаскинг шегичка Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Abbath Отговорено Септември 17, 2011 Share Отговорено Септември 17, 2011 18+ !!! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
astagator Отговорено Септември 17, 2011 Share Отговорено Септември 17, 2011 (Редактирано) Това с д-р Радева е Велико! Гледам го за енти път и не мога да му се нагледам!!! Редактирано Септември 17, 2011 от astagator Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rager Отговорено Септември 17, 2011 Share Отговорено Септември 17, 2011 (Редактирано) А я вижте най-добрия певец досега в X Factor и също така най-добрата фронтменка Цъкни Тук:D:D You Give Love a Bad Name е песента :D:D :D:D Редактирано Септември 17, 2011 от rager Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mairomaster Отговорено Септември 17, 2011 Share Отговорено Септември 17, 2011 ^ В зависимост от настроението ми, за такива хора или ми е жал или ми иде да ги пребия за дето ходят да се излагат така. Ама смешно никога не ми става. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Септември 18, 2011 Share Отговорено Септември 18, 2011 Заслужаваше да си счупи я крак, я тиква. Такива екземпляри ходят само, за да се гаврят с публиката, журито и музиката. И да ги покажат по телевизията и после в нета и да ги обсъждат в училище. Никой не може да ме убеди, че наистина се смятат за можещи и имащи шанс да успеят. Е, има тук-там някои с откровени психо проблеми, но не мисля, че тук случаят е същия. Ако аз съм "шеф" на подобно предаване бих сложил предварителен пред-кастинг за отсяване на малоумници, не бих допуснал в ефир такава лигоч и гнусотия. П.П. Колко пъти трябва да пиша на Х-Трактор, за да приемат идеята ми на журито да се раздадат служебни антифони??? 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sasog Отговорено Септември 18, 2011 Share Отговорено Септември 18, 2011 ^ Meн пък никой не може да ме убеди, че не излъчват нарочно точно тия простотии с цел обсъждане в училище, даване по телевизия и т.н. Просто тия формати предлагат каквото се търси, а то явно не е само добри певци. 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slinky Отговорено Септември 19, 2011 Share Отговорено Септември 19, 2011 Неее, ебаси, тва не можех да го изгледам до край! Честно! Наистина май е вярно, че в Евросъюза около 1/3 от хората са луди. В България даже може да са по-голям процент. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valitchy Отговорено Септември 19, 2011 Share Отговорено Септември 19, 2011 Съветите на Д-р Радева На мен ми стана жал за мацето, особено като Василев я сравни с русо магаре - неловка ситуация.. Днес ми пратиха тази спец-акция - направо си е за тук: бързи, яростни, а ключа под изтривалката хаха Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Септември 20, 2011 Share Отговорено Септември 20, 2011 http://vbox7.com/play:8ac06c6171 Проз народ, слаба държава... Между другото, дъщеря ми която е на 3 години и половина, може да се изразява по-добре от тия двамата. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fracture Отговорено Септември 22, 2011 Share Отговорено Септември 22, 2011 ами пого Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vane Отговорено Септември 22, 2011 Share Отговорено Септември 22, 2011 Бисери от конкурса "София пее" Роси Кирилова - За блондинка ли ме взе http://www.vbox7.com/play:acab1c9950 и още една тъжно-смешна песен Маргарита Хранова - Парченца любов http://www.vbox7.com/play:80f41b569d Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts