ciriljhonson Отговорено Септември 3, 2013 Отговорено Септември 3, 2013 Родна реч, омайна, сладка,що звучи навред край мен;реч на мама и на татка,реч, що мълвим всеки ден. Цитирай
trendkiller Отговорено Септември 3, 2013 Отговорено Септември 3, 2013 "Дънкени якета" е най-доброто, според мен. Тва като Дънкин Донътс нещо? Цитирай
bmo Отговорено Септември 3, 2013 Отговорено Септември 3, 2013 Ти остави якето, ами кой знае какво може да означава "мъжки кожи". Цитирай
Hillbilly Отговорено Септември 3, 2013 Отговорено Септември 3, 2013 ^вожи,бе брат,на резаняците,които са пробвали да напишат това на български им обрезват кожичката на пишончетата като малки още.. Цитирай
travelcaster2 Отговорено Септември 4, 2013 Отговорено Септември 4, 2013 Пропуснали са убохки (обувки). 1 Цитирай
Hillbilly Отговорено Септември 4, 2013 Отговорено Септември 4, 2013 Ватени долниште от ан сух... е те тва е у десетката,гадните мангали продават и опикани бельо и чаршафи,които и химическо не са минали, може и от умрелите у некоя болница да са,или от моргата - Та гащите на Ан- сухи си е оферта.. Цитирай
Heartman Отговорено Септември 4, 2013 Отговорено Септември 4, 2013 Лека гавра със шредърите http://www.youtube.com/watch?v=niNA5sXzie0 2 Цитирай
Babyface Bob Отговорено Септември 4, 2013 Отговорено Септември 4, 2013 ^ Не знам дали е пускано. Но посинях от смях, Сигурно е рекламен трик, но е много добре замислено 2 Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Септември 6, 2013 Отговорено Септември 6, 2013 Всяка прилика с някои музиканти ...не е случайна! 1 Цитирай
Mike_MnD Отговорено Септември 6, 2013 Отговорено Септември 6, 2013 (Редактирано) WHAT DOES THE FOX SAY ? https://www.youtube.com/watch?v=jofNR_WkoCE ето ако някой иска ringtone: http://www.4shared.com/mp3/SKAElUeP/Ylvis_-_The_Fox_-_Ringtone.html п.п. Вчера беше на 300 000 хиляди гледания днес е на 3,426,517. п.п.2. 10 минути по-късно 3,632,243 гледания :D Редактирано Септември 6, 2013 от Mike_MnD Цитирай
Hillbilly Отговорено Септември 6, 2013 Отговорено Септември 6, 2013 копи- пейст от друг форум,пак събудих жената че се разхилих - „След обявяването на Цветанов за престъпник, в Софийския централен затвор настъпи небивало оживление, каквото надзирателите наблюдават само по коледните и новогодишните празници. В сектор "Тежки престъпления срещу личността" тарторите-рецидивисти с по няколко изнасилвания и убийства ликуват и пеят "Я елате пиленца при баткоо", а останалите затворници ги подкрепят с радостни викове.ДУПЕ ДА ТИ Е ЯКО, ЦЕЦООО !!!“Днес Дон Цеци е бил разигран на малка лотария в Централния затвор. Спечелил го е Рангел Вазелина, стар рецидивист. Цитирай
Mairomaster Отговорено Септември 7, 2013 Отговорено Септември 7, 2013 п.п. Вчера беше на 300 000 хиляди гледания днес е на 3,426,517. п.п.2. 10 минути по-късно 3,632,243 гледания :D Абе знам си аз, че не отива на добре този свят... Цитирай
emosms Отговорено Септември 7, 2013 Отговорено Септември 7, 2013 Обновена пирамида на Маслоу Последния релийз > :D Цитирай
Recommended Posts